Opinie o Otec Trans Sp. z o.o. w Leszno

3.5/5
Na podstawie 8 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz obecnych pracowników o firmie Otec Trans Sp. z o.o.. Przeczytasz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Otec Trans Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Transport i spedycja drogowa - transport mieszany

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Otec Trans Sp. z o.o. w Leszno

Kierowca

wypłaty zawsze na czas, nowe auta, polecam

@Kierowca

Do ciebie tez mam pytana !!! Nazwisko napisz swoje!)))))Co w twojemu przepadku znacie „Wyplaty zawsze na czas ?Dostajesz zapłatę tylko wtedy, gdy wracasz do domu!” Tak było , jest i zawrze będzie !!!!

kierowca

Polecam tę firmę , pracuję już kilka lat i zawsze wypłata jest na czas a nawet płacona do przodu. Urlop otrzymany też bez problemu. Praca zawsze na najnowszych autach.

To ktos z biura wypisuje Nowy wpis
@kierowca

Nie jest tak

@kierowca

Jak się nazywasz ? Piszesz taki głupoty !!! Chłopaki już od nowego roku maja zatrzymane pieniędzy !!!

Człowiek

Nie polecam tej firmy! Obiecują jedną rzecz, ale okazuje się, jak planowali. Wynagrodzenie nie jest wypłacane na czas, idziesz do domu z 1000 zł, powód w ogóle przestał płacić, prosisz o kredyty, a ona może nie odpowiadać na Twój SMS przez kilka dni, a połączenia liczone są po 150 € za frustrację, gdzie potrzebujesz perfekcyjnego angielskiego. Ciągle z dokumentami trochę korupcji !!! Czego dotyczy inspekcja? A głównym hasłem firmy jest: „NIE LUBISZ NICZEGO, A WTÓRZE SZUKAJ KOLEJNEJ PRACY!” Więc zaczynamy to robić, za 7500 zł jest sporo firm, które mają dobry stosunek do ludzi!

@Człowiek

Dostajesz zapłatę tylko wtedy, gdy wracasz do domu! I jak to mówią, masz szczęście.W zasadzie wracasz do domu bez pieniędzy, a czekasz w domu, dzwonisz, piszesz do nich ... Jeśli jest najmniejsza ościeżnica, haftują 10 razy większy rozmiar. Za 2,5 roku pracy „wszystko jest niezmiennie źle” 1500 zł za zestaw i 300 zł/dobę. Moja rada, nie trać czasu na tę firmę, ale jeśli chcesz adrenaliny, dużo stresu jest właśnie dla Ciebie)))))

Driver

Pani Magda (usunięte przez administratora) za pieniądze!!! Nie ma usługi! Znajomość języka angielskiego lub niemieckiego! nie radzę tej firmy!!! Już ty nie pracuje!!!!

Jak oceniasz przebieg rozmowy rekrutacyjnej w firmie Otec Trans Sp. z o.o.? Jakich rad mógłbyś udzielić osobie, która rozważa skorzystanie z zaproszenia na spotkanie w tym miejscu? Czy poleciłbyś jej, a może odradził wykorzystanie szansy?
Nie życzę tej firmy

Zatrzymuje wypłat Przy przyjęciu do firmy nic nie mówili że potrzebuje znać angielski lub niemiecki Teraz na rozladunku muszę szukać kierowca z innej firmy żeby rozładował auto biorą taki kolo 100 euro i za to muszę płacić kierowca Po robocie kilka miesięcy, muszę prosić kasy Po zwolnieniu musiał jechać do PL żeby odebrać kasy, po przyjazdu i tak nie udało się wszystko zabrać

PP
@Nie życzę tej firmy

Jeśli jedzie się do pracy po Europie logiczne że trzeba znać trochę język angielski lub niemiecki żeby się porozumieć, nic dziwnego w tym nie ma. Wypłata zawsze wypłacana jest do przodu gdy kierowca jedzie na urlop.

Super men

Nie płacą pieniądze, (usunięte przez administratora) kierowców

Nie polecam

Zatrzymuję wyplate, nie chce płacić podstawę, nie ma opłacone żadnych urlopów Nie polecam tej firmy, tragedia

Zostaw merytoryczną opinię o Otec Trans Sp. z o.o. - Leszno

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Otec Trans Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Otec Trans Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Otec Trans Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 2 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Otec Trans Sp. z o.o.
  • Spółdzielcza 2H