Opinie o Tomasz Dąbrowa Tomasz Dąbrowa Tom-Auto w Parzniew

Na podstawie 1 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie Tomasz Dąbrowa Tomasz Dąbrowa Tom-Auto. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w Tomasz Dąbrowa Tomasz Dąbrowa Tom-Auto o rekrutacji.

Branże: Produkcja części i materiałów eksploatacyjne pojazdów

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Tomasz Dąbrowa Tomasz Dąbrowa Tom-Auto w Parzniew

Administrator Nowy wpis

Czy w firmie Tomasz Dąbrowa Tomasz Dąbrowa Tom-Auto można pracować zdalnie?

Maciek Nowy wpis

No żeby potracac z wypłaty za zle parkowanie to jeszcze takich rzeczy nie widziałem. Do teraz macie takie jakiś dziwne zasady czy może trochę zluzowali?

Ewelina

Piszecie, że praca tutaj nie jest tak w porządku jak się wydaje. Jeździ się podobno przeładowanymi samochodami. Dajecie znać, że nie warto się tu zatrudniać. Są też ponoć problemy z zarobkiami. Serio jest tu aż tak źle i nie ma niczego pozytywnego na temat tej firmy?

@Ewelina

Tak, w tej firmie nie ma nic pozytywnego. Nic dobrego powiedziec nie mozna. Odradzam.

Kamil Nowy wpis

Nie mozna, wszystkie samochody maja GPS i szef jest roszczeniowy, za kazdym razem kiedy sie zle zaparakuje, potraca odrazu procent z pensji za szkody, ktore moga powodowac osoby parkujace obok, aczkolwiek obciazony jest odrazu pracownik z racji tego, ze wzial na siebie parkowanie pod swoim domem, a nie zostawil samochodu na placu firmy.

Kwaśny wpr Nowy wpis

Raz jak wszedlem do biura tej firmy, wlasciciel tej firmy ogladal pornografie na komputerze, jak sie zorientowal, ze wchodzi nowy klient, nie mogl w panice wylaczyc, kart porno ktore ogladal w danym momencie, ceny towary ok, ale pierwsze wrazenie nie bylo pozytywne , raczej nie polecam

Jak wspominasz rozmowę kwalifikacyjną w firmie Tomasz Dąbrowa Tomasz Dąbrowa Tom-Auto? Czy warunki oferowane przez pracodawcę zgadzały się z informacjami zawartymi w ogłoszeniu? Jak przebiegło spotkanie? Podziel się swoimi wrażeniami.
Tomasz Dąbrowa

sam nie ogarniam tej firmy, troche na lewo faktur da sie rade ogarnac z zaprzyjazniona firma na wolskiej, ale zeby cos zarobic na chleb to trzeba jeszcze kombinowac na legalu, ale tego nie lubie, bo trzeba sie rozliczac z fiskusem

Tomasz

Praca w tej firmie to tragedia, szef tej firmy zatrzymal sie z rozumowaniem na roku 2000

tomek@wpi

Właściciel zapewnia o pełnej kwocie zarobków na umówię, jednak później okazuje się, że umowa jest na najniższą krajową. Kierowcy wożą towary niebezpieczne bez uprawnień ADR ODRADZAM !!!

Jak wygląda teraz sytuacja w firmie Tomasz Dąbrowa Tomasz Dąbrowa Tom-Auto w mieście Parzniew? Czekamy na wieści odnośnie aktualnej pozycji firmy. Zachęcamy do dodania opinii przez obecnych pracowników! Dajcie znać co wiecie o pracy w Tomasz Dąbrowa Tomasz Dąbrowa Tom-Auto! Wasza opinia się liczy!

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tom-auto
@Administrator

Jesli chodzi o prace w firmie Tom-Auto to nie zgadzam sie z opinia człowieka o nicku aaa gdyz nic nie jest potracane z pensji a trasa nie trwa 9-11 godzin jak było w opisie .Poprostu trzeba towar sprawdzac przy rozladunku i tyle a jesli ktos widzi problem nawet przy rozladowaniu 5l płynu do spryskiwaczy to sobie nie poradzi z niczym .Wiem który to pracownik opisal i wiem ze teraz jezdzi na taryfie prywatnie to jesli pisze aby nie dorabiac prywaciarzy prosze kto czyta ta opinie nie jezdzijcie z nim taryfa gdyz tez zalicza sie do prywaciarzy i nie wiadomomo jeszcze czy do uczciwych jak to jest przy taryfach oczywiscie nie obrazajac zadnego z Panów taryfiarzy Tomek

natan
@tom-auto

jaki szef taka firma

Tomek

Osobiście uważam, że nie warto się tu zatrudniać. Firma bez perspektyw dla pracownika. Jest dużo znajomych królika.

aaaa

Praca w tej firmie wydaje się w porządku, ale nie jest... Kierowca jeździ zazwyczaj przeładowanym samochodem, rozwozi bardzo ciężki towar, a samochód nie ma windy ! Wszystko trzeba rozładowywać ręcznie, czasem nawet 3 palety płynów do spryskiwaczy lub 200l beczki. Trasy są długie, trwają średnio od 9 do 11 godzin. Kiedy rezygnujesz, nagle okazuje się, że ukradłeś towar z magazynu np na kwote 500pln (nigdy wcześniej nie było o tym mowy). Z wypłaty oczywiście jest potrącane. (usunięte przez administratora) Nie dorabiajcie prywaciarzy.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Tomasz Dąbrowa Tomasz Dąbrowa Tom-Auto - Parzniew

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Tomasz Dąbrowa Tomasz Dąbrowa Tom-Auto?

Zobacz opinie na temat firmy Tomasz Dąbrowa Tomasz Dąbrowa Tom-Auto tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

Tomasz Dąbrowa Tomasz Dąbrowa Tom-Auto
  • Działkowa 89 lok. 2
    05-808 Parzniew
  • NIP: 5341381365 REGON: 012286866
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)