Coś ktoś wie o stanowisku Specjalista ds. logistyki?? Tam widziałam, że jasno napisali, że trzeba bardzo dobrze znać szczególnie program Excel. I mnie zastanawia, skoro tak o to pytają, to sprawdzają znajomość na rekrutacji? Testują jakoś kandydata pod tym kątem albo rekruter wypytuje o konkretne elementy z excela?
Co się w końcu stało z firmą, niektórzy pisali, że ma być sprzedana? Ale w końcu nie wiem, co z tego wyszło. I faktycznie, jak patrzę w ogłoszenia, to są na przedstawiciela handlowego, ale np. sprzed 7 lat. A aktualnie nie ma przyjęć? Zatrudniają w ogóle kogokolwiek na tę chwilę?
Malwa Marwit już nie istnieje. Syndyk trzyma pieczę nad pozostalym majątkiem. Na budynku dawnej centrali wisi ogłoszenie- Syndyk sprzeda lub wydzierżawi. Aktualnie także w 1 z budynków mieści się Urząd Gminy. Pozdrawiam
Tak kończą (usunięte przez administratora) soki były robione z koncentratów z beczek tak samo jak smothi. Surówki , oskola czy zupy to efekt oszustwa Marwitu wykończenia firmy a potem jej przejęcia. Zniszczyli świetny zakład produkujący zupy tylko po to żeby robić je u siebie a teraz i tak nie robią nic. Zwykli (usunięte przez administratora) Zostałem (usunięte przez administratora) i okradziony przez tych frajerów.
Przeciez nie od dzisiaj wiadomo ze firma od 2-3 lat usilnie probuje pozyskac nowego inwestora. Pandemia to byl gwóźdź do trumny, oczywiscie wg mnie UT, firme pokolei rozwalili: dyrektorki, a nastepnie pomogl dokonczyc robote system sylogis.... zanim sie pojawil system bylo Ok,a pozniej szkoda gadac , zero zaufania do UT, wielkie braki asortymentu ( pasterek) nie raz po kilka miesiecy no i sie skonczylo eldorado , zwrotów 80% a za produkcje trzeba bylo zaplacic. Dziwi mnie tylko ze prezes nie widzial co sie dzieje ... ??
Jestem przekonany że Maciej doskonale wie co się działo i dzieje , sobie krzywdy nie da zrobić przecież po to jest spółka z.o.o co do magików z coli to 1000% racji gangren w firmie plus parcie aby być korporacją . prekursorem rozpadu Marwitu był Bronisz a bardziej jego metody zarządzania przez konflikt i tak poszło dalej aż zwyczajnie koszty zjadły firmę ZARZADZANIE OPARTE NA KŁAMSTWIE I FAŁOSZOWANYCH SŁUPKACH WYNIKÓW wykorzystajcie Panowie wasz potencjał puki jest jeszcze coś wart dla innych firm podobnej dystrybucji (powodzenia )
Nie rozumie pan skupują je większe korporacje i to za bezcen,a prywaciarzy niszczą .Każdego prywatnego przedsiębiorcę wykończą tylko po to żeby patrzeć na swoje zyski ich inni nie interesują
Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Marwit? Chętnie zatrudniają?
Bardzo miłe panie/
Pytania standardowe
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Jaka atmosfera jest między działami w Marwit?
Dlaczego Marwit upadł ? Przejeżdżałem i widziałem że syndyk wystawił na sprzedaż Do likwidacji jedzie wszystko, hale, ziemia, maszyny czy tylko te hale przy drodze
Co tam w zlejwsi wielkiej slychac? Jakies wiesci odnośnie marwitu, wlasciciela, nieruchomosci? Troszke szkoda takiego biznesu
A prezes wyszedl juz z wiezienia?
Witam Mam propozycję dla chętnych Vansellerów praca od zaraz to co robiliście dotychczas tylko na zdrowych zasadach proszę piszcie podajcie nr tel. to zadzwonię (tylko dla chcących pracować !!!)
Kolego potrenuj gramatykę w treści było napisane dla tych co chcą pracować znam kilku chłopaków z Marwitu i dają radę jak chcą !
sluchaj synu, kierowcy w Marwicie to była ELYTA ! najbardziej obcykani w temacie i najbardziej łebscy ! gdyby maciuś się nas słuchał to by dalej mogl prezesować i sie bawic...
Jozwicki to zwykły złodziej oszust krętacz. Życzę mu aby spotkało go co najgorsze
Czy rozmowa kwalifikacyjna do Marwit odbywa się w siedzibie firmy?
Drogi Macieju wypadałoby odbierać telefon! Ps. Ładne te nowe mercedesy! haha gust masz dobry ale skoro już tak szalejesz to poproszę jeszcze jednego dla mnie w ramach rekompensaty za to cierpienie które mi wyrządziłeś
Dobre sobie hahaha Macieju trochę kultury i szacunku do drugiego człowieka. Korona z głowy Ci nie spadnie za odrobine pokory!
Czy wiadomo już kiedy pojawi się syndyk?
Czyżby znalazł się inwestor Marwitu, Witmaru? Chodzą plotki, że WIPASZ chce zainwestować bo jakiś helikopter z tej firmy ladowal na terenie zakladu
niestety macie błędne info , pan z helikopteru interesował się zupełnie inną kwestią
a no mam zaplon. Ladowal 12 i 13.08.2021. Jak dla Ciebie to pol roku to chyba spalo sie na matmie Hahahaha
A to nie jest tak, że Prezes parę lat temu założył nową sp z o.o. do której przeniosł cały majatek marwitu a marwitowi sp z o.o. to tylko wynajmował ? Czyli ziemia, maszyny, traktory, auta etc to powinno byc juz dawno w drugiej spółce. A w marwit sp. z o.o. został tylko szrot typu komputery, kserokopiarki itp badziew. Wiec Prezes bedzie mogl dalec zarabiac na uprawie i sprzedaży warzyw. Plus dotacje z EU. A sam Marwit sp. z o.o. de facto idzie do kosza a razem z nim wszelkiej maści roszczenia. Nie będzie z czego sciagac kasy bo w Marwit sp. z o.o. mało co wartościowego zostało. Pieknie było ale sie skończyło. Wszystkim życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia.
Te warzywa są(usunięte przez administratora). Warte co uprawia AgroMarwit! Nawet do zimy nie wytrzymują niewiem co zainteres na tym? Szkoda gadać!
To po co kupujesz te warzywa??? ŻAL MI CIEBIE Tak naprawdę to jak marwit by się reaktywował kiedyś to wszyscy z pocałowaniem ręki by wrócili do firmy opinii tutaj piszą zwolnieni UT
(usunięte przez administratora) warte !? ale soki stały na półkach cały rok i wszyscy mieli profity ! wiadomo Ci wyżej to KOLOSY ! MY TO TYLKO OD MINIMALNEJ KRAJOWEJ , NA SKINIĘCIE sobota , czy niedziela zwykły dzień do ROBOTY! A NA DZIEŃ DZISIEJSZY NAJLEPIEJ DYSCYPLINARKA ALBO ,, ZWOLNIJ SIĘ SAM !!!!! MŁODOŚĆ POŚWIĘCONA W FIRMIE MARWIT A DZISIAJ MÓWI NASZ SZEF ,,Z DOBREGO SERCA WYPŁACIŁ NAM PENSJĘ ZA STYCZEŃ BO LUTY TO JUŻ ZNIKNĄŁ Z KALENDARZA ,,CHAJSU NIE BĘDZIE !!!!!
Nie kupuje , tylko tam jeszcze pracuje ale już znalazłem inną pracę, i napewno nie wrócę do tych (usunięte przez administratora)!
Żal to mi właśnie Ciebie!!! Bo jak można być tak ślepym i naiwnym by wierzyć w coś co jest już przesądzone oddawana!?
Wiem że to już koniec firmy pod obecną władzą ale myślę że ktoś to kupi i będzie działał dalej z odpowiednimi ludźmi
Nieprawda, bo nie mógł majątku przenieść, bo siedziały na nich banki i leasingi. Gospodarstwa też leżą na łopatkach. Tylko patrzeć kiedy padną. Już są w restrukturyzacji. Jedynym winnym padali jest Prezes. Nie dość, że zatrudniał dyrektorów bez kwalifikacji, to jeszcze płacił im wielkie pieniądze. Prezes kompletnie nie radził sobie z zarządzaniem. Umiał tylko krzyczeć i wyzywać ludzi.
Firma została zamknięta więc i możliwość komentowania powinna zostać zablokowana. Niech każdy się zajmie sobą a nie życiem „Prezesa” !
to może niech odda grube pieniądze na które (usunięte przez administratora) dostawców i wielu innych ?
znajdzie się zaraz cudotwórca jakiś z pisiorstwa i kupi za złotóweczkę - taki mamy kraj :-(
A dlaczego nie? Może te dziwki i szpan doprowadziły go do bankructwa!!
Dawno się tak nie uśmiałam. Pan Maciej ma na pewno problem z szacunkiem do drugiego człowieka, do pracowników jak i do bliskich mu osób i zawsze w każdym temacie spada na cztery łapy, więc nie łudźcie się , że z Nim wygracie :) Jednak zarzucać Mu szpan i (usunięte przez administratora) to lekka przesada!!! :/
A kasę to już ktoś z pracowników odzyskał i czy w ogóle jest jakaś szansa na to.
Podobno go zatrzymali a ile w tym prawdy.
bardzo dużo prawdy ! aby wyjść to kaucja wyniosła około 800 tysięcy zł. a biedak dla pracowników na wypłaty nie miał!!! Pan Bóg nierychliwy ale Sprawiedliwy!!!
Oczywiście, że wyszedł i już na drugi dzień bawił się jak król na mieście ???? a swoją G klasą tak się rozbija, że powoduje wypadki i o mały włos by zabił człowieka ale oczywiście królowi zgniłych marchewek wszystko i tak uchodzi płazem.
ma tyle samochodów ile kochanek haha ????
Czyli można powiedzieć że Prezes chce zakończyć działalność jak jego kumpel od złomu. Nie zapłacić wielu faktur i mieć to w poważaniu. Z drugiej strony jak pandemia się skończy i ludzie będą chcieli być bardziej fit to będzie boom na soczki. Pytanie za ile to sie stanie ? Niestety ale każdy pracodawca szanuje tylko tego który ma inne opcje, może w każdej chwili odejść do innej firmy. Jak pracownik siedzi u niego bez wypłaty tzn że innych opcji nie widzi.
Firma Marwit wruci prędzej czy później A upadłości nie będzie A na pewno nie likwidacyjnej sądzę że wrzesień to dobry termin żeby znowu wróciły soki Marwit
tylko ciekawe kto je bedzie rozwozil ? i dokad ? Marwit wylecial ze wszystkich sieci , poza tym znalazla sie inna firma ktora godnie zastepuje marwit w rynku tradycyjnym :)
W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Marwit? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
Jak się pracuje w Marwit?
Zobacz opinie na temat firmy Marwit tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 66.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Marwit?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 65, z czego 4 to opinie pozytywne, 22 to opinie negatywne, a 39 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Marwit?
Kandydaci do pracy w Marwit napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.