Dużo ludzi mają tu do obsługi klientów? Bo sądząc z wczesniejszych wpisów, trochę pracy by sie dla nich znalazło ;) Może wie ktos, czy są plany jakiejs rekrutacji?
Internet jest niestabilny, czasami działa jakby chwil, a nie mógł. Raz działa lepiej, raz gorzej. Jeśli ktoś chcę lub rozważa wziąć internet od inet media odradzam.
Każdemu kto rozważa kupno tego internetu odradzam. Internet działa jakby chciał, a nie mógł. Raz działa lepiej, raz gorzej. Nie polecam
Jeszcze kilka lat temu chwaliłam sobie tę firmę. Nie było żadnych problemów, Internet działał sprawnie. Niestety, z czasem zaczęły się kłopoty. Co chwilę się rozłączał, co utrudniało pracę. Później potrafił nie działać nawet przez kilka godzin. Za każdym razem przy zgłaszaniu problemu kazali nam włączać i wyłączać router - bezcenna rada. Nikt nie pofatygował się, żeby sprawdzić co nagle zaczęło się dziać. Ciagle byłam zbywana. Każde zgłoszenie traktowane było jako osobne, nic nie robiono w tym temacie i ciągle kazano czekać na odpowiedź. Na infolinii poinformowano mnie, że to takie miejsce, zasięg jest słaby i nic nie zrobią. Ciekawe, że przez kilka poprzednich lat wszystko było w porządku. Zaoferowano mi, że mogę BEZKARNIE zrezygnować z umowy, z której to firma się nie wywiązywała nie dając mi opłacanej przeze mnie usługi i nie będę musiała płacić za dni, w których internet nie działał. Bardzo szczodra sprawa. Podpisałam umowę z inną firmą. Okazało się, że podłączone przez monterów kable były uszkodzone i stąd brały się przerwy w dostarczaniu Internetu. Pomijając już jakość świadczonych usług, czułam się zlekceważona jako klient. Nikomu nie polecam.
Do 5 dni brak internetu a za internet trzeba płacić mimo, że go nie ma. Nie ma żadnej informacji, sms, Mail, rekompensata cokolwiek. Niestety polecić nie mogę.
Nic nie mówią. Dopiero jak dośle się smsa za 3 razem to oddzwonią i powiedzą, że wiedzą o usterce i na tym koniec rozmowy.
Wyobraźmy sobie po prostu taką sytuację: wracasz sobie wieczorem po pracy czy po zajęciach czy z innego miejsca do domu chcesz sobie skorzystać z internetu z jakiegokolwiek powodu i nagle się okazuje że internetu nie ma. Oczywiście w mojej okolicy często się to zdarza bo tereny leśne i internet radiowy to nie najlepsze połączenie. Mieli FB, FB już nie ma. Mają też w ofercie światłowód i chciałem z niego skorzystać po czym co zabawne jest to, że osoba która odpowiadała mi na FB powiedziała że tak, w mojej okolicy jest możliwość i trzeba tylko umówić się na tzw. oględziny. Tymczasem technik: nie, nie ma u Państwa możliwości światłowodu (zapewne myślała ta osoba, że mogłem się pomylić czy coś ale jednak sprawdzając dokładnie z kim pisałem to tu nie ma mowy o pomyłce). Tak jak pisałem wcześniej gdzieś ja już tylko czekam aż będzie można przełączyć się na światłowód aby móc normalnie korzystać z internetu o dowolnej porze gdzie usługodawca jak wie, że internet nie działa to powiadomi o tym odpowiednio :)
Internet potrafi się rozłączyć niespodziewanie. Są numery kontaktowe do biura czy serwisu (serwis ma zgłaszanie usterek smsem choć można do nich też zadzwonić w razie czego) natomiast serwis po wysłaniu informacji o braku internetu nie odpisuje na nic i albo jeśli internet zostanie naprawiony to będzie działać wyłącznie przez 1-2 dni albo tylko przez godzinę a potem znów są z nim problemy. Nie wiem co się z firmą dzieje, kiedyś mieli normalnie fanpage gdzie wstawiali posty i komunikacja była normalna teraz go nie ma a informacji o możliwych problemach czy planowanych konserwacjach nigdzie nie zamieszczają (czy to na swojej stronie czy w smsie czy inną metodą komunikacji). Ja jako klient internetu radiowego rozumiem że mogą występować problemy z takim rodzajem internetu ale już nie przesadzajmy. Gdy tylko dokończą podciąganie światłowodu możliwie od Vectry to prawdopodobnie nastąpi zmiana usługodawcy bo to już nie ma żadnego sensu.
Internet tragiczny w godzinach wieczornych od (usunięte przez administratora) 2 miesięcy mam po 100 pingu i się to nie zmienia do rana.Więcej nie ma tego internetu jak jest,Gdy zadzwonisz w sprawie udzielenia pomocy to telefon zwrotny otrzymasz po 2 tygodniach .Ogólnie nie polecam internetu radiowego ponieważ za te pięniądzę nie opłaca się go brać
Internet nie jest dobry najlepiej działa o 4:00 do 8:00 a potem słabo w nocy to tak działa jak by chciał ale nie mógł
Internet jest tak (usunięte przez administratora) w nicy działa jak by nie mógł
Internet zacina się przez cały dzień dopiero po godznienie 24 zaczyna dobrze działać dzwonie juz od kilku miesięcy i dalej nic. Tak samo na speed test nieraz jest po 40 nieraz po 10 ale jest moment gdzie ciągle jest po 2 lub mniej. Nie polecam za te pięniądze znajdzie się lepszy internet.
W razie problemów ze złożeniem zamówienia na światłowód na infolinii zapraszam do kontaktu tel 533557101 lub mój profil na FB
internet radiowy tragiczny, nie polecam
Jak nastroje w firmie? Pandemia sporo namieszała i dlatego nie ma chętnej osoby do zostawienia tu informacji?
Czy ktoś pracował ale w dziale sprzedaży? Czy to call center?
Co z zasięgiem na terenie Powalic minął miesiąc i cisza a wiele osób czeka na internet radiowy
Ten internet to ... Szkoda gadac ledwo 500kb/s . Nie polecam.
Chyba zrezygnuje z tego internetu. Wiecej go nie ma jak jest.
inet media group zapewnia 3 mb pobierania z czego otrzymuje tylko 500 kb
Jak się pracuje w Inet Media Group Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Inet Media Group Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Inet Media Group Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!