Odradzam wszystkim zainteresowanym tą firmą. Oszczędza się tam na czym się da. Dostaniecie stare ubrania i każą wam pracować bez narzędzi. Oferowane wynagrodzenie to połowa tego co w ofercie. Mydlenie oczu pracownikowi a szukają naiwnych którzy najlepiej by pracowali za darmo.
Jako były pracownik, podzielę się wiedzą na temat firmy. Umowa o pracę lub zlecenie w zależności czy jesteś potrzebny na projekt aktualny czy na dłużej żeby później wyrzucić Cię nawet z winy pracodawcy bo przez 2 tygodnie brak nowych projektów, a pracodawcą oszczędza na wszystkim na czym tylko się da. Przyjmujesz się i dostajesz ubrania używane co prawda wyprane ale używane. Wypłata.. to co wywalczyłeś minus 20% które dostaniesz jako premię która zostanie zabrana bo: - popełniłeś błąd i tu są dwie opcje: a) faktycznie Twoja wina b) informowałeś przełożonego że coś jest nie tak ale on to olał ale i tak jest Twoja wina - nie przestrzegasz BHP oczywiście wszystko jest cacy puki się nic nie stanie lub... Sami chcą byś nie przestrzegał BHP. Jest tego dużo więcej, posiłki regeneracyjne to jedzenie w słoikach z tekstem Pani Prezes "Wy to jecie?" . Woda oczywiście jest, na terenie firmy Aski, po narzekaniach pracowników i przejściu upałów coś tam zostanie zakupione. Hierarchia w firmie i podział obowiązków? No jest, coś takiego niby tylko w tej firmie oczywiście to nie działa. Masz problem przy realizacji projektu? No cóż to Ty masz problem, materiały kupowane na sztuki, chodzisz szukasz wszystkiego, ogólnie rzeźbienie w fekaliach. Jak wielu pracowników którzy odchodzili sami często padały słowa "Dobrze już było". Dyżury to jakiś śmiech na sali, 150 zł do wypłaty za tydzień dyspozycji 24h tak cały tydzień.. pojechałeś na wezwanie i wróciłeś o 5rano do domu? Pamiętaj o 7 w pracy masz być. Ogólnie są stwarzane pozory dla pracownika że jest coś wart, lecz gdy tylko nie tańczysz jak Ci grają to licz się że zostaniesz zbluzgany i zrównany z (usunięte przez administratora) bo przykładowo nie chcesz zostawać i pracować w nadgodzinach. Ja rozumiem że pracownik jest po to by pracował, nie lenił się w pracy, wykonywał swoje obowiązki sumiennie... Ale w tej firmie to za mało, musisz być do tego jeszcze kozłem ofiarnym i (usunięte przez administratora) A tak po za tym to jest ok, wypłata na czas zawsze ostatniego pracującego dnia miesiąca, przerwa śniadaniowa jest, jeśli jesteś sygnalista to też dobrze dla Ciebie, możesz się lenić też, wystarczy że masz dobrą gadkę i wiesz do kogo się uśmiechać bo jak tych atutów nie masz to niestety zostajesz wołem do roboty i kozłem ofiarnym. A te oceny na GoWork sztucznie nabijane są.
Granica to 4000zl do ręki plus dyżury, pod telefonem cały tydzień za 150 zł, to już nie to aski co kiedyś, lepiej zarobisz supermarkecie, na budowie, szkoda czasu na tą firmę chyba że lubisz się cofać, kąbinują na wszystkim jak mogą, nie dają kompletu ubrań, nie płacą delegacji i wiele innych wisienek na torcie.Nie polecam ale jak ktoś lubi pod górke to jak najbardziej
Firma ASKI zatrudnia elektromonterów za 2800 netto i oczekuje cudów Pan Prezes.... miły człowiek nie daje szans na podwyżkę jakąkolwiek, Do tego brak możliwości rozwoju dlatego wszyscy fachowcy z firmy odeszli o informatykach i automatykach nie wspomnę. Szkoda czasu na tą firmę.
