Czuje ze może więcej niż minimalna sie zarabiało bo nikt na pytanie o nią nie odpowiedział. Sama stawka wyższa czy po prostu premia podbijali?
Jak wygląda rejestracja w firmie i czy najniższą krajowa
Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Konshurt Sp. z o.o.?
Dziwny administratorze, który zadajesz te kretyńskie pytania… Żadnych pytań nie można się spodziewać ponieważ nie ma żadnych przyjęć. Idź nękać inne firmy bo znowu będziesz usuwał wszystkie swoje kretyńskie komentarze. Co za denny portal!
Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Konshurt Sp. z o.o.?
Co za beznadziejny portal z beznadziejnymi pytaniami. Przecież w każdej firmie są różne stanowiska z różnymi wynagrodzeniami.
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Konshurt Sp. z o.o.?
Chyba GoWork sam zadaje te dziwne pytania. Tylko w jakim celu? Mojego znajomego GoWork nęka telefonami aby płacili za możliwość edycji wpisów. Chyba chcą Konshurt przymusić do takich opłat. Nie dajcie się!
Witam, mógłby ktoś coś opowiedzieć o pracy na magazynie? Czy Praca ciężka, jak atmosfera itp? Z góry dziękuję.
Normalna praca z normalnymi ludźmi. Firma sprzedaje dużo to i trzeba tony przerzucić. Jak ktoś chce i lubi pracować to zapewne utrzyma się na stałe.
Joanna, przerwy są dłuższe niż w innych firmach. W firmie jest nowoczesny, głosowy system wydawania towaru na słuchawkach. Jedyny problem dla ciebie jest taki, że jak długo tutaj pracuję to jeszcze nie widziałem tutaj w magazynie pracującej dziewczyny. Dodatkowo rzadko są przyjęcia i teraz też jest raczej komplet.
GOWORK - "Oferty pracy i opinie o Twoim przyszłym pracodawcy w jednym miejscu" A ty Krzysztof kupujesz najtańszy produkt z półki sklepowej i narzekasz na portalu o pracy. A jaki paprykarz, od którego producenta polecasz ? Przecież paprykarz szczeciński podstał w czasach (usunięte przez administratora) jako najtańszy produkt. Według Wikipedii : "Paprykarz szczeciński został opracowany w połowie lat 60. XX w. przez pracowników Gryf ze Szczecina. Paprykarz szczeciński był wynikiem pomysłu racjonalizatorskiego ZAGOSPODAROWANIA ODPADÓW po wykrawaniu kostki rybnej z zamrożonych bloków rybnych"
Krzysztof. A co ty taki wyuczony? Wiesz, że spisuje się kody produkcyjne... Może ty od konkurencji??? Normalny zjadacz chleba nie ma takiej wiedzy... No to jaki paprykarz polecasz? Od którego producenta...? Ja już dawno nie kupuję żadnego ekonomicznego produktu typu paprykarz... Ja decydujesz się na najtańszy produkt to czego spodziewasz się? Kup sobie fileta z makreli dwa razy droższego i będziesz zadowolony.
Czy Konshurt Sp. z o.o. ma ściśle ustalone godziny pracy?
Co za głupie pytania tutaj zadajesz. Skoro aplikujesz do tej firmy to zadzwoń lub napisz i wszystko stanie się dla ciebie jasne.
Na poprzedniego pracodawcę też narzekałeś… Widocznie taki z ciebie typ. O czymś przed podjęciem pracy nie byłeś poinformowany? Czy coś nie zgadzało się? Każdy u MK ma stawkę godzinową lub stałą pensję. Coś wybitnie pomieszałeś…Jak czegoś nie rozumiesz to po prostu pytaj… W całej historii Konshurtu był tylko jeden kierowca, któremu wydawało się, że dniówka na np. 4 godziny i nic więcej mu nie chciało się Po tylu latach taka frustracja…? No do emerytury masz jeszcze trochę lat i trzeba jeszcze wiele lat ciężko pracować aby w nagrodę odbierać upragnioną emeryturę…
Pamiętam tego cieniasa. Wszyscy mieli go po dziurki w nosie, a jak dostal (usunięte przez administratora)od logisty za slaba prace to podwinal ogon interaz szczuje. Premo… Gora z gorą sie nie zejda…
Co ty Paweł wypisujesz za bzdury tutaj? Odnośnie ananasa, na którego tak „plujesz” to albo jesteś z konkurencji tej firmy albo miałeś gorszy dzień. Kupuję często ten produkt i jest w takiej jakości jak inne tego typu produkty. Domyślam się, że jak kawałki to pewnie z gorszego surowca ale nie można tak kłamać! Kup sobie ananasy plastry i pokrój w kostkę . Na bank będziesz zadowolony :)
Produkty M.K. - najwyższa jakość
Konshurt - produkty o dobrej jakości w dobrej cenie.
Super firma :)
Polecam pracę w tej firmie, atmosfera i współpracownicy super, szef sympatyczny, a wynagrodzenie zadowalające i na czas.
Jak się pracuje w Konshurt Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Konshurt Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.