Opinie o Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością w Poznań

3.4/5
Na podstawie 5 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Cateringi
Cateringi Poznań

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością w Poznań

Rob

PDB to (usunięte przez administratora) nie wypłacili ludzia pieniędzy za pracę w Holandii za instalacje paneli fotowoltaicznych wypłaty miał być 10 stycznia za grudzień do dnia dzisiejszego nie wypłacili

Grudzień zapłacony tylko w części a styczeń wcale nie płacą wcale zbywa ludzi

Rob Nowy wpis

Pracodawca nie odbiera nie odpisuje tak samo jak wszyscy w firmie ponad 45osob zostało (usunięte przez administratora) przez PDB

Grudzień zapłacony tylko w części a styczeń wcale nie płacą wcale zbywa ludzi

anonim Nowy wpis

Ponad 45 osób ma problem podczas współpracy z firmą? Tak napisano poprzednio ale i tak nie znam szczegółów, miałem wcześniej już myśleć o zatrudnieniu, ale teraz w tym momencie to już sam nie wiem? Jak to może być wyjaśnione i przede wszystkim do kiedy?

@anonim

PDB to (usunięte przez administratora) pieniędzy za faktury nie oddali ani za styczeń wypłat dalej nie ma nie zatrudniajcie sie bo będziecie robić za darmo @Pdb

Maja

Czy to te kluby, które brały udział w aferze dotyczącej (usunięte przez administratora)klientów? Czy praca polega na tym, że hostessa ma zwabić ofiary pod pretekstem drugiego drinka gratis, po czym typ dostaje drinka z wkładką i traci pieniądze?

Rod
@Maja

Yes, this is where they drug and rob drunk clients thousands of Eur, a total scam, stay away from this place!!!

xxx
@Rod

Yes, he is right!!!!!

Kraków

Od ponad roku pracuje w tej firmie Branża jak branża (złej baletnicy przeszkodzi wszystko) Kasa na czas, jasne warunki pracy Uważam,że jest bardzo ok

Andrzej
@Kraków

bo jest prawdziwa a w tej firmie chcę pracować

Czy rekrutacja na stanowisko PRACA OD ZARAZ! Zarabiaj Bawiąc się! Hostessa/Tancerka w firmie Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością odbywa się w pełni/również zdalnie? Ile jest etapów? Jak oceniasz każdy z nich?

Anna

Usunięte przez administratora, że to (usunięte przez administratora) Karma wróci.

Andrzej

szukam dalej ale pozytywów

Tomasz

Witam czy państwa oferta jest aktualnq?

Lena

Jestem niedoszlym pracownikiem. Podziękowałam jak dowiedziałam się co to za praca. Studiuje dziennie i chciałam trochę dorobić ale nie w "tej" profesji. Okropność.

Maks
@Lena

Możesz powiedzieć jaka to jest profesja?

Łukasz

Witam. Chciałbym się dopytać jak wygląda praca na stanowisku promotora?

Rob

Zaczynają od "kombinowania" umieszczając ogłoszenie w lokalizacji "Żukowo", chociaż praca jest w Sopocie i Gdańsku.

@Rob

Jaka to kombinacja skoro jest w ofercie zakwaterowanie?

Jaki jest okres rozliczeniowy w Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?

Jula
@Pytanie

Co tydzień jest wypłata

Lev

Na czym polega tutaj praca ?

Bartek adamski

Pracowałem Dla tych co szukają fajnych pieniędzy i nie boją się branży (wielcy moralni ) gorąco polecam dla tych co pracują ambitnie nawet można po 2 tysiące tygodniowo zgarnąć

ev

Na czym polega praca KOORORDYNATORA? Ktoś pracuje na tym stanowisku?

@ev

Na koordynowaniu oraz rozdzielaniu pracy swojego zespołu, układaniu grafików, dbaniu o wyniki zespołu, rozwiązywaniu bieżących problemów w zespole.

Anaa

Też się dalam na to zlapac kilka miesiecy temu, Gdy sie dowiedzialam co to za praca, podziekowalam za spotkanie.

Anonymous

Pracuje od roku dla tej firmy I nie mam żadnych zastrzeżeń Branża jak branża (złej baletnicy wszystko przeszkodzi) Kasa konkretna, jasne warunki współpracy Jak dla mnie bardzo ok!

Czy jest możliwość w Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością pracy na część etatu?

Koleżanka
@Pytanie

Jest :D

oof

co się robi w tej firmie? na czym polega praca?

Tak to właśnie wygląda. Szukają trenera hahahahahaha, a praca w godzinach nocnych buahahahahaha! To już łatwo zgadnąć, z jakiego obszaru tam trenują...

Anna
@Nowy

Czasami to nawet nie jest podana informacja o tych godzinach nocnych.

Karla

Wczesniej pracowalam pół roku w konkurencji. Tutaj pracuje ponad 4 lata. Po roku awansowalam na koordynacje. Zarobki sa dobre, pracowalam w kilku miastach, wszedzie jest podobnie. Jesli ktos chce to zarobi dużo, jak myslicie, że pieniądze lecą z nieba za darmo to nigdzie nie bedzie wam dobrze... polecam

euforiaa

pracuje w tej firmie w oddziale w gdańsku juz ok 2 lata jako zastępca Kierownika i kelnerka. Polecam, pieniądze zawsze na czas, na zarobki nie można narzekać, umowa od 1 dnia pracy, szkolenie za które płacą.

Xxx
@euforiaa

Hej; mogłabyś coś więcej opowiedzieć o pracy? Zakres obowiązków; godziny itp

Zostaw merytoryczną opinię o Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - Poznań

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością?

Zobacz opinie na temat firmy Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością
  • Stary Rynek 67