Dzień dobry, Po wielu komentarzach ludzi którzy na rozmowie o prace obiecywali się przestrzegać ustalonych zasad na spotkaniu w końcu postanowiłem odpowiedzieć. Mam dość oczerniania mnie w oczach innych. Proponuje wywiązywać się z ustalonych wspólnie zasad panujących w firmie i nikomu nie stanie się krzywda. Za kazdezgo pracownika płace ZUS, każdemu wypłacam wynagrodzenie.
Czy ktoś może się podzielić jakąś aktualną sytuacją o tym jegomościu ? Coś się zmieniło na +/-?
Jak tak patrzę na te komentarze od ludzi to serio słabo wygląda działanie tej firmy i te rzekome oszustwa. W 2020 stawka podobno wychodziła ok 10 zł, trochę nie chce mi się w to wierzyć, ale już różne cuda w firmach widziałam. Szef podobno robi serio dziwne rzeczy i wychodzi jakieś chore zwalanie winy na pracowników. Jeśli serio takie zamieszanie dziwne tam cały czas było, to jak w ogóle to wszystko jakoś sobie funkcjonowało przez te lata? Ktoś podobno dał radę tu dłużej pracować, czy to wszystko zależy po prostu od podejścia i serio można wytrzymać?
W skrócie o firmie: Wojciech Mróz Usługi Transportowe NIP: 6272626685 Świętochłowice - Telefony co 30 minut, że przekraczasz 100km/h o dosłownie 6-8km/h bo chcesz wyprzedzić tira. Nawet jeżeli jedziesz z górki i nie wciskasz gazu. - Expressy również 100km/h nieważne czy to 1000km czy 2100km. - Dowalenie się o klimatyzację przy 30 stopniach. Oczywiście chłop sprawdza na Googlach pogodę ???? - Dla niego spalanie 11l to stanowczo za dużo. - Urywa pensje o dosłownie drobnostki jak urwane uszko z paki czy połamana deska, nieadekwatnie do ceny naprawy. - Niby 220zł dniówki, z czego 20zl z tego jest za spalanie, a z tego co rozumiem dla niego dobre spalanie to 9.5l/100km - Częste przekręcanie kluczyka również nie jest dozwalane. - No i jego typowa wymówka "BO U NIEGO KIEROWCY TAK NIE ROBIĄ" - Teoretycznie rozmawiając z każdym ze spedycji, każdy mówi że to dzban i szkoda nerwów pracując i niego. I oczywiście ciągła rotacja, co mnie nie dziwi :) EDIT: Zapomniałem dodać że dał mi padnięta navi, a za internet mi nie oddał, bo z firmowego dał mi 500MB na unie xd W skrócie - jeżeli lubicie być (usunięte przez administratora) to śmiało pracujcie u dziada ????
Niestety Widzę, że u Wojciecha nic sie nie zmienilo. Juz kilku chlopakow sie skarżyło na to co Wojtek odwala. Nawet i jedna dziewczyna wypowiadała się, że to naprawdę jest (usunięte przez administratora) a nie praca. Andrea czy jakoś tak jej było. Wszystko zrzuca na pracownika zawsze.
..to samo......... mialem......udawdnial mi gdzie ja po 30 latach mam firme....ze sie na tym nie znam....pojezdzil pare lat ... itd...ale nie placi wylaty i klamie....teraz PROKURATURA i koniec kropka.....p.s. za kare napisal mi ze 7 dni ma czas na wyplate, ...hm jest 8 dni a nadal nie mam wyplaty, oczywiscie nie wiem co mi odliczy. ......bo nie mialem navi cisnolem ma googlu i juz pretensje ze zjadlo i w GB iles tam GB...masakra.......
Nie polecam pracy u tego oszusta, nie dostałem całego wynagrodzenia za wykonaną pracę. Jazda po 20 godzin dziennie!!!!!!!
..ja w ogóle.......... po 4 tyg pracy..........tylko prokuratura...i dzisiaj jak mi nie zapłaci to go zgłaszam......
Pracuje dłuższy czas , wykonuję swoje obowiązki nie mam z szefem zadnego problemu. Nie dzwoni 30 min natomiast tel odbiera o kazdej porze nawet w srodu nocy. Mozna sie z nim spokojnie dogadać jezeli sie tylko chce. Wyplata na czas wszystko sie zgadza sa premie Tel firmowy - służy do celów firmowych nie prywatnych. Andrea duzo nagadała a tak naprawde wgl nie chodzilo o prace . Polecam pozdrawiam
Może ktoś z byłych pracowników podzieli się informacjami na temat pracy w firmie? Dajcie znać jak wygląda teraz praca w firmie Mróz Wojciech Usługi Transportowe w mieście Świętochłowice.
Witam nic się nie zmieniło (usunięte przez administratora) Pier... Nie płaci za jeżdżenie po 20 h proszę wszystkich żeby się nie wpier... z nim w interesy .... Pozdrowienia dla Wojciecha Mroza Ps.. zacznij się obracać za siebie
Nie polecam tak jak wyżej napisane praca po 20 godzin a stawka godzinowa wychodzi mniej niż 10zł
Jak się pracuje w Mróz Wojciech Usługi Transportowe?
Zobacz opinie na temat firmy Mróz Wojciech Usługi Transportowe tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Mróz Wojciech Usługi Transportowe?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!