Ciężko opisać pracę w tej firmie tak aby administracja zaraz nie usunęła całej treści. Jak wspomniano poniżej kierownictwo firmy czy działów jest nim chyba tylko jedynie w swoim mniemaniu bo zwyczajnie nie posiadają właściwych ku temu umiejętności. Całe ich zarządzanie opiera się jedynie na tym aby zrzucić całą odpowiedzialność na pracownika. Wszelkie próby restrukturyzacji w firmie są na zasadzie „niech pracownik sobie wymyśli” bo oni sami zwyczajnie nie wiedzą jak to robić. Gdy już dostaną pomysły to ich nie wdrażają w życie lub przypisują je sobie. Pracowałem już w różnych w firmach i w żadnej nie spotkałem się z taką skalą plotkarstwa jak w ironpacku (bo tak się nazywa ta firma), w biurze ludzie boją się zostawić komputer bez nadzoru bo zaraz są przeglądane wiadomości przez niepowołane osoby. Umowy zawierane z pracownikami to w większości najniższe krajowe. Jeśli chodzi o premię, wszystko jest ustalane na przysłowiową „gębę”, co miesiąc jest problem z jej przyznaniem bo kierownictwo przekręca wszystkie ustalenia. Oczywiście nie chcą ustaleń spisać na papierze. W firmie tak naprawdę nie wiadomo kto jest szefem, córka czy ojciec? Rodzinne dramaty rozgrywają się bezpośrednio na holu biura, wszyscy pracownicy są skazani na ich oglądanie. Ojciec próbuje wyrzucić córkę z firmy lub na odwrót. Takie sytuacje są zwyczajnie żenujące dla pracowników. Czy ktoś po takich sytuacjach może traktować taką firmę poważnie? W księgowości panuje taki bałagan że jak przyszła inspekcja to nie mogli z tamtąd wyjść przez dwa miesiące, z magazynem sytuacja wygląda podobnie. Awanse przez łóżko również mają miejsce, jest to haniebne i niesmaczne. Firma zatrzymała się w rozwoju dawno temu, a wypłynęła jedynie przez pandemię (branża wysyłkowa). Asortyment firmy to najniższa półka jakościowa i nie zmienia tego faktu wykupywane artykuły promocyjne w kolorowych gazetkach czy kupne odznaczenia w internecie. Podawane parametry artykułów często mijają się z rzeczywistością co potwierdzają opinie na allegro i google. O proszeniu pracowników aby wystawili pozytywne opinie już nawet nie wspomnę. Z mojej strony radzę się dobrze zastanowić przed podjęciem tam zatrudnienia, gdyż same rozmowy kwalifikacyjne mogą mydlić oczy. Mam szczerą nadzieję że kiedyś się to wszystko tam zmieni, tak aby pracownicy mogli swobodnie wykonywać swoje obowiązki i wracać do domu z uśmiechem na buzi.
Firma ta to jedna wielka porażka. Uwielbiają gdy im się pochlebia itp ale w rzeczywistości potraktują cię jak (usunięte przez administratora) Nie stają za ludźmi, tylko za cyferkami. I za kasa… podwyżka? Zapomnij. Premia? Zależy jak głęboko wejdziesz kierownikowi… Nie dbają o dobro pracownika. Zajada cię. Będą obciążać kosztami za wszystko. I jeszcze puszczać plotki na twój temat. I udawać że jest wszystko dobrze. Praca w biurze? Udają że pracują. Chodzą w jedną i drugą stronę wyłącznie i na papieroski z panią prezes. I kolejne ploteczki się rodzą. Nie polecam tej firmy! Bo ironpack to najgorsza firma w całej Gdyni
Tną koszty i patrzą na pracownika jak na (usunięte przez administratora). Wykorzystują ludzi z Ukrainy i dają im najniższa krajowa. Kobiety tam pracują, ale za znacznie mniejsze pieniądze niż mężczyźni.
Aktualnie firma nazywa ironpack warunki straszne brak obuwia ochronnego zwracają tylko polowe masz pracować szybko i dokładnie i za śmieszne pieniądze brak benefitów i brak ludzkiej empati
Fatalne traktowanie pracowników oraz klientów. Brak perspektyw na rozwój i poniżające pensje
Obecnie firma Global formalnie nie istnieje. Istnieją pod inną nazwą, jednak wciąż to ta sama firma. Najczęściej warunki umowy to zlecenie, ciężko bardzo o godne stawki. Benefitow brak. Brak kompetencji kierowniczych skutkujacych duża podatnoscia na manipulacje przez pracownikow. Nie polecam.
(usunięte przez administratora) Nie do pomyślenia jest to, że osoby które dopiero zdobywają doświadczenie pozwalają sobie na tak wiele. Na szczęście jedno zgniłe jajo wypadło.
@K. a czym się zajmujesz?
Nie jestem zadowolona z pracy w tej firmie. Duży chaos i bałagan w dziale zarządzającym
Jak się pracuje w Global Technology Prestige Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Global Technology Prestige Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Global Technology Prestige Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 0 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!