Opinie o P.H.U. Lux Dom Rafał Cioch w Lublin

4.9/5
Na podstawie 46 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy P.H.U. Lux Dom Rafał Cioch. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do pracy w P.H.U. Lux Dom Rafał Cioch o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi budowlano-remontowe - zakładanie stolarki budowlanej

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o P.H.U. Lux Dom Rafał Cioch w Lublin

Oleg

Pracownicy firmy LuxDom wykazali się nie tylko fachowym podejściem, ale także solidnymi umiejętnościami technicznymi, które zapewniły mi pełne zaufanie do ich pracy

Kacper

Byłem pewien, że wybieram odpowiednie drzwi i okna dzięki ich wiedzy i doświadczeniu w branży. NIE ZAWIODLEM SIE!!

Bogdan

Jestem pełen uznania dla całego zespołu LuxDom za ich zaangażowanie, profesjonalizm i staranność w realizacji tego projektu

Leon

Zawsze byli dostępni, zarówno telefonicznie, jak i mailowo, co bardzo doceniam jako klient.

Firma P.H.U. Lux Dom Rafał Cioch w ostatnim czasie szukała pracownika na stanowisko Technik obsługi budynków wielomieszkaniowych. Jak wspominasz rozmowę kwalifikacyjną z potencjalnym pracodawcą? Jakie bonusy oferuje firma? Czy warunki współpracy zostały dokładnie przedstawione podczas spotkania?
Borygo

Jestem niezmiernie zadowolony z usług firmy LuxDom podczas montażu moich drzwi garażowych. To była niezwykle przyjemna i profesjonalna współpraca od początku do końca. Cały proces montażu przebiegł bardzo sprawnie i zgodnie z ustalonym harmonogramem.

Marcin Skowronski

Wybór materiałów, kolorów i stylów był szeroki, dzięki czemu byłem w stanie dopasować moskitiery do wystroju mojego domu. Polecam każdemu

Magdalena

Od poczatku mialam pozytywne nastawienia co do firmy LuxDom, byli oni bardzo kompetentni, motaz przez nich został przeprowadzony bardzo sprawnie. Polecam kazdemu z mezem... :)

Martyna

Od samego początku do końca, obsługa była doskonała. Pracownicy LuxDom byli bardzo profesjonalni, przyjaźni i gotowi odpowiedzieć na wszystkie moje pytania. Już na etapie konsultacji, doradzili mi odpowiednie drzwi i bramę garażową, które pasowały do architektury mojego domu oraz spełniały moje oczekiwania pod względem estetyki i funkcjonalności

Tomasz

Polecam wachowcow LuxDom. Z Gracja zamontowali mi drzwi w domu, jestem zadowolony

Rafał

Byłem mile zaskoczony, że po zakończeniu prac nadal mogłem liczyć na ich pomoc i doradztwo. Byli gotowi odpowiedzieć na wszelkie pytania dotyczące konserwacji i utrzymania drzwi i okien w najlepszym stanie przez wiele lat.

Kuba

polecam firmę LuxDom wszystkim, którzy szukają wysokiej jakości drzwi i okien oraz profesjonalnego montażu. Ich zespół jest niezwykle kompetentny, a obsługa klienta na najwyższym poziomie. Cały proces, od konsultacji po montaż, był niezwykle sprawny i bezproblemowy

tymon

Personel firmy LuxDom był nie tylko profesjonalny, ale również niezwykle uprzejmy i pomocny. Odpowiedzieli na wszystkie moje pytania i doradzili mi w wyborze najodpowiedniejszych bramy garażowej, które spełnia moje oczekiwania.

Patryk B

Pracownicy firmy LuxDom byli bardzo pomocni. Zawsze byli gotowi odpowiedzieć na moje pytania i zapewnić wszelkie potrzebne informacje. Współpraca z nimi była niezwykle łatwa i przyjemna.

Borys SZ

Z całą pewnością mogę polecić firmę LuxDom każdemu, kto potrzebuje profesjonalnego montażu drzwi i bramy garażowej. Ich podejście do klienta i jakość usług są na najwyższym poziomie. Dziękuję LuxDom za doskonałą obsługę i świetnie wykonaną pracę!

Danny

Zawsze otrzymywałem szybką odpowiedź na moje pytania i wszelkie wątpliwości zostały profesjonalnie rozwiane. Personel LuxDom jest wyjątkowo kompetentny i wykazuje się głęboką wiedzą na temat produktów, co przekłada się na optymalne rozwiązania dostosowane do moich indywidualnych potrzeb.

Filip K

Żeby zbytnio sie nie rozpisywać, kilkoma prostymi zdaniami stwierdzam iż są to fachowcy z najwyższej półki. Polecam każdemu

Ireneusz

Udzielili nam wszelkich informacji, jakich potrzebowaliśmy, aby dokonać odpowiednich wyborów dotyczących drzwi i okien. Ich wiedza na temat różnych opcji dostępnych na rynku była imponująca. Polecam tych specjalistów

Filip

Firma godna polecenia pod każdym względem. Zamówiliśmy drzwi wejściowe w bardzo dobrej cenie. Pan który dokonywał pomiarów i wyceny był sympatyczny i kompetentny, podobnie jak Panowie montujący drzwi. Naprawdę rzadko kiedy spotyka się tak rzetelną firmę, w której ludzie są tak życzliwi, pomocni, a praca wykonana jest na poziomie przewyższającym nasze oczekiwania. Panowie szybko i profesjonalnie zamontowali drzwi. Gorąco polecam.

Tomasz Jurasek

Byli bardzo cierpliwi i pomogli mi w znalezieniu rozwiązań, które pasowały do mojego gustu oraz budżetu.

Jędrzej

Ich profesjonalizm, zaangażowanie i doskonałe podejście do klienta sprawiły, że cały proces był dla mnie niezwykle łatwy i przyjemny

Zostaw merytoryczną opinię o P.H.U. Lux Dom Rafał Cioch - Lublin

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w P.H.U. Lux Dom Rafał Cioch?

Zobacz opinie na temat firmy P.H.U. Lux Dom Rafał Cioch tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w P.H.U. Lux Dom Rafał Cioch?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 3 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

P.H.U. Lux Dom Rafał Cioch
  • Rusałka 12
    20-103 Lublin
  • NIP: 5170026716 REGON: 180389797
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)