Opinie o Euvic Services Sp. z o.o.
Nie polecam. Mimo zapewnień nikt nie skontaktował się aby podać wynik rekrutacji - Płock.
Im tylko chodziło o twoje cv. Mają to co chcieli, teraz mogą prezentować swoim klientom twoje cv a jak się klient zdecyduje na rozmowę z tobą to może zadzwonią do ciebie albo nie. Powiedzą że nie jesteś zainteresowany pracą dla ich klienta i jeszcze nagadają klientowi że powiedziałeś coś nieprzyjemnego na temat tego klienta. (usunięte przez administratora)
Z jednej strony wprowadzenie odnośnie terminu szkolenia, szczegółowe informację przy rekrutacji. Z drugiej strony brak informacji o wyniku rekrutacji mimo zapewnienia. Płock - nie polecam.
W tym szczególnym okresie pragniemy złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia!
Szczęśliwych, spokojnych i przepełnionych radością Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w licznym gronie rodziny.
Kierujemy specjalne podziękowania do naszych klientów oraz partnerów za obdarowanie nas zaufaniem i podjęte współprace oraz naszego zespołu za zaangażowanie na rzecz EUVIC Services.
Mamy nadzieję, że spełnią się wszystkie Wasze plany,
a Św. Mikołaj/Gwiazdka/Gwiazdor/Anioł/Dziadek Mróz/Dzieciątko dostarczą wymarzone prezenty.
#MerryChristmas #BestWishes
Nasi pierwsi klienci byli z nami wśród uczestników, a my mamy za cel pokazanie w przyszłym roku jednego z naszych wdrożeń na scenie.
Brawa dla całego zespołu Webcon za świetną organizację, dziękujemy za zaproszenie i wspólnie spędzony czas.
#digitalbusinesstransformation #bpms
W ramach obchodów Różowego Października przygotowaliśmy także szereg informacji zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn, którym zależy na zdrowiu ich żon, sióstr, matek i innych kobiet ważnych w ich życiu. Będziemy o nich informować na bieżąco.
#RaczSięZbadać #RóżowyPaździernik #GrupaEuvic #goodpeople
Nie wiem jak w Gliwicach, ale w biurze w Warszawie atmosfera beznadziejna. Wyścig szczurów i prezes, który buja w obłokach, ale kompetencji i umiejętności nie posiada. Z resztą położył wcześniej już jedną spółkę, więc to najlepsza laurka dla jego działań. Firemka mała i dobra dla kogoś, kto dopiero skończył studia i szuka swojej pierwszej pracy.
Dziękujemy za opinię. Na ten moment Euvic Services zatrudnia ponad 800 osób co plasuje nas w gronie raczej dużych, a nie małych firm. Szerokie portfolio klientów i projektów sprawia, że współpracujemy ze specjalistami na niemalże każdym etapie rozwoju kariery zawodowej – zarówno z osobami dopiero zaczynającymi, jak i ekspertami w swojej dziedzinie. Zapotrzebowanie na kompetencje jest dyktowane przede wszystkim aktualnymi wymaganiami projektowymi. W biurze w Warszawie obecnie pracuje stacjonarnie niewiele osób. Zdecydowana większość naszych pracowników korzysta z możliwości pracy zdalnej. Niezależnie od modelu pracy – stacjonarny czy zdalny - dbamy o nasze relacje i jakość współpracy. W sprawie dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu: praca@euvic.eu. Pozdrawiamy, Zespół Euvic Services Sp. z o.o.
EUVIC Services Sp. z o.o. nie posiada oddzialu w Gliwicach, tam sie znajduje tylko glowny EUVIC Sp. z o.o. Natomiast jesli chodzi o prace w ESV - jak wspomnial Heweliusz, firma dobra na start kariery (podlapac nieco doswiadczenia i wiedzy), na dluzsza mete nie ma co tam zapuszczac korzeni gdyz szansa na awans czy wyzsze zarobki sa walka z wiatrakami. (usunięte przez administratora) Gdzie w kazdej szanujacej sie firmie nadgodziny sa platne, tak tutaj o te platnosc trzeba walczyc gdyz nikt Ci sam nic za nie nie da. Firma posiada dwa systemy zarzadzania czasem pracy z czego jeden jest na zasadzie "bylem w pracy" i liczy tylko 8h(usunięte przez administratora) a drugi jest zwiazane z rozliczaniem projektow. (usunięte przez administratora) Work life balance - lepiej zapomnieć (co zresztą nawiązuje do kwestii nadgodzin). Ludzie za to są całkiem spoko (a przynajmniej część), łatwo można złapać z nimi kontakt i znajomości mogą się utrzymywać nawet po odejściu z firmy (co nie w każdej firmie ma miejsce). (usunięte przez administratora) To tyle, mam nadzieję że komuś pomoże ta opinia już byłego pracownika :)
Dziękujemy za opinię. Jesteśmy otwarci na współpracę ze specjalistami na każdym etapie kariery zawodowej. Warunki zatrudnienia, a także możliwości rozwoju, są dopasowane do wymagań projektowych, stawek obowiązujących na danym stanowisku, kompetencji oraz oczekiwań pracownika i każdorazowo omawiane jeszcze przed podpisaniem umowy. Działamy transparentnie i tak przedstawiamy wszystkie aspekty współpracy z nami. Na ten moment zatrudniamy ponad 800 osób. Mimo tak dużej skali działania, dbamy o relacje z pracownikami a wartościami kluczowymi są dla nas wzajemny szacunek i atmosfera współpracy. W sprawie dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu: praca@euvic.eu. Pozdrawiamy, Zespół Euvic Services Sp. z o.o.
@Heweliusz a oprócz Warszawy i Gliwic gdzie jeszcze działają ?
Dlaczego nikt nie korzysta z tego forum pracowniczego? Dobrze się pracuje i nie ma potrzeby?
Jak się pracuje w Euvic Services Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Euvic Services Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.