Aplikuj przekonaj się sam
rozwiązanie ciąć koszty -najprostsze
moze pracownicy, ktorzy odeszli, wcale nie byli specjalistami? moze nie zaslugiwali na podwyzke?
Coś mi się nie zgadza. 2800 zł netto dla elektromontera i 4200 zł brutto dla admina? To ile powinien we Włocławku zarabiać elektromonter? Tylko normalną kwotę proszę, a nie 5k PLN.
pracują Eksperci
firma ASKI płaci odpowiednio do wykonywanej pracy, wiedzy, umiejętności, zaangażowania.
do firmy ASKI Sp. z o.o. aplikuje bardzo dużo chętnych osób, mało kto się dostaje, a z tych co się dostaną nie każdy się utrzyma.
praca w ASKI to prestiż, pracują eksperci
elektromonter - Elektroinstalator ASKI sp. z o.o. 3 600–5 700 zł brutto / mies. dobra kasa! informatyk 4 000-6 000 zł brutto /mies. dobra kasa!
Maksymalnie 6000 zł brutto dla informatyka?! Słabo... chyba, że poszukiwany jest "informatyk" po wyzszej szkole lansu i bansu.
firma ASKI zapewnia wszystko co niezbędne do pracy. Wykształcenie elektryczne lub pokrewne jest mile widziane. Czynne prawo jazdy jest mile widziane dodatkowy plus. W pracy zgrana ekipa, która się dobrze dogaduje. Kierownik elektromonterów JB, to chyba najlepszy pracownik w całej firmie. Firma ASKI daje możliwość uzyskania uprawnień SEP nie tylko eksploatacyjnych ale również Dozorowych. Są również świadczenia socjalne kasa na święta. Są również płatne dyżury dla chętnych. Praca na wysokości występuje. Tak firma stosuje UoP na okres próbny. Nowo przyjęci pracownicy są zadowoleni, niektórzy nawet bardzo. Witold aplikuj przekonaj się sam!
Pracujesz w firmieZakład Systemów Komputerowych Aski Sp. z o.o. w miejscowości Włocławek? Napisz co aktualnie dzieje się w firmie i czy jest to dobry moment na podjęcie w niej zatrudnienia . Twoja opinia jest na wagę złota.
w tej firmie zawsze jest odpowiednia pora na zatrudnienie się w niej, jeżeli nie ma w danej chwili ofert pracy CV proszę przesyłać na adres e-mail [email protected]
W tej firmie zawsze jest odpowiednia pora na zatrudnienie się w niej, bo ludzie stale się zwalniają.... ciekawe dlaczego?.
Aktualnie w firmie dzieje się inwestycja na BOŚce (Biologiczna Oczyszczalnia Ścieków) na terenie Anwil S.A., firma potrzebuje nowych pracowników oferuje: Elektromonter - Elektroinstalator ASKI sp. z o.o. 3 600–5 700 zł brutto / mies. https://www.pracuj.pl/praca/elektromonter-elektroinstalator-wloclawek-torunska-224,oferta,1002339987?s=940a2e6a&searchId=MTY3NDg0MzA0NDczNC42MTc0 wymienię przynajmniej kilka punktów z tego co oferują: - Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełen etat - Benefity: Bony świąteczne , Dodatkowe świadczenia socjalne - Możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji - Udział w ciekawych projektach
Honorata aplikuj zobacz sobie na stronie www.aski.pl czym firma się zajmuje to jest niewyobrażalne
Nowi pracownicy są zadowoleni, dobry zgrany zespół, ekipa dobrze się dogaduje, firma zapewnia: Motywacyjny system wynagrodzenia Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełen etat Benefity: Bony świąteczne , Dodatkowe świadczenia socjalne Możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji Szansę na rozwój w ramach struktur wewnętrznych Uczestnictwo w rozwoju firmy, cieszącej się dużym uznaniem na rynku Udział w ciekawych projektach Praca w zgranym zespole Niezbędne narzędzia pracy dofinansowanie szkoleń i kursów ubezpieczenie na życie kawa / herbata dofinansowanie wypoczynku paczki świąteczne możliwość uzyskania uprawnień
jest ogłoszenie oferta pracy w ASKI aplikujce! Informatyk ASKI sp. z o.o. 4 000–6 000 zł brutto / mies. https://www.pracuj.pl/praca/informatyk-wloclawek-torunska-224,oferta,1002393261?s=e1ac8aaa&searchId=MTY3NjE0MDM3Mjk3MC43MDEy praca od zaraz To oferujemy Motywacyjny system wynagrodzenia Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełen etat Benefity: Bony świąteczne , Dodatkowe świadczenia socjalne Możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji Szansę na rozwój w ramach struktur wewnętrznych Uczestnictwo w rozwoju firmy, cieszącej się dużym uznaniem na rynku Udział w ciekawych projektach Praca w zgranym zespole Niezbędne narzędzia pracy Benefity dofinansowanie szkoleń i kursów ubezpieczenie na życie kawa / herbata parking dla pracowników dofinansowanie wypoczynku paczki świąteczne możliwość uzyskania uprawnień Zgłoszenia można wysyłać na adres mailowy: [email protected]
Czy firma ASKI rekrutuje nowych pracowników?
