Impress decor Polska Sp. z o.o.

Dodaj merytoryczną opinię

NIP: 8481549990 REGON: 811223100 KRS: 0000056436

Adres: Handlowa 1, 19-300 Ełk

3.8/5
Na podstawie 24 ocen.

Opinie o Impress decor Polska Sp. z o.o.

Jeżeli szukasz pracy na produkcji to Impress nie jest firmą godną polecenia, czas pracy w niej oceniam jako czas zmarnowany, szkoda czasu a tym bardziej zdrowia. Płaca na poziomie najniższej krajowej do tego oszukiwanie na premiach, nieludzkie traktowanie przez przełożonych, o czym dużo było już pisane na forum, a także brak przerw na posiłek przy maszynach pracownicy chowają się za maszynami żeby zjeść kanapkę także proponuję Impress omijać szerokim łukiem.

@Pracownik

bzdury wypisujecie dobra firma dobrze płaca i na czas. Reklamacji narobili i się dziwią ze opie… dostali nadgodziny chcieli a tera płaczą ze sa weźcie się w łeb puknijcie

Ruski

Haha dokładnie co za koleś i to te 20% premi to graniczy z cudem

Niemiec
@Ruski

Jakbyś na folii robił albo w ogóle dobrze robił to byś dostał

@Ruski

Jak pracujesz taka premie otrzymujesz.

w firmie mamy kantynę dla Pracowników, gdzie można zjeść, wypić kawę itd.

Lzm

W większości jesz przy maszynie, nikt się nie czepia dla nich ważne aby słupki się zgadzały

Małpka w pracy
@Lzm

Jak trafisz na maszyny to jesz przy maszynie jej nie można zatrzymać słupki mają się zgadzać inne działy robta co chceta możesz i dwie godziny siedzieć na stołówce albo i więcej

g
@Pracownik

Widze ze to pisze ktos z działu praca czysta lekka i przyjemna .

Walczył z ostrym cieniem mgły

Kierownictwo w firmie wydaje śmieszne polecenia pracy w soboty, tylko że według Kodeksu pracy nie może być planowana produkcja w godzinach nadliczbowych. Sprawa zostanie zgłoszona do Inspekcji Pracy.

Nigdy nie dogodzisz
@Walczył z ostrym cieniem mgły

Nie ma nadgodzin źle. Są nadgodziny też źle. Nie da się dogodzić. Jeszcze chyba nikt nie został zmuszony na produkcji do pracy w godzinach nadliczbowych....

Wtajemniczony
@Walczył z ostrym cieniem mgły

Ja pracuję już dłuższy czas cieszę się z nadgodzin i nie narzekam szczególnie ,że są płatne bonusowo. A to ,że w tym kraju nie da się godnie żyć to już inna sprawa Ełk to nie Wrocław.

g
@Wtajemniczony

zalezy jako kto pracujesz .. drukarz czy pomocnik drukarza

Były

A taki fajny zakład był. Amerykański :) Fajnie się tam pracowało, była fajna atmosfra i czas szybko zlatywał. Ekipa była zgrana. A teraz jak widze same płaczki i mnóstwo (usunięte przez administratora) którzy tylko pieniądze liczą patrząc jeden na drugiego. A po drugie to juz nie jest ten sam zakład co kiedyś.....za początków Impress a końca MASA DECOR.Teraz to totalne korpo, które mieli ludzi a tacy kierownicy co rzekomo wyzywają ludzi to było nie do pomyślenia.

Były

Nie pracuję dla ideologii ale jeżeli żądam podwyżki to muszę dac coś od siebie, żeby tę podwyżke dostać :) Proste :) A teraz ludzie chcą podwyżek za samo chodzenie do pracy. Poproś kogoś żeby zrobił cos nadprogramowego to oburzenie wielkie: .. jak to !! Przeciez mi za to nie płacą !!! Ale po podwyżki to łapy każdy wyciąga. W tej firmie...zamoich czasów bo nie wiem jak jest teraz...ale jak wracały rolki do rekelmacji to nikt nie ponosił tak jakby odpowiedzialności. Nie było kar...a jak paser nie stroi, czy kolor źle dobrany to nie wina kierownika czy DS tylko drukarza i pomocników. W innym zakładzie pozabierali by premie na pół roku i cześć. Tutaj zakład wszystko pokrywa i jeszcze źle ;) Paczki co roku, socjal spory, obiady w pracy i ....źle....

