Jaki jest średni czas zatrudnienia w tej firmie?
Tak tu pięknie się ostatnio zrobiło nie jak wcześniej gdzie pisano że szef nie umiał merytorycznie rozmawiać i ponoć nie dotrzymywał słowa. A płaca miała być niska według piszącego. Skąd by się brały takie zarzuty gdyby tak cudownie się tu pracowało?
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w RDK Projekt Robert Grodecki Paweł Papierowski sp.j.?
Firma super, rodzinna atmosfera, pracownicy się szanują, razem żartują i piją kawę, można liczyć na pomoc, jeśli ktoś ma za dużo na głowie.
Polecam pracę w firmie RDK. Bardzo dobre warunki pracy, ładne biuro, fajna atmosfera i ludzie. Płacone nadgodziny, umowa o pracę.
Nadgodziny płacone ustawowo. W zależności od potrzeb. Powiedziałabym, że średnio pracujemy 8,5 godziny dziennie.
Może źle to opisałam. Pracujemy normalnie 8h dziennie,przerwy zgodne z kodeksem pracy. Padło pytanie o ilość nadgodzin więc wygląda to tak, że jak ktoś potrzebuje zrobić nadgodziny, bo np. musi coś pilnie skończyć, przekazać, to wtedy się zostaje dłużej. Ale raczej nie siedzimy po 10 godzin i szef krzywo patrzy jak się wychodzi po 8 :)
Krzywo? A to płacić więcej nie chce czy uważa, że nie ogarniacie co według niego źle może o was świadczyć? :/
Czy nowo zatrudnione osoby w RDK Projekt Robert Grodecki Paweł Papierowski sp.j. otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
Studenci otrzymują umowę zlecenie. A umowa o pracę dla osób bez statusu studenta jest najpierw na okres próbny (3 miesiące) a potem na czas nieokreślony.
Hej, a czemu nie? Bo widzę, że atmosfera ostatnio oceniona była za fajną, jest normalnie uop i płacone nadgodziny. Więc co Tobie się nie podobało tutaj?
NIE POLECAM TEJ FIRMY. PROJEKTANCI SIĘ SKARŻĄ NA NISKIE PŁACE. SZEF PAN GRODECKI NIE POTRAFI MERYTORYCZNIE ROZMAWIAĆ. OBIECUJE I NIE DOTRZYMUJE SŁOWA.
Jak się pracuje w RDK Projekt Robert Grodecki Paweł Papierowski sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy RDK Projekt Robert Grodecki Paweł Papierowski sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.