Firma tragiczna. Trzech typków bez pomysłu i kapitału. Menadżerowie (Pani N i Pan M) tragedia - z taką niekompetencją się nigdy nie spotkałem. Bzdur, które opowiadali ciężko było słuchać pracownikowi, nie mówiąc o klientach. Brak leadów (były obiecywane), telemarketing nie istnieje, biuro podobnie. Samochody z limitem paliwa - to niezły cyrk. Brak ekip i serwisu. Cena z czapy. Oferta tej firmy nie daje się sprzedać normalnemu klientowi. Dziwie sie jak udało się "temu czemuś" zdobyć choć jednego klienta
Potwierdzam. Napisałem negatywną opinię i zniknęła kolejny już raz. Mam również jak najgorsze zdanie o tej niby super firmie. Tragedia. Trzymać się daleko od nich. Udają mądrali, a tak naprawdę mają chyba najgorsze warunki na rynku. Panowie powinni się bawić w piaskownicy a nie prowadzić "firmę".
Jakiś kontakt ,bo mamy problem z tą firmą,może od Pana się czegoś dowiem,czy nasz przypadek nie jest odosobniony. Firma to naprawdę za dużo powiedziane
Jakie oferty są atrakcyjne? Oferty pracy? Bez leadów ( lub z oferteo gdzie liczy się tylko cena), z limitem paliwa na samochodzie (śmiesznym), brak wsparcia biura itd. ta firma to krzak. Chłopcy nie dają nic i zdaje im się że ktoś będzie na nich robił. Porażka. Trzymać się z daleka.
Panowie, usuwanie negatywnych opinii nic Wam nie da. Jesteście najgorszą firmą fotowoltaiczną na rynku. Cyrk i kpina. Możecie usuwać wpisy do woli, a one i tak będą się pojawiać - tylu ludziom wleźliście na szypę.
Jak się pracuje w Łukasz Gajewski?
Zobacz opinie na temat firmy Łukasz Gajewski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.