PDB to (usunięte przez administratora) nie wypłacili ludzia pieniędzy za pracę w Holandii za instalacje paneli fotowoltaicznych wypłaty miał być 10 stycznia za grudzień do dnia dzisiejszego nie wypłacili
Pracodawca nie odbiera nie odpisuje tak samo jak wszyscy w firmie ponad 45osob zostało (usunięte przez administratora) przez PDB
Grudzień zapłacony tylko w części a styczeń wcale nie płacą wcale zbywa ludzi
Ponad 45 osób ma problem podczas współpracy z firmą? Tak napisano poprzednio ale i tak nie znam szczegółów, miałem wcześniej już myśleć o zatrudnieniu, ale teraz w tym momencie to już sam nie wiem? Jak to może być wyjaśnione i przede wszystkim do kiedy?
PDB to (usunięte przez administratora) pieniędzy za faktury nie oddali ani za styczeń wypłat dalej nie ma nie zatrudniajcie sie bo będziecie robić za darmo @Pdb
Czy to te kluby, które brały udział w aferze dotyczącej (usunięte przez administratora)klientów? Czy praca polega na tym, że hostessa ma zwabić ofiary pod pretekstem drugiego drinka gratis, po czym typ dostaje drinka z wkładką i traci pieniądze?
Od ponad roku pracuje w tej firmie Branża jak branża (złej baletnicy przeszkodzi wszystko) Kasa na czas, jasne warunki pracy Uważam,że jest bardzo ok
Usunięte przez administratora, że to (usunięte przez administratora) Karma wróci.
szukam dalej ale pozytywów
Witam czy państwa oferta jest aktualnq?
Jestem niedoszlym pracownikiem. Podziękowałam jak dowiedziałam się co to za praca. Studiuje dziennie i chciałam trochę dorobić ale nie w "tej" profesji. Okropność.
Witam. Chciałbym się dopytać jak wygląda praca na stanowisku promotora?
Zaczynają od "kombinowania" umieszczając ogłoszenie w lokalizacji "Żukowo", chociaż praca jest w Sopocie i Gdańsku.
Jaki jest okres rozliczeniowy w Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?
Na czym polega tutaj praca ?
Pracowałem Dla tych co szukają fajnych pieniędzy i nie boją się branży (wielcy moralni ) gorąco polecam dla tych co pracują ambitnie nawet można po 2 tysiące tygodniowo zgarnąć
Na czym polega praca KOORORDYNATORA? Ktoś pracuje na tym stanowisku?
Na koordynowaniu oraz rozdzielaniu pracy swojego zespołu, układaniu grafików, dbaniu o wyniki zespołu, rozwiązywaniu bieżących problemów w zespole.
Też się dalam na to zlapac kilka miesiecy temu, Gdy sie dowiedzialam co to za praca, podziekowalam za spotkanie.
Pracuje od roku dla tej firmy I nie mam żadnych zastrzeżeń Branża jak branża (złej baletnicy wszystko przeszkodzi) Kasa konkretna, jasne warunki współpracy Jak dla mnie bardzo ok!
Czy jest możliwość w Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością pracy na część etatu?
co się robi w tej firmie? na czym polega praca?
Tak to właśnie wygląda. Szukają trenera hahahahahaha, a praca w godzinach nocnych buahahahahaha! To już łatwo zgadnąć, z jakiego obszaru tam trenują...
Wczesniej pracowalam pół roku w konkurencji. Tutaj pracuje ponad 4 lata. Po roku awansowalam na koordynacje. Zarobki sa dobre, pracowalam w kilku miastach, wszedzie jest podobnie. Jesli ktos chce to zarobi dużo, jak myslicie, że pieniądze lecą z nieba za darmo to nigdzie nie bedzie wam dobrze... polecam
pracuje w tej firmie w oddziale w gdańsku juz ok 2 lata jako zastępca Kierownika i kelnerka. Polecam, pieniądze zawsze na czas, na zarobki nie można narzekać, umowa od 1 dnia pracy, szkolenie za które płacą.
Jak się pracuje w Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością?
Zobacz opinie na temat firmy Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!