jest jest oferta pracy w ASKI aplikujcie! https://www.pracuj.pl/praca/specjalista-specjalistka-ds-ksiegowosci-i-administracji-wloclawek-torunska-224,oferta,1002266680
jest oferta pracy ASKI sp. z o.o. Elektromonter - Elektroinstalator Aplikujcie! https://www.pracuj.pl/praca/elektromonter-elektroinstalator-wloclawek-torunska-224,oferta,1002339987?s=22b071f8&searchId=MTY3NDA3ODcyMTc1Mi44NzU=
Czy rozmowa kwalifikacyjna do Zakład Systemów Komputerowych Aski Sp. z o.o. odbywa się w siedzibie firmy?
tak aplikuj do ASKI zrób sobie prezent, jeżeli teraz niema ogłoszenia to wyślij CV na adres e-mail [email protected]
Jakie narzędzia pracy zapewnia Zakład Systemów Komputerowych Aski Sp. z o.o.? Można liczyć na telefon? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?
firma ASKI zatrudnia nowych pracowników praca od zaraz, aplikujcie! Elektromonter https://www.pracuj.pl/praca/elektromonter-elektroinstalator-wloclawek,oferta,1002117976 Informatyk https://www.pracuj.pl/praca/informatyk-wloclawek,oferta,1002129028
firma ASKI zatrudniła nowych pracowników, nie wiem za ile ale są zadowoleni nawet bardzo, Janie aplikuj!
Firma ASKi, przyjęła nowych pracowników, nowi są zadowoleni niektórzy z nich są bardzo zadowoleni. Jeżeli nie ma teraz oferty pracy możecie wysłać aplikację spontaniczną CV na adres email [email protected]
Co jaki okres czasu w Aski Sp. z o.o można ubiegać się o podwyżkę? Jakiego rzedu podwyżki są możliwe?
Pracowałem tam kilka lat za 2500 na rękę praca od rana do wieczora żadnych premii ani nawet dobrego słowa. Tyle ile ta firma zarobiła na mojej pracy to mógłbym sobie kupić Ferrari. Ale szef a zwłaszcza jego syn to są złotówki i naciągacze. Traktowanie pracownika jak (usunięte przez administratora) z Afryki za miskę tapioki. Trzymajcie się z daleka od tego śmiesznego pola bawełny.
Każdy chciałby pracować w ASKi a nie każdy może, ci co piszą negatywy o ASKI to z żalu, że nie mogą pracować w ASKI.
praca w firmie ASKI to prestiż
Widze ze szukaja admina sieci i serwerów i tu uwaga........za 4200zl brutto, Szok, ze ktos tyle smiesznie malo jeszcze placi. Powodzenia w znalezieniu kogos sensownego za takie grosze na tym stanowisku.
Jak się pracuje w Zakład Systemów Komputerowych Aski Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Zakład Systemów Komputerowych Aski Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakład Systemów Komputerowych Aski Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 4 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!