Byłem jakiś czas temu na rozmowie o prace w tej firmie, o samej pracy nie wypowiem się gdyż nie było mi dane pracować ale na rozmowie kwalifikacyjnej czułem się jakbym aplikował na stanowisko dyrektora a nie magazyniera a co drugie słowo rekrutera to wydajność, wydajność, wydajność.. Innymi słowy: gdy będziesz z a.p.i.e.r.d.a.l.a.ł to rzucimy 200 zł więcej (a zaproponowali niewiele powyżej najniższej krajowej) Na szczęście moje oczekiwania finansowe były wyższe i odprawiono mnie z kwitkiem.
Ciekawe kiedyś się pytał o tą pracę bo od dłuższego czasu nikogo nie szukali na magazyn......
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZEDSIĘBIORCÓW I OSOBY PRYWATNE PRZED JAKĄ KOLWIEK WSPÓŁPRACĄ Z FIRMĄ: Painto Ul.Floris 25b/12 32-700 Bochnia, Do dnia dzisiejszego nie rozliczył się ze mną z dwóch faktur. Zarobki jak to porażka jak sam właściciel, samochody szroty i brak pokrycia kosztów amortyzacji za używanie prywatnego auta. Omijać szerokim łukiem,
Jakie są warunki zatrudnienia w Paweł Pączek Kale Painto?
Nie ma specjalnych. Na pewno wydajność, kurs na wózki, prawo jazdy, doświadczenie na tych stanowiskach.
wiekszosc jest takich, kurs na wozki to tylko dodatek ale nie w w wynagordzeniu tylko dla pracwonika i jego urozmaicenia pracy
Jaka flota pojazdów występuje w tej firmie dla PH? Marka roczniki ?
Ktoś tutaj ostrzegał przed każdą współpracą z firmą, ale czy coś jest tam w pracy faktycznie nie tak? Ostatnio opinii pracowników tutaj w ogóle nie widać. Z pieniędzmi wszystko w porządku, płacą?
Pani Weroniko z Goworku, gdyby pani przeczytała szczegółowo wpisy i je przeanalizowała przynajmniej pobieżnie to by Pani wiedziała, że w firmie jest w porządku i nie musiała pisać bzdur na temat płac. (usunięte przez administratora)
Nie jest w porządku w tej firmie jeżeli chodzi o płace. Po co piszesz bzdury. Aha ser Pączek podszywa się pod różne postacie i pisze ze w jego firmie jest wszystko ok. A to guzik prawda. Powodzenia
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZEDSIĘBIORCÓW I OSOBY PRYWATNE PRZED JAKĄ KOLWIEK WSPÓŁPRACĄ Z FIRMĄ: Painto Ul.Floris 25b/12 32-700 Bochnia, Do dnia dzisiejszego nie rozliczył się ze mną z dwóch faktur. Zarobki jak "Biedronce", samochody szroty i brak pokrycia kosztów amortyzacji za używanie prywatnego auta. Omijać szerokim łukiem,
Pani Magdaleno jako baczny Obserwator m.in. tego profilu polecam poczytać komentarze archiwalne :) Pan Dżodżo/Sprawiedliwy/Cierpliwy tylko kozaczy w sieci, bo tylko tyle potrafi :D Łatwo pisać obelgi w sieci :P Anonimowo każdy odważny, jak żadnych argumentów poza jadem nie ma :) jego heroizm to post kopiuj wklej :D Obserwator te brednie chyba już z 3 albo 4 lata widzi :D błędy ortograficzne i kultura wypowiedzi jednoznacznie wskazuje na wiele czynników - a o czym mowa - osoba inteligentna się domyśli :) Obserwator nigdy nikogo swoją wypowiedzią nie uraża i taki ton narracji jego wypowiedzi pozostanie :) Serdeczne pozdro od Obserwatora
Dziewczyno, pseudo "obserwator" to nie kto inny jak sam (usunięte przez administratora) Paweł Pączek, właściciel firmy Painto. Lubi podawac się za różne osoby jak księgowy i dzwoni do klientów po to by płacili w terminie etc. Żenada naprawdę żenada. Do dnia dzisiejszego jest winien mi pieniądze A upłynęło już że 2, 3 lata. Zwykły (usunięte przez administratora) odradzam współpracę z tym ...