Były

A po co Ty pracujesz jeżeli tak tam źle? Nie rozumiem ludzi, którzy pracują i tylko narzekają na wszystko. Zwolnij sie jeden z drugim i idź gdzie indziej. Przecież w Ełku pracy jest duzo. Porta, Zakłady MIęsne, dawne FSO, Plastimet. Tu wymieniłem chyba najwieksze. A można również i do McDonalds się zatrudnić czy kurierem zostać. Mozliwości jest wiele. Trzeba tylko chciec pracować a nie kombinować jak tu zarobić dużo ale od siebie nic nie dać i wiecznie narzekać na wszystko. Jeżeli byłbym w Polsce to bym na pewno wrócił. Przede wszystkim bym się nawet nie zwalniał. A w tym roku mija dokładnie 10 lat jak juz nie pracuję tam.

Drodzy Przyjaciele z Nadleśnictwa Ełk,
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, a w naszym biurze zagościła niesamowita atmosfera dzięki pięknej świątecznej choince, która jest z Waszej plantacji. Chcieliśmy z tej okazji serdecznie podziękować całemu zespołowi Nadleśnictwa za wkład w stworzenie magicznej, świątecznej atmosfery.
Wasza choinka jest nie tylko ozdobą naszego biura, ale także symbolem piękna przyrody, której jesteście strażnikami.
Dziękujemy za Wasze zaangażowanie w dbanie o nasze lasy i za to, że możemy cieszyć się tym wyjątkowym drzewkiem podczas tego
magicznego okresu.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was pełne radości, spokoju i ciepła rodzinnych chwil. Dziękujemy Wam za trud, jaki wkładacie w ochronę naszej przyrody, i życzymy Wam udanego Nowego Roku!
Z serdecznymi życzeniami, Impress decor Polska Sp. z o.o.
#Podziękowanie#Nadleśnictwo#Święta#Choinka#Współpraca
Zainteresowany

Dzień dobry, chciałbym Was zapytać o stanowisko "Doświadczony drukarz" - co można przez to rozumieć. chciałbym także zapytać o warunki jakie firma proponuje na tym stanowisku, czy osoba jest potrzebna na DP czy na FF. myślę, że mam pojęcie o pracy i kierowaniu maszyną rotacyjną, zarządzaniem ludźmi.

Ząbek

Raczej kokosów się nie spodziewaj, a najlepiej sam przyjdź na rozmowę i się rozeznaj. Na twoim miejscu bym poczekał władza kierownicza się zmieniła, i teraz chłop się wykazuje tzn. ( lata po halach i ma o wszystko pretensje) także atmosfera w firmie jest niezaciekawa

Okoń

Rodzaj motywacji? Na maszynach żaden, wszystko źle nie dobrze za wolno za brudno za długo, raczej nie nastawiaj się na zgrany zespół bo rotacja pomocników jest ciągła..

@Okoń

Okoń, rozumiem, że rotacja pracowników się zdarza bo są L4, urlopy, zastępstwa, ale czy nie ma stałych zespołów obsługi? To o czym piszesz, że wszystko jest źle, to chyba raczej, żeby mieć pretekst jak przyjdzie do płacenia premii. Przez motywację rozumiem też to, że szef wyłapuje kilka osób (perełki), które wykazują potencjał i przedstawia się im ścieżkę jaką zaplanował dla nich, aby lepiej zarabiać i być wyżej w strukturach firmy, czasami ludzie lubią usłyszeć, że fajnie się spisują, że zrobili dobrą robotę, że firma chciałaby aby za zaangażowanie móc ich docenić. Oczywiście tych, którzy wykazują zainteresowanie. Rotacje w firmach były, są i będą, nie wszyscy są stworzeni do pracy w grupie, ale myślę, że takie docenianie swoich ludzi powoduje to, że firma ma z "bani" szukania pracowników doświadczonych na zewnątrz, na takiego "Doświadczonego drukarza" niestety trzeba wydać trochę kasy, żeby go zachęcić do dołączenia do struktur. Dla mnie ważne jest to, żebym się mógł pochwalić, że pracuję w takiej firmie, utożsamianie się z filozofią i co najważniejsze LOJALNOŚĆ, ale obustronna. Pracownikowi zależy na firmie, ale firmie zależy na pracowniku, to tak że człowiek nie musi myśleć o zmianie miejsca pracy, tyczy się to do wszystkich stanowisk.

