Witam . Jaki system pracy 3 zmianowy,czy 2 zmianowy?
Witam,widziałem ogłoszenie na olx że Kamena Polanowo firma koło Powidza szuka pracownika na stanowisko kierowca busa,czy ktoś wie jak wygląda praca tzn chodzi o zarobki i ile godzin w trasie.
Witam, widzę ogłoszenie do pracy do biura w tej firmie. Czy rzeczywiście nadal jest tak źle?
Dzien dobry czy dostarczcie wodę województwo mazowieckie żuromin ?
Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Kamena Polanowo-Zdroje Tomasz Białkowski?
W tym czasie można 15 razy pracę zmienić i się nie doczekać
Czyli świetny pracownik skoro zmienia Pracę co chwile. Nic tylko brać????????????. Jak widać na przykładzie takich portali kto tu się udziela. Sami najlepsi którzy 15x pracę w ciągu roku zmieniają i wszędzie źle i wina pracodawcy. A sami reprezentują najwyższy poziom we wszystkim - ale to oczywiście opinia ich samych. Pozdrawiam
Co raz bliżej końca działalności firmy, klienci odchodzą do konkurencji ale nic dziwnego, woda śmierdzi, butle brudne. No ale tego można było się spodziewać jeżeli prowadzi biznes osoba nie mająca pojęcia o tym, ojciec rozwinął syn przetrwonil.
Otrzymaliśmy wodę jako przydział w pracy w butelkach plastikowych 1,5l. Po zostawieniu zgrzewki w biurze w powietrzu unosi się zapach taniego plastiku z Chin... Nie mam odwagi napić się tej wody. Obawiam się migracji substancji szkodliwych z tego taniego plastiku do wody...
Na plus jedynie dziewczyny w biurze ładne i miłe ???? właściciel (usunięte przez administratora) na wszystko, tylko rajdy w głowie kierownik pożal się Boże pojęcia 0 o czym kolwiek 300 godzin w miesiącu to u niego i tak mało. Zdecydowanie nie polecam
Omijać szerokim łukiem tę firmę, wyzysk w każdy możliwy sposób, a Pan kierownik chyba za bardzo się czuje na swoim stanowisku, szkoda czasu. Bez pozdrowień.
Woda niezdatna do picia, właściciel swoim zachowaniem udowadnia tylko ze jest mały (dosłownie) pracowałem rok. Szkoda czasu
(usunięte przez administratora), wysłuchiwania od odbiorców że woda śmierdzi, kierownik czy tam cięć z paluszkiem siedzi tylko w (usunięte przez administratora) Pseudo mistrza świata, wykorzystywanie za psi pieniądz po powrocie sprzątanie podwórka mistrzowi świata. Prawa ręka mistrza drugi mistrz xero pojęcia o prowadzeniu biznesu ps swój doprowadził do dna. Nie ma co pisać szkoda czasu
Nie polecam, brak urlopów o których dowiadujesz się dopiero bo jakimś czasie po podpisaniu umowy. Dodatkowo mobbing z strony kierownika brak szacunku mimo robicie dużo nadgodzin w okresie letnim.
Wodę kiedyś zamówiłem to odwiozłem bo butelki były mega zabrudzone, a w wodzie coś pływało, wyrzuciłem im pod bramę. WIELKI NEGATYW. Również potwierdzam wpis wyżej. Słyszałem, że woda jest lana w złych bardzo warunkach, tylko dla zmylenia oko jest czysto jak ma przyjechać sanepid fartuszki itd, a poza tym to (usunięte przez administratora) brud.
Jak się pracuje w Kamena Polanowo-Zdroje Tomasz Białkowski?
Zobacz opinie na temat firmy Kamena Polanowo-Zdroje Tomasz Białkowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Kamena Polanowo-Zdroje Tomasz Białkowski?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 0 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!