Nic nie piszecie na temat podwyżek. były jakieś czy jednak jeszcze czekacie? Wiem ze nie w każdej firmie udało sie dostać
Czyli jednak jakieś rotacje były. teraz mam nadzieję ze nie takie duże bo chce stałej pracy i nie wiem czy jest sens do nich aplikować. robią problemy z przedłużeniem umowy?
Na jakie stanowisko chcesz aplikować? Przeglądałam ogłoszenia i aktualnie nie poszukują nikogo. Chyba że źle szukam ;)
Jestem klientką tego biura od kilku lat, przychodzę tam co miesiąc. Widzę zawsze uśmiechnięte i życzliwe Panie. Nie mam zastrzeżeń co do ich pracy. Rotację pracowników też zaobserwowałam ale to nie wpływa na zlecone przeze mnie usługi.
Czy ktoś z zespołu odniósłby się do spostrzeżenia jednego z klientów na forum? upewniam się, bo chce być na bieżąco a skoro o tym mowa, to w tamtym roku widniała oferta dla księgowego na Litewską i teraz widzę, że również pojawiła się oferta. Czy to rotacja czy może rozwój? kwota 6 tys to faktyczny max? A co z awansami?
Cały czas pojawiają się nowe ogłoszenia o pracę bo jest duża rotacja. Na samym początku wszytko jest przedstawiane bardzo pozytywnie ale później pracownik musi radzić sobie sam i nie może liczyć na żadną pomoc.
Pracownik nie ma wprowadzenia, dostaje firmy i musi sam zapoznać się ze specyfiką danej firmy. W późniejszym okresie gdy pojawiają się trudne zagadnienia to nie może liczyć na jakakolwiek pomoc przełożonych. Musi radzić sobie sam, zostaje sam z danym problem i nikogo nie obchodzi czy da sobie rade.
W bieżącym roku sporo się tam zmieniło, sama zastanawiam się mocno nad zmianą biura, bardzo niepokojącą jest ciągła rotacja w kadrze pracowników, chwilę już tam prowadzę firmę i mam wrażenie, że wcześniej jednak to bardziej grało i niestety właściciele są chyba lekko odklejeni lub tylko mnie tak potraktowali ostatnio niefajnie
Miła atmosfera, fajny i zgrany zespół, który chętnie dzieli się wiedzą i wspiera młodszych stażem pracowników. Praca rozwijająca, wynagrodzenia adekwatne do posiadanych kwalifikacji i doświadczenia, a przede wszystkim wypłacane w terminie oraz w pełni ozusowane. Duża samodzielność pracy, ale każdy temat można omówić z szefostwem i liczyć na pomoc. Szef bardzo wyrozumiały, można się dogadać jeśli chodzi o godziny pracy w celu np. wyjścia do lekarza czy "załatwienie" prywatnych spraw. Polecam!
Jestem klientem Biura, współpracuje z jego pracownikami. Widać w Zespole zgarnie, chęć wzajemnej pomocy, zadowolenie z pracy i warunków.
Jak się pracuje w Optymalni Biuro Doradczo-Księgowe Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Optymalni Biuro Doradczo-Księgowe Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Optymalni Biuro Doradczo-Księgowe Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!