Ząbek
@Zainteresowany

Motywacja? Zapomnij wola nie dać podwyżki i zwolnić, ewentualnie zaproponować 100 zł brutto. Fenomenem były kubki w nagrodę za rekordową produkcje. Jeszcze w nagrodę możesz dostać brak części premii która załatwi ci przemila pani od 5s

@Ząbek

Ząbek, ja kiedyś zrobiłem zdjęcia biurka człowieka od 5S przez tydzień z tego samego miejsca, zaufaj mi na produkcji chłopaki mają lepszy porządek niż on, od tamtego czasu pyta czy może przejść przez halę aby sprawdzić porządek. Czasami ludziom od systemów odkleja się czapka i tracą kontakt z rzeczywistością, pilnują wszystkich i wszystkiego tylko nie tego co przynosi firmie kasę, oni są od tego aby zrobić wszystko (w porozumieniu z zarządem i pracownikami), abyście to Wy mieli komfort pracy, żeby zarabiać pieniądze dla firmy. Oczywiście, porządek jest ważny i to bardzo, ale są priorytety. Czy macie spotkania z tą panią i ona wysłuchuje Waszych potrzeb i pomysłów jak poprawić ergonomię pracy, właśnie porządki, co z Waszego punktu należałoby zmienić? Czy tylko robi to co jest napisane w wytycznych? Teraz na topie jest 6S Visual Lean więc więcej bezpieczeństwa przed Wami, ale o tym można pisać, nie zawsze ci którzy to tworzą sami przestrzegają swoich instrukcji. Czy pani od 5S jest z ZEM'u?

Koleżanki i Koledzy, pracujemy aktualnie nad ustalaniem wysokości Waszych wynagrodzeń. Doceniamy Wasze ogromne zaangażowanie i staramy się wyjść naprzeciw Waszym potrzebom.

:?
@Impress decor Polska Sp. z o.o.

Tylko kiedy coraz bardziej czuć na zakładzie rozczarowanie w kwestii wynagrodzeń , firma ogolno światowa a takie stawki głodowe przy tak wysokiej inflacji oraz kosztów życia . Na południu Polski jakoś firmy nie żałują wynagrodzeń pracownikom . Pozdrawiam miłego dnia.

@Impress decor Polska Sp. z o.o.

Mamy nadzieje ze ustalicie to jeszcze w tym roku bo ludzie pracować za te stawki napewno nie będą :/

Wrona
@:)

A jakie są aktualne stawki? Może nie ma takiej tragedii na tle innych firm w Ełku?

Andrew
@Wrona

Najniższa krajowa i 3 miesiące bez premii. Później dalej najniższą krajowa i premia do 20% ale zazwyczaj na maszynach to jakieś 12-14% wychodzi

W październiku mamy spotkanie budżetowe z Zarządem Grupy Impress. Do tego czasu nie możemy udzielić wam wiążącej odpowiedzi. Prosimy jeszcze o cierpliwość

;?

Zapewne sobie na górze podwyżki ustalili a nam ma dole dadzą małe resztki tego co zostało czyli masz 100 zł brutto i nie narzekaj .

Alex

Tak (usunięte przez administratora) po długich negocjacjach postanowiliśmy dać konkretne podwyżki pracownikom. Od nowego roku podnosimy wynagrodzenie pracownikom produkcji do 4200 brutto. Mam nadzieję że wkoncu będziecie zadowoleni (usunięte przez administratora)

Andrej k

Dawno się tu nie wypowiadałem , jadnak nic z przerwami się nie zmieniło ( czyli brak) jest to spowodowane tez brakiem ludzi na maszynach. A i pozdrawiam koleżankę z maszyny ;)

@Andrej k

Drogi Andrzeju jak widać po wpisach, dość długo tu pracujesz i dalej widocznie nie ogarniasz swojej pracy tak, aby mieć przerwę, przyłóż się do swoich obowiazkow, a i czas na przerwę się znajdzie

Wujo

Hmm to wcześniej w wypowiedziach mieli przerąbane wszyscy pomocnicy, teraz tylko ci na nawijaniu, weźcie wy się zdecydujcie bo zaraz wyjdzie ze tylko stażysta pracuje a reszta leży XD

Wujo

W punkt, resztę trzymają z dobroci serca by jakoś im się wiodło ;)

Wynagrodzenie na poszczególnych działach to kosmiczne odzwierciedlenie od rzeczywistości... żeby pomocnik drukarza ( gdzie ma tylko założyć rolkę na maszynę i pomóc w przebudowie), porównując do tego osoby na dziale pakowania gdzie mają ( 2x więcej zamieszania przy pakowaniu palet niż taki pomocnik ) - czy to jest normalne ? . Wydaje mi się że nie... Kolejna sprawa... poruszając temat odpowiedzialności... czy osoby pracujące na magazynie ( cały zespół) biorąc pod uwagę przygotowywanie wysyłek, przewożenie materiału z magazynu na magazyn, rozładunki towaru ( brak miejsca na jego składowanie) i ciągła walka z czasem żeby transport wyjechał na czas zgodnie z harmonogramem. za 3700 brutto ? Gdzie za nie wiadomo co, co miesiąc jest zabierane po sto parę złotych. Gdzie biorąc pod uwagę Panią Kierownik i jej brak obiektywności dla niej każdy jest winny.

Nigdy nie dogodzisz
@Ja

niech osoba z działu pakowania przejdzie na pomocnika przy maszynie ( rekrutacja trwa) i wtedy będzie miała lżej i już nie posiedzi w oczekiwaniu na rolki z przewijarki do pakowania....

on
@Ja

Serdecznie zapraszamy na "nawijak". Akurat jest możliwość dostania się na tak eksponowane wysoce wynagradzane stanowisko.Tylko nie zapomnij wziąć jakiś kajecik żeby sobie zanotować co należy robić podczas przebudowy,dobarwiania,druku.Bo trochę tego jest. A drukarz nie jest od tego żeby każdego za rączkę prowadzić.Więc czekamy na tak wybitną niedocenianą postać!

Pakowacz
@Ja

Serdecznie zapraszamy do pracy na maszynie, gdzie ciągle brakuje ludzi i stale się zwalniają (nie bez powodu) podczas gdy ja pakowaniu/przewijarkach ludzi nie brakuje bo kto by puścił taka ciepła posadkę. Na maszynie już nie posiedzisz całego dnia na krześle "bo ja jestem pakowaczem innej maszyny"

Zubeb
@Ja

Hahaha. Zapytaj kogoś z przewijarek/pakowania czy przyjdą na maszynę pracować. Kiedyś był taki pomysł to wszyscy splakali się do kierownika że brudno że lakier że farby że trzeba presery ciągać, i nagle wszyscy dostali uczulenia na lakier hahaha człowieku o czym ty mówis

Karma
@Zubeb

Przewijarki i pakowanie nie mają czas płakać w internecie na swoją pracę gdyż są zajęci praca. Widać też ,że nie są tak płaczliwi jak wy nie rzucali się do firmy w internecie kiedy wy mieliście przestoje i byliście w domu jak również nikt już nie pamięta czasów kiedy mieli 4 brygadowkę pół roku dłużej od was. Nie wspominając o tym ,że wielokrotnie mankamenty na rolkach były wyrzucane w ich makulaturę byście nie mieli jeszcze niższej premii niż macie. Zamiast wymyślać intrygi i próbować się wybielać w internecie pilnuj zwojów.

Bbb

W tym sęk, że to was piecze, a straszyć sobie możesz, że masz filmiki, nikogo to kompletnie nie rusza, bo przewijarki i pakowarki zajęte są praca, a jak tak lubisz nagrywać, to może złóż papiery do szkoły filmowej, a jak masz tak bardzo obciążające dowody na przewijarki i pakowarki to leć na górę pokazać, może dostaniesz 50 zł podwyżki i ktoś poklepie po pleckach.

Karma

Skoro chcesz to robić i wrzucać do internetu widać nie jesteś orłem intelektu w wewnętrznych zasadach firmy jest zakaz używania telefonów to raz. Dwa utrwalanie wizerunku osoby trzeciej i wrzucanie tego do internetu bez ich zgody to już dwa paragrafy. Trzy jakbyś to nagrał i wrzucił każdy by wiedział że to ty. Łącząc trzy powyższe zmień nazwę na Ameba i przestań płakać w internecie jak masz źle.

Pakowacz

Wiesz ,że to za równo niezgodne ze statutem firmy jak i jest to również łamanie prawa. Naprawdę coras częściej się zastanawiam co wy macie w głowie. Poza tym kiedy my drzemy koty między sobą oni się cieszą bo wasza sprawa i oskarżenia o (usunięte przez administratora) przycicha.

Znudzony
@Karma

Ludzie, nie macie co robić. Zajmijcie się sobą lub weekendem zamiast tracić nerwy na napuszczanie ludzi na siebie, to niczemu nie służy

Przypiszą Cie do danej zmiany i lecisz na 3 zmiany. Nie ma wyjątków.

Сообщение Алексу

АЛЕКС=ПУ́ТИН, ИДИ НА ХУЙ!

Obserwator

Maszyna otrzymała duża reklamacje i z tego tytułu wszystkie maszyny mają ucięte KPI. Nie dość,że ludzie pracowali w święta i w soboty to trzeba uciąć wynagrodzenia. A tak prosili przyjdźcie potrzebujemy was. I wchodzi Alex(dyrektor) kopie w baniaki na farby rzuca szmatami. To jest normalne to jest dyrektor? Jeśli ma problemu z emocjami niech jedzie do Ruskich i niech nie wprowadza złej atmosfery.

Sama prawda
@Obserwator

No z tym się zgodzę Chłop jest odklejony i to bardzo nie panuje nad agresja nie widziałem sytuacji ale ponoć (usunięte przez administratora) to dostał któryś drukarz. Sprawa powinna zostać zgłoszona na policję i do kadr o (usunięte przez administratora)i naruszenie nietykalności. Pozew grupowy myślę że by to załatwił bo na pewno znajdzie się kilkunastu pracowników co w stosunku do nich Blyatman zachowywał się agresywnie gonić ruska!!

Obserwator 2
@Obserwator

Słaby z ciebie obserwator normalnie premia jest wypłacona, nikt nie obciął za inna maszynę ciesz się ze soboty sa

Idk

Czytając niektóre z tych komentarzy mam wrażenie ,że przez te 10 lat pracy wiele mnie ominęło. Przełożeni nigdy niczym we mnie nie rzucali ,nikt na mnie się nie darł przy dobrze zorganizowanym czasie zawsze można iść zjeść i zapalić. Nadgodziny zawsze zapłacone ,wypłata zawsze przed 10tym. Nie robisz głupich rzeczy nie rzucasz się w oczy robisz swoje i jest git.

Idk

Pracuje na produkcji mój drogi i nie dziwi mnie wasza reakcja na (usunięte przez administratora) przez wiele lat wasza uprzywilejowana do tej pory grupa społeczna mogą wysługiwać się pomocnikami i klikać przyciski. Myślisz ,że nikt nie wie którzy pracownicy to piszą. Mam nadzieję ,że wasze spotkanie na rybce było owocne Ps. Ilość reakcji pod waszymi postami jest niepokojąco równa i aktywna tylko przez okres tych postów.

Jim

Bardzo dobra firma i mili ludzie

Pani kierownik magazynu kazała dla magazyniera wjechać z rolka w słup który podtrzymuje antresole żeby zrobić test. Czy to jest normalne? Jak tacy ludzie są na takim stanowisku?

Firma zmusza ludzi do pracowania w soboty, jak nie przyjdziesz jesteś straszony nagana. Kierownik nie panuje nad emocjami (usunięte przez administratora)

Justa

Jest ktoś zatrudniony na stanowisku magazyniera? Szukam kilku informacji ponieważ mąż chce aplikować na aktualną ofertę pracy. Nie ma podanych w niej żadnych widełek, jest ktoś w stanie przybliżyć kwoty wynagrodzeń? Są nadgodziny? Można sobie w taki sposób dodatkowo zarobić?

;?
@Justa

3600 brutto bez premi na 3 miesiące 3 zmiany , po tym plus premia 0-20 % zakład skąpi ostatnio dać zarobić .

Wozkowy
@Justa

Radzę uważać i pilnować wypłat nie wypacaja za nadgodziny i to zdarza się notorycznie i na różnych działach chyba szukają oszczędności na pracownikach ciekawe czy zobaczymy te podwyżki które obiecali pewnie zobaczymy tak samo jak pieniądze za nadgodziