cześć wam. Była może oferta teraz niedawno? Ludzie praca sie nagle interesują a ja jak kiedyś sprawdzałem to nie widziałem żeby szukali. coś sie szykuje?
No ta firma w każdym razie istnieje bo jest zawieszona po prostu. a wiecie czemu wcale jej nie zamknęli jednak? można te sprawy co o nich kiedyś pisali jeszcze odkręcić?
Wiecie, czy Sob-Quest Sp. z o.o. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
adres spaślaka smugi 59
Bardzo dziękuję za informację przydatna dla mnie
Witam serdecznie proszę o wiadomość na meila boksiwy@op.pl mam trochę informacji
Pan Karol O. Już nie mieszka pod adresem Smugi 59, udało mi się pozbyć tego Pana, za czynsz najmu nie płacił
Też jestem zainteresowana informacjami. Poproszę kontakt na maila aldona767@gmail.com lub numer telefonu 513076885. Zostaliśmy (usunięte przez administratora) i chcemy złożyć sprawę do sądu.
Witam jeśli ktoś chce uzyskać informację na temat tego pana to zapraszam do kontaktu
lukasz2podstawka@gmail.com Kontakt wskazany nie basem sprawa (usunięte przez administratora)
@Janusz jesteś związany z firmą Sob-Quest Sp. z o.o.? Mógłbyś szerzej opowiedzieć o warunkach pracy? Zachęcam byłych i obecnych pracowników do pozostawienia swojej opinii, to pomoże zbudować rzetelny wizerunek tego pracodawcy. Przypominam również o zachowywaniu netykiety oraz zasad opisanych w regulaminie GoWork!
Rzetelność? O czym mowa? W tej firmę? Mam nadzieję że Pani jednak pomyliła komentarze, i miałobyc to do innej firmy a nie do Sob-qwest bo tutaj to wogole szkoda i samych pracodawców czyli szfagrow jak i pracowników. Bo co opiniowac ludzi któzi na każdym kroku chca robić wyzysk na pracownikach czy też właścicielach mieszkać który w/w firma starała się cokolwiek dobrze zrobić bo założyć firmę i obiecać się zrobi robotę to każdy potrafi dodatek oczywiście 100% zabrania zaliczek na materiały a materiału do tej pory nie widać, i mamy nadzieję że w/w szybko zniknie z Lubelszczyzny i właściciele poniosa konsekwencje czynów...
Można to skończyć szybciej niż się wam Panowie wydaje. Zapraszam na komisariat w Świdniku, chłopaki tam już wiedzą co się święci;)
Jakoś nie uważam aby ta firma i jej szefowie należeli do rzetelnych i uczciwych przedsiębiorców dla mnie to są bardzo nieuczciwi i niezłymi zło...... Dalej nie dokończę bo nerwy mnie ponoszą jak czytam takie posty jak pani
Witam, zapraszam wszystkich oszukanych do Prokuratury na ulicę Okopową.
Sprawa nr. RSD-1513/19 w III KP w Lublinie
Pracowałem u tej grubej rury w 2016 roku jeszxe jego firma nazywane Sue ogniobud całe szczęście szybko z tamtąd ucieklem więc dużo pieniędzy nie straciłem jeśli ktoś szuka ludzi do pozwu jestem zainteresowany
Tak i to sporo ale oczywiście nie tylko ja a na forum bardzo nie można pisać ze szczegółami bo administrator usowa więc co z tego jak się napiszę jak nikt tego nie przeczyta
Witam serdecznie zapraszam na meila (usunięte przez administratora)
Proszę o kontakt aldona767@gmail.com lub telefon 513076885. Też zostaliśmy (usunięte przez administratora) i chcielibyśmy złożyć sprawę do sądu.
Czy w Sob-Quest Sp. z o.o. panuje luźna atmosfera?
to są (usunięte przez administratora) , firma się zamknęła w KRS,(usunięte przez administratora)
Zawieszenia wykonywania działalności gospodarczej od 2020-02-21
Czy Sob-Quest Sp. z o.o. organizuje staże dla studentów?
Najpierw to niech ludziom odda kasę za nie wykonanie zleceń a staże to będzie organizował ale chyba w kiciu
Witam serdecznie bardzo proszę osobę o takim Niku Zura1120 o odezwanie się dostałam wiadomość na meila boksiwy@op.pl ale nie mogę odpisać
Witam, ja też zostałem (usunięte przez administratora) Mieli zmienić pokrycie dachu, zabrali 5 tys. i tyle ich widziałem. Sprawę zgłosiłem w III Komisariacie Policji w Lublinie.
Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?
Witam serdecznie mam sprawę szukam osób pokrzywdzonych przez tą firmę gdzie nie została zrobiona elewacja a Karol wziol kasę
Witam serdecznie zapraszam osoby które zostały oszukane prz z firmę i Karola do spotkania nawet u mnie więcej informacji udzielę przez meila boksiwy@op.pl u nas już mamy sprawę i przesłuchanie jako pokrzywdzoną
Jestem nastepna(usunięte przez administratora) poszukuje adresu domowego Karola. Mnie oszukal na 6 tys
Profil na FB https://www.facebook.com/karol.ogniewski.1
Jest to firma (usunięte przez administratora) oraz naciągaczy biorą zaliczki na materiały i ich nie dostarczają tak jak u mnie zaliczka wzięta a roboty nie zrobione Karol tylko przywiózł 7 paczek stetopianu i 7 tubek kleju i to przykleił na dół budynku gdzie wziol 5 tyś zaliczki jak zażądałam zwrotu zaliczki bo nie wywiązał się z umowy to dostałam rozliczenie gdzie muszę zapłacić za rusztowanie gdzie nadmiernie że stało 3 tygodnie nie nic nikomu na nich nie robił drugie 1500 dwóch pracowników których nie widziałam bo byli po 4 godziny no i ten steropian i mu wyszło że muszę mu jeszcze dopłacić ok 200 zł więc jak można nazwać taką firmę ja sprawę zgłosiłam do prokuratury
Jak się pracuje w Sob-Quest Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Sob-Quest Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Sob-Quest Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!