Panie Dźodźo ( Obserwator zna zwroty grzecznościowe w przeciwieństwie do niektórych) nie wie Pan jak Obserwator jest dumny i szczęśliwy, że zaszczycił mnie Pan komentarzem kolejnym (Obserwator pamięta te komentarze, które były wcześniej bardzo wulgarne pod adresem Obserwatora, które zostały przez Administrację usunięte) wpisem. Odpowiadając na Pana kolejne wywody, których Administracja musi fragmenty usuwać, gdyż ciężko o sformułowanie zdania bez wulgarnych słów, to no zasmucę Pana, ale z dedukcją słabiutko :D Obserwator to fanatyk tej stronki, a nie jak Panicz mylnie wywodzi właściciel tej firmy :P i no kurczę Obserwator o tym kiedyś wspominał, a Obserwator to nie kłamczuszek (usunięte przez administratora) Obserwator tak jak Pan pozostaje Anonimowy, bo może :p ale bawią Obserwatora przeklejone wpisy z caps lock, nawet przecinka się Pan nie pofatyguje, żeby na samym końcu usunąć :D :D a wracając do meritum to wypadałoby z grzecznością pisać, bo nie zna Panicz Pani Magdaleny, a jak do koleżanki ze dworu Dziewczyno... no ludzie.. Obserwator coraz goręcej rozważa porzucenie polemiki na tym portalu, bo wypowiedzi zwrotne są rynsztokowe i Obserwatora smuci, że giną jego wcześniejsze wpisy jak i Pana Sprawiedliwego.. np. ten ostatnio była krótka lekcja poprawnej polszczyzny :D Ponownie pozdrawiam również Pana Dżodżo.. Aaaa przepraszam Pani Magdaleno, jak kiedyś Obserwator wspominał merytorycznie nie pomoże, to nie Obserwatora brożka. Na koniec jeszcze raz pozdro i może do usłyszenia
Szanowny Panie Sebastianie czy panie Dżodo czy MiszaMasza. Prowadził Pan działalność i wystawiał faktury nawet z terminem płatności 2 dniowych mimo ustalonego 14 dniowego terminu. Proszę wskazać, które z faktur nie zostały uregulowane? Chętnie opublikujemy link z potwierdzeniem rozliczenia i terminami zapłat za wszystkie wystawione przez pana faktury od początku do końca współpracy.
Niestety pan Sebastian nie przysłał żadnego wezwania do zapłaty, ponieważ wszystkie faktury zostały uregulowane. Od faktury została odjęta nienależna kwota za 1 dzień rzekomego korzystania z samochodu zleceniodawcy, (w rzeczywistości Pan używał naszego auta firmowego, mamy na to wskazania GPS oraz faktura za naprawę wystawioną dzień wcześniej) oraz kwota za sprzątanie auta (auto wyglądało tak, jakby korzystała z niego brygada budowlana nie handlowiec).
Proszę podesłać numery faktur, które nie zostały zapłacone. Udostępnimy skany zapłaty wszystkich faktur, to nie problem.
a - właśnie niech Pan Sebastian napisze jakie faktury miał nie zapłacone, będzie trudno podać takie numery, bo wszystkie zostały rozliczone.
Czy pensja w Paweł Pączek Kale Painto składała się z samej podstawy, czy może również z ewentualnych dodatków? Konkretnie jako Przedstawiciel Handlowy, ich ogłoszenie jest 19 lipca na Pracuj.pl.
Nie otrzyma pan odpowiedzi ponieważ wszystko zostało wciągu kilku dni rozliczone. Niestety pan zapomniał, że auto z którego korzystał było monitorowane i dzień po odebraniu firmowego auta i faktury za naprawę udał się w trasę, wpisując tą jazdę do faktury, którą wystawił za korzystanie ze swojego prywatnego samochodu. Dodatkowo przesłał 2 rozliczenia za ten okres korzystania z samochodu prywatnego, jedno od drugiego różniło się o ponad 400 km.
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Paweł Pączek Kale Painto?
W firmie panuje ogólny choas. Mało kto wie za co odpowiada. Wszystko wykonana po najmniejszej linii oporu. Firma słynie z tego że jej usługi są przeciętnej jakości a uczciwość właściciela hmmmm jakby to powiedzieć nikogo nie obrażając. Może tak nie powierzyłbym nic. Po prostu człowiek bez zasad. Liczy się tylko kasa i to aby pracownik turał jak wół. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Uważajcie na te miejsce pracy. To nie jest dobra droga.
Dodam jeszcze do słów kolegi że właściciel firmy Paweł (usunięte przez administratora) Pączek, bo inaczej nie nazwę (usunięte przez administratora), nie rozlicza się do końca z finansowo, jest zwykła (usunięte przez administratora) Omijać szerokim łukiem...
Jak w Paweł Pączek Kale Painto wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
Kolego trochę wybrnoles w przyszłość w tej firmie nie osiągnies noczego oplucz (usunięte przez administratora)...
Proponuję zatrudnić się w tej pseudo firmie, to zobaczysz wszystko na własne oczy.
Na jakie benefity można liczyć w Paweł Pączek Kale Painto?
Benefit lub benefity jakie możesz otrzymać od w/w firmy to ROZCZAROWANIE. (usunięte przez administratora)
Panie Sprawiedliwy jednocześnie Cierpliwy i Dżodżowaty itp itd weź Pan snikersa zjedz, bo gwiazdorzysz cały czas :D Pana wywody jak wypowiedzi polityków gadanie dla samego gadania :( może Pan nie wiedzieć, ale poza Obserwatorem i Panem na tej stronce komentarze dodaje admin z goworku, żeby hajsy zbijać, bo taki ma cel ta stroka :D nikt normalny nie szuka rzetelnych informacji na stronie, na której nie da się zweryfikować czy info to prawda czy też nie ( bo komentarz " karma do Ciebie wróci" ) Pan Sprawiedliwy zapewne myśli, że Pana komenty dla kogoś są znaczące - poprawie humorek - dla Obserwatora są, bo ma dobrą bekę :D :P było chwile cicho, ale Sprawiedliwy i Cierpliwy i ich karma pedigree czuwają na posterunku
Szanowny Panie, proszę podpisać się z imienia i nazwiska a nie publikować wiadomości jako „Dżodo” i „Jasiek”. W każdym publikowanym poście pisze Pan o pieniądzach, których rzekomo Pan nie otrzymał, ale może wyjaśni Pan z jakiego tytułu się one Panu należą? W odniesieniu do publikowanych przez Pana informacji, firma Painto wskazuje, że w okresie serwisowania samochodu służbowego, korzystał Pan z prywatnego pojazdu, i w tym okresie należał się Panu zwrot wydatków poniesionych z tytułu m.in. kosztów paliwa. Firma Painto podkreśla, że otrzymał Pan wynagrodzenie za ten okres adekwatnie do km, jakie faktycznie Pan rzeczywiście pokonał, wykonując obowiązki służbowe, a nie wynagrodzenie które Pan żądał podając nieprawdziwe dane. Gwoli wyjaśnienia: w wiadomości e - mail z dnia 22.10.2019 podał Pan przebieg: 2 283 km. Powyższy przebieg wydał się firmie Painto zawyżony, dlatego firma Painto zwróciła się do Pana o przesłanie szczegółowego raportu. W odpowiedzi z dnia 4.11.2019 firma Painto otrzymała wiadomość e - mail z raportem, w którym wskazał Pan odmiennie niż dotychczas tj. w nowym raporcie wykazał Pan trasy krótsze o 427 km. Co szczególnie istotne w przedmiotowym raporcie wskazał Pan, że korzystał Pan ze swojego prywatnego samochodu i wskazał kwoty z tego tytułu do zwrócenia, w sytuacji gdy w rzeczywistości korzystał Pan już ze służbowego samochodu, który Pan sam osobiście odebrał po jego serwisowaniu, ponadto tankował je w tym dniu na swojej trasie. Nadmieniam, że odebrał go Pan w tym dniu o godz. 9 rano, co potwierdza także dane zapisane na urządzeniu GPS, a także data z dnia poprzedniego widniejąca na otrzymanej fakturze za serwisowanie pojazdu służbowego. Firma Painto podkreśla, że także w raporcie za ten dzień podał Pan inny przebieg samochodu, inne odwiedzane punkty oraz inną ilość kilometrów niż faktycznie zapiał to system GPS znajdujący się w samochodzie służbowym - gwoli uściślenia nie mamy tutaj do czynienia z drobną omyłką, a celowym wskazaniem zawyżonych danych. Po przeanalizowaniu tras, które Pan wpisał, firma Painto dokonała podliczeń ilości faktycznie pokonanych przez Pana kilometrów i na tej podstawie wypłacono Panu należności. Pomimo, że od dłuższego czasu publikuje Pan w Pana opinii prawdziwe informacje, jednak do dnia dzisiejszego nie wystąpił Pan ani z oficjalnym wezwaniem do zapłaty ani także nie skierował Pan sprawy swojego roszczenia na drogę postępowania sądowego.
cd: Zaznaczam, że firma Painto pomimo, że była legitymowana do podjęcia kroków prawnych w tym także złożenia zawiadomienia do Prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa na szkodę firmy Painto od nich na tamten czas odstąpiła. Wobec powyższego proszę uprzejmie wskazać, kto tutaj dopuścił się oszustwa? W swoich wpisach, pisze Pan również, że trzeba patrzeć jakie „umowy się z nami podpisuje (…)”. Jednak najwidoczniej Panu umknęło, że to Pan zgłosił się do firmy Painto jako przedsiębiorca, a nie jako pracownik nieprowadzący działalności gospodarczej i to Pan zabiegał o współpracę, przesyłając firmie Painto wzór własnej umowy, (podpisanej wcześniej z inną firmą). Jest to już odległa data, więc może Pan nie pamiętać swoich propozycji, dlatego proszę zapoznać się z treścią własnej wiadomości e - mail z dnia 13.03.2019 roku. Gwoli uściślenia przedmiotowa umowa gwarantowała równe prawa stron. Jednak najwidoczniej nie zapoznał się Pan z jej warunkami przed jej podpisaniem, albowiem porzucił Pan pracę bez wymaganego pisemnego wypowiedzenia, a ponadto złamał Pan inną klauzulę zawartą w przedmiotowej umowie - tj. zakończył Pan prowadzenie swojej działalności gospodarczej w trakcie obowiązywania umowy, co potwierdzają dane zawarte w CEIDG. Odnosząc się do Pańskich nieprawdziwych informacji dotyczących towarów z Chin, to jak też Pan wie, firma Painto zawarła umowę dystrybucyjną z europejskim producentem wałków i towary które znajdują się w ofercie firmy Painto posiadają certyfikaty pochodzenia towaru, co jak też Pan wie jest wymagane przez kontrahentów firmy Painto. Szanowny Panie, pisze Pan, że otrzymywał Pan niskie wynagrodzenie, jednak otrzymywał Pan honorarium, które było zgodne z umową, której wzór Pan zaproponował. Na marginesie zaznaczam, że w opinii firmy Painto powinien być Pan zadowolony z otrzymanych środków, albowiem przez okres Pana pracy tylko 2 krotnie osiągnął Pan zakładany cel, a pozostałe okresy stanowiły spadek sprzedaży. Ponadto to Pan wystawiał faktury firmie Painto, które zawsze regulowane były terminowo. Firma Painto przychylała się do Pana prośby o szybkie przelewy i nie zgłaszała zastrzeżeń do faktur wystawianych z 5 - dniowym terminem płatności. Jednak abstrahując od powyższego w ostatnim miesiącu Pańskiej pracy, w którym to „przepracował” Pan niecały tydzień roboczy, wystawił Pan fakturę za cały miesiąc i drugą fakturę za korzystanie z prywatnego samochodu do celów służbowych. Oburzył się Pan mocno, gdy firma Painto zapłaciła za faktycznie „przepracowane dni”, a nie za cały miesiąc, a w odniesieniu do wystawionej faktury za używanie prywatnego samochodu do celów służbowych, że firma Painto dokonała potrąceń należności z tytułu kwoty widniejącej na fakturze za towar, który pobrał Pan z magazynu firmy Painto i nie uregulował za nią należności, a także potrąciła koszty za sprzątnie oddanego przez Pana samochodu służbowego, w którym nie tylko znajdowały się ślady licznych plam i zabrudzeń, ale przede wszystkim sierść psów z hodowli Pańskiej żony. Na marginesie nadmienię, że w oddanym samochodzie służbowym brakowało katalizatora. Odnosząc się do Pana licznych bezpodstawnych zarzutów kierowanych pod adresem firmy Painto, uprzejmie proszę o wyjaśnienie, dlaczego wykorzystywał Pan samochód służbowy do celów prywatnych, mimo tego, że nie otrzymał Pan na to zgody od firmy Painto? Przekaźnik GPS zamontowany w samochodzie służbowym zarejestrował niedzielne wyjazdy do marketów w Warszawie, weekendowe wyjazdy do prawdopodobnie Pańskich znajomych lub krewnych, a także odwiedziny u weterynarza na ulicy Bagiennej 12 i innych sklepów czy restauracji w okolicy.
cd. Firma Painto za korzystanie z pojazdu służbowego do celów prywatnych, powinna wystąpić do Pana z żądaniem zapłaty, a także powinna zażądać zwrotu środków znajdujących się na powierzonej Panu karcie bankomatowej, którymi bezprawnie uregulował Pan należności za tankowanie swojego prywatnego samochodu, jednak z takimi postulatami do Pana nie wystąpiła. Reasumując powyższe, jeśli posiada Pan jakieś dowody na poparcie swoich twierdzeń, uprzejmie proszę o ich przedstawienie. Wskazuję, że wszystkie opisane powyżej przez firmę Painto twierdzenia są poparte dowodami w postaci zapisów przekaźnika GPS, wyciągów z karty bankomatowej, wiadomościami e - mail, czy też treścią zapisów zawartych w umowie. Wszystkie Pana wpisy opublikowane na niniejszym portalu zostały zabezpieczone w protokole sporządzonym przez Notariusza. Został Pan listownie przez reprezentującego firmę Painto pełnomocnika wezwany do zaprzestania naruszania dóbr osobistych, jednak dalsza Pana narracja, wskazuje, że przedmiotowe pismo nie osiągnęło zamierzanego rezultatu. Zgodnie z treścią przedmiotowego pisma, firma Painto podejmie dalsze kroki prawne, celem ochrony jej interesów.
No to co z tym prokuratorem..dojechać z Bośni nie może bbbbuuuuuhhagahahah.. (usunięte przez administratora)
nic nowego te same przeklejone, zapisane w wordzie wypociny :( weekend był piękna pogoda, na dwór wyjść a nie przed kompem siedzieć :( czy Jaśnie Pani/Panu sprawia przyjemność publikowanie postów czy też to swojego rodzaju w opinii Jaśnie Pana/ Pani rytuał? :P Tak z ciekawości pytam :) Jako baczny Obserwator życzę dużo uśmiechu na twarzy i odpowiedzi bez wulgaryzmów :) Pozdro dla Wszystkich pasjonatów tej stronki :D
Od kiedy pracujesz i kiedy zrobisz mi kawę koleżanko ?
Zleciłem im blachy temat do realizacji. Oczywiście firma nie wywiązała się z zamówienia. Negatyw za fatalną jakość obsługi klienta. Nawet telefonu nie odbierają już ode mnie.
Jak się pracuje w EX PP Paweł Pączek?
Zobacz opinie na temat firmy EX PP Paweł Pączek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 16.
Jakie są opinie pracowników o pracy w EX PP Paweł Pączek?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 2 to opinie pozytywne, 10 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!