Nie rozumiem jednej rzeczy, to nadgodziny są płatne czy oddawane? Np. jako dni wolne. Bo tutaj sporo o tych stawkach gadaliście i że praca często więcej niż 8h, ale mam nadzieję, że chociaż dobrze zapłacone jest, bo tak to z mojego doświadczenia nadgodziny to teraz norma wszędzie.
Niestety nie, zadaniowy czas pracy, stała pensja. Godzinami to sami pracownicy siebie (usunięte przez administratora) Bo w jeden dzień zostają 6h dłużej a na drugi przychodzą 2h pozniej. Do tego weekendowe dyżury również nie są dodatkowo płatne. Sama pensja i premia roczna to już zależy chyba ile ktoś dla siebie wywalczy, inaczej patrzy na 220h w miesiącu ktoś kto ma 6k a inaczej ktoś kto ma 12k
A ja nigdy nie pracowałem zadaniowo, ciekawie to wygląda. To jak jest taki system to jak z atmosferą? To nakręca rywalizacje, jakieś donoszenie czy raczej spoko ludzie?
Czy w firmie Jackowski Sp. z o.o. występuje system zmianowy? Jak to wygląda na stanowisku Elektromechanik?
Nie ma systemu zmianowego. Zadaniowy czas pracy czyli stała wypłata a pracujesz zazwyczaj więcej niż 8h. Do tego dyżury weekendowe pod telefonem.
Jak długo czekaliście na odzew z Jackowski Sp. z o.o.? Oddzwaniają zawsze?
Ja dostałem telefon w ten sam dzień co wysłałem CV, rozmowa również w ten sam dzień bezpośrednio z szefem, jeśli chodzi o stanowisko pracownika serwisu to polecam poprosić o oprowadzenie po warsztacie by zapoznać się z warunkami pracy by się nie zdziwić.
Rozmowa przebiegła bardzo profesjonalnie, na temat, rzeczowo, wszystko zostało jasno określone, nie było żadnych niedomówień. Pracowałem niestety tylko 2 miesiące (odejmując urlop i parę dni gratis na szukanie nowej pracy to na dobre sprawę 1.5 miesiąca). Zostałem zatrudniony na samym początku pandemii i z powodu braku pracy, serwisów i zamówień zostałem zwolniony za wypowiedziem z obowiązującym okresem.
To skansen z lat 90 zarządzanie jak i pracownicy niby ok ???? a jednak brązowe języki taki model ciągnie w dół wydaje im się że dobrze zarabiają 200 dni w delegacji wszystko na kredyt człowiek który dobrze zarabia kredytu nie bierze Szkoda tylko tych babeczek w tym stęchłym środowisku a szef lepiej nie słuchac sprzedawca prawdę powie jak się pomyli OMIJAM BOKIEM
+ Szef w porządku, uczciwy, rozsądny jednak nie do końca chyba zdaje sobie ze wszystkiego sprawę. + Spoko kasa zawsze na czas + Nikt nie stoi z batem nad głową, jednak czasami trafia się za dużo zleceń. -/+ zadaniowy czas pracy i stała podstawa, na bazie trzeba swoje siedzieć, na wyjazdach nadgodziny nie odpłatne, niby późno wracając można przyjść później (niestety nie 1 do 1) ale w ostatecznym rozrachunku i tak robi się masę nadgodzin szczególnie w trasie a kasa zawsze taka sama. - Brudna i niewdzięczna praca, niestety, maszyny piekarskie rzadko w której firmie są czyszczone i jadąc na serwis trzeba się liczyć z ogromnym syfem i temperatura. - dyżury nocne i weekendowe na telefon (również nieodpłatne dodatkowo). - na warsztacie zimno (usunięte przez administratora) - na warsztacie (usunięte przez administratora) i bałagan, zero organizacji, brak wielu narzędzi, te które są zaniedbane i brudne. - brak segregacji śmieci, wszystko wyrzucane w jeden kubeł. - "kierowcy rajdowcy" raz się chwała, że śmigają po 200 km/h gadając przez telefon, innym razem wleką się 70 km/h autostrada żeby za szybko na bazę nie wrócić a po powrocie chodzenie przez godzinę i zbijanie bąków po kątach. (usunięte przez administratora) - nieregularne przerwy, zero kultury przy stole, siorbanie, mlaskanie, pociąganie nosem i inne dziwne odgłosy. - część pracowników spoko, jednak ekipa dość specyficzna, niektórzy tylko się obróć to nóż w plecy i tyłek obrobić. - jeden na drugiego jedzie, każdy od każdego mądrzejszy. (usunięte przez administratora) Praca dość specyficzna, na pewno ciekawa, ale nie dla każdego, jednak na pewno nie warta tej kasy.
Witaj, niestety nie, z góry ustalana jest stawka, np x zł, i taka stawkę dostaje się co miesiąc bez znaczenia ile godzin i weekendów się wypracowało. Czasami wyjdzie na plus, ale zazwyczaj godzin jest tyle, że "godzinowka" wychodzi bardzo mizernie.
Ciekawe jak można napisać ze jeździmy po 200km/h kiedy mamy założone blokady na 150km/h. Brak segregacji - to po co mamy tyle pojemników przed zakładem. Brudne narzędzia albo słaba kasa. Może trzeba było coś więcej pokazać a nie tylko się chwalić umiejętnościami. Ja zarabiam bardzo dobrze.
Krótko i na temat. Firma bardzo solidna i rzetelna, zarówno wobec pracowników jak i jej klientów.
Nie znalazłem w internecie żadnych ofert pracy. Może ktoś słyszał czy potrzebni są ludzie?
Jak się pracuje w Jackowski Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Jackowski Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Jackowski Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!