Opinie o Wiprobet B. T. Gryczewscy sp.j. w Czaczki małe

Poniżej znajdziesz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Wiprobet B. T. Gryczewscy sp.j.. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do pracy w firmie Wiprobet B. T. Gryczewscy sp.j. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Kruszywa - Obróbka piasku

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Wiprobet B. T. Gryczewscy sp.j. w Czaczki małe

criss Nowy wpis

Kiedys tak tu narzekaliscie ale zakladam ze cos sie poprawilo bo od kilku lat ani slowa zlego? Chyba ze juz tak sie popsulo ze zamkneli sie na amen ale nie slyszalem o czyms takim?

kierowca Nowy wpis

Widzę, że jednak po moim odejściu z firmy nic się nie zmieniło. Pracowałem jako kierowca i wszystkie słowa napisane wcześniej są prawdą. Zostajesz sam sobie a jak informujesz szefa i prosisz o radę, pomoc to dostajesz BURE. Gratuluję odwagi ponieważ rownież pamiętam jakie miałem problemy z odejściem z firmy. Atmosfera krótko mówiac niesympatyczna, zresztą budowana przez samego szefa i biuro ( kobiety które mają zerowe pojęcie o produkcji i odwieczną odpowiedź - ja nie jestem od tego. ). Dziwię się bardzo że tak doświadczony właściciel firmy nie umie dostrzec problemu. A niektórzy pracownicy " filary firmy" związani z firmą od lat traktowani sa jak "debile". To właśnie z nimi szanowne szefostwo powinna ustalać szczegóły. To jedyne osoby którym los firmy nie jest obojętny. Ważniejsze jest jak wspomniałem biuro które nic nigdy nie wie i nie potrafi lub nie chce zrobic czy zorganizowac.Miedzy innymi było tak ze mną, pamiętam czasy gdy każdy pracownik był zadowolony i naprawdę chciał pracować i tworzyć, ulepszać firmę. Niestety coś sie stało i wszystko sie zmieniło o 180stopni. Gratulacje nowym pracownikom odwagi.

kosteczka

Firma występuje jeszcze pod nazwą wiprobet sp. z o.o oraz wiprobet maszyny sp.z o.o. jest to ta sama firma (dane z KRS). Jeśli masz zamiar pracować w tej firmie to dobrze się zastanów. Jedyny dojazd to własne auto. Pracodawca proponuje podstawę w postaci najniższej krajowej plus premia ale nigdy nie wiadomo jaka ona jest więc nie wiesz dokładnie ile zarobisz. urlop płacony wg własnego "widzi misie ". nadgodziny czasem się zdarzają ale też nie wiesz ile za nie dostaniesz. Praca na umowę o pracę ale lepiej chyba robić na umowę zlecenie, dlaczego? bo w każdej chwili możesz spie.... stamtąd. Odejście z umowy o pracę jest bardzo problemowe. Pracownicy szeregowi otrzymują 100- 200 zł mniej niż operatorzy maszyn, na których firma "stoi". Chcesz pracować jako operator to może 2300 dostaniesz a do Białegostoku 20 km w jedną stronę- pewnie się opłaca :). Nie ma z kim współpracować jesteś zostawiony sam sobie potem wyciągają tylko konsekwencje. Jeśli coś wiesz, umiesz zrobić, to nawet nie wychylaj się i nie rób bo szef i tak cię uwali, takie osoby są eliminowane natychmiast. Najlepsze jest to, że w razie problemów szef nakazuje aby dzwonić do niego lecz kiedy to zrobisz to przychodzi i opie.... ciebie za to, że dzwoniłeś. Ponadto "permanentna inwigilacja" jak mówił Stuhr w "Seksmisji" kamera na kamerze a wszystko w imię bezpieczeństwa. Ogólnie - wg mnie praca ciężka i niewolnicza jak przy betonach. Przemęczyłem się w tej firmie prawie dwa lata i w końcu uwolniłem się od niej. NIE POLECAM - chyba, że jesteś desperatem :))

Zostaw merytoryczną opinię o Wiprobet B. T. Gryczewscy sp.j. - Czaczki małe

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Wiprobet B. T. Gryczewscy sp.j.
    16-061 Czaczki małe
  • NIP: 5420013118 REGON: 50275130 KRS: 0000092343
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)