Możliwe są w firmie degradacje? Ktoś o czymś takim wspomniał ale nie znam jeszcze okoliczności. z których stanowisk na które stanowiska najczęściej się tak dzieje i pod jakim argumentem?
Lubiłam swoją pracę, jednak do tej pory nie mogę się pogodzić z faktem że przedłużyli mi umowę tylko do porodu. Podobno "dobrze" sobie radziłam ???? a argument który podali poprostu bezsensowny, totalnie bezsensowny.. Oddalam ponad 6 lat pracy i swojego serca temu zakładowi.. zrobili jak chcieli - nie ja pierwsza i za pewne nie ostatnia.
Ty też zawiedziony a można wiedzieć więcej co się stało? Zielony jestem chciałem tam iść dopiero ale widzę że nie ma sensu chyba?? Proszę o odpowiedź
A oprócz chodzenia na L4 jak napisałeś, za co jeszcze można być zwolnionym w firmie? Chodzi mi o to, co jakby firma źle bierze pod uwagę względem zachowań pracownika? Jestem zainteresowana pracą i chciałabym wiedzieć czego unikać.
Po prostu z dobrze płatnego elementu idziesz na (usunięte przez administratora) za grosze których nikt nie chce robić normy na tym nie wyrobisz i nikt ci nie powie dlaczego ot kaprys dozoru.Pozdrawiam
Nie łapię jak niby można ludźmi tak rzucać po stanowiskach. To jak wy macie to wszystko w umowie opisane? Jaki zakres zadań?
Te opowieści, że żeby dostać premię, trzeba chodzić i donosić na innych, to jakaś bajka mam nadzieję? ! Ciekawe, czy mają to zapisane w umowie ???? Nigdy się z czymś takim nie nigdzie w innych firmach , a dodatki to przecież teraz standard może po prostu ktoś nie dostał i jest zły?
Jednych pracowników za L4 nagradza się (awans) na wyższe stanowisko a innych zwalnia lub degraduje i nęka. Brawo super firma tak trzymać .
Dlaczego wszyscy są tak złośliwi dla siebie. Dozór zrobił wszystko, żeby ludzie walczyli że sobą. Skłócona załoga lepiej sterować. Czyż tak????
Powiedzcie, dlaczego tak nie szanują ludzi. Przecież oni utrzymuja cały ten zakład. Serce pęka, psychika wysiada, UCIEKAJCIE.
Niestety, ale dziewczyny potrafią z pracy zrobić czyściec, wiem coś o tym. Ale przynajmniej napiszcie, ile się zarabia jako krawcowa, może kasa jest na tyle przyzwoita, że warto zacisnąć zęby, gdy idzie dozór??
Mam wrażenie, że komuś bardzo zależy żeby zaszkodzić firmie. Może być różnie ale trudno zmienić fakt, że firma ma dobre opinie.
Zakład nieprzyjazny pracownikom fizycznym widać to na każdym kroku ,mobbing urósł do granic ,kadra zamiast integrować się z pracownicami to się izoluje nawet imprezy świąteczne robią tylko dla siebie ŻENADA
Nadal tak skarżą jedna na drugą?, donoszą?,kabluja?, rozsiewają plotki ? . Straszne chamstwo w tym zakładzie a szkoda . Pije się tam nadal czy z lekka mniej ?. Wszyscy pracownicy wiedzą o czym mowa.
Najgorsze jest znęcanie psychiczne, które stosuje tzw. dozór. Chodzą obserwują, śmieją się jak to człowieka zdołowały, nikt z tym nic nie robi. Potrzeba będzie jakiejś tragedii to może będzie reakcja.
To prawda ,że była zarządzającą zapiernicza na maszynie???????
Koszmar, nie polecam nikomu, trzymajcie się dziewczyny z daleka od tej firmy. Warunki pracy to katastrofa, a brygadzistki i kierowniczka { ORMO} chyba zapomniały że z ludzmi pracują i jak trzeba ich traktować. To wszystko nadaje się do sądu pracy
Ciężka praca a wynagrodzenie niskie. Pracownice są traktowane beznadziejnie a Związki robią wszystko żeby przypodobać się pani prezes, kłamią załogę.
Bardzo złe traktowanie pracowników, zarobki bardzo niskie a praca bardzo ciężka w złych warunkach( szczególnie latem!!!! Temperatura nawet do 35st. na hali????). Nie polecam, wszyscy uciekają drzwiami i oknami!!!!!!!
Bardzo niskie zarobki nie polecam nikomu pracy w tym zakładzie bardzo się zawiodłam co inne robią A inaczej rozmawiają z pracownikiem
Jak się pracuje w Norman Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Norman Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Norman Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!