Słaby pracodawca.
Kiedyś bywało różnie warto jednak zaznaczyć, że wraz z zmianą właściciela niemal wszystko się zmieniło a szczególnie zarobki które są dobre szczególnie pierwsze trzy i ostatnie trzy miesiące kiedy mamy sezon :) Zespół jest bardzo zgrany wiele osób pracuje tutaj po kilkanaście lat.
A że tak zapytam, na co macie ten sezon? Bo to w sumie nie jest przecież praca typowo "sezonowa". Chyba że jeszcze ogórki w międzyczasie zbieracie. xD
Bardzo dobra atmosfera. Praca na luzie bez stresu. Wolę prace na umowę w klimatyzowanym biurze z napojem z lodówki pod bokiem jak pracę na nogach czy fizyczną nawet jeżeli zarobki są zbliżone.
Witam jakie są zarobki przy pracy biurowej w marketingu ?Oraz czy prócz stawki podstawowej dochodzą np premie bądź na święta talony jakieś?Bądź podwyżki?
Na podstawę większą niż minimalna bym nie liczyła. Premia niby jest, ale bardzo zależy od szczęścia i tego jacy klienci ci się trafią.
Słaby pracodawca.
Potwierdzam, pracodawca jest słaby. Między ludźmi, szczególnie z działu, który nie obsługuje telefonów jest jedna wielka zazdrość, patrzenie z byka i obgadywanie za plecami. Niestety atmosfera jest kiepska, został tam jeden osobnik który notorycznie donosi na resztę i lubi często opowiadać jaki to on nie jest.
Ale tak przecież było cały czas. Zmieniło się tylko to, że w zasadzie po jakimś tam okresie opowiadania bajek i głaskania wszystkich, żeby tylko dociągnęli do momentu zwolnień, nagle okazało się jakie są realne i prawdziwe plany szefostwa. A co do tego donosiciela, masz rację. Jest tam jeden taki "wynalazek", który lubi opowiadać bajki. :D
Atmosfera w porządku. Praca ciekawa. Bez zastrzeżeń.
Praca ok. Można spokojnie pracować zarabiać bez stresu. Szczególnie dobra opcja jak ma się dzieci bo zawsze można wyjść wcześniej i nikt nie robi problemów. Potwierdzam premie bardzo dobre podobnie jak atmosfera.
TAK.
Z tego co wiem, to przyjmują tylko na tel. A po roku 2021 z przetargow została sama elita, kierownicy. Z 200 w firmie pracuje kilka osób. Na zarobki narzekać nie można z 4 tys można wyciągnąć
Daj spokój, tam nigdy nie pracowało 200 osób. To po pierwsze. Po drugie te 4 tysiące (to czy to netto, czy brutto jest bez różnicy), to też można między bajki włożyć. Najniższa krajowa, to max co można tam dostać. Ewentualnie pójście na telefony i czekanie przez 3 miesiące na to, czy "budżet zostanie wykonany", jeśli nie, to nie ma premii, więc zostaje najniższa krajowa. Te bajki piszą ludzie, którzy tam jeszcze pracują, więc czują dziwną "wdzięczność" do obecnego pracodawcy. Zresztą po zmianie właściciela wiele rzeczy zmieniło się na gorsze. Jeśli ktoś z Was szuka pracy, to naprawdę szukajcie jej w innym miejscu, w bardziej stabilnym jeśli chodzi o zatrudnienie i mniej toksycznym, jeśli chodzi o ludzi z którymi przyjdzie Wam pracować.
Czy w Dtk&W Zespół Ogłoszeniowy Sp. z o.o. wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
Zapomnij o czymś takim. Możesz stawać na rzęsach, a i tak nikt tego nie zauważy. Firma dosłownie upadła. Od listopada/grudnia zwolnili więcej niż połowę pracowników. Szkoda czasu, szukaj w innym miejscu.
Firma działa i jest międzynarodową firmą od 09.2020r. Ma w swoich szeregach 3 silne marki.
Tak jak niżej opisałem, nie opowiadaj głupot bo pewnie jesteś z konkurencji., Lub jesteś typowym leserem i donosicielem.
Jakie plusy były z tego przejścia? Ile podwyżki dostali pracownicy? Przypomnę, w styczniu 2021 pracownicy dostali równe ZERO złotych podwyżki. Przed cały czas po przejęciu wszyscy byli zwodzeni opowieściami o premiach. Koniec końców 3/4 pracowników odeszło bo nie przedłużono umów, lub je rozwiązano. No faktycznie, solidny pracodawca. :-))))))
Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Dtk&W Zespół Ogłoszeniowy Sp. z o.o.?
Jaki jest styl zarządzania w Dtk&W Zespół Ogłoszeniowy Sp. z o.o.?
Czy w Dtk&W Zespół Ogłoszeniowy Sp. z o.o. występują paczki/bony świąteczne?
Firma sprzedała się jakiemuś Niemcowi - część kadry już dostała informacje o rychłym wypowiedzeniu umowy.
Mam podjąć pracę w tej firmie . Czy może ktoś tam pracuje. Czekam na opinie czy może ktoś tam pracuje jak wygląda praca jak zarobki czy są jakieś premie i tp. bo nie mogę znaleźć żadnych informacji
Jak się pracuje w Dtk&W Zespół Ogłoszeniowy Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Dtk&W Zespół Ogłoszeniowy Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Dtk&W Zespół Ogłoszeniowy Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 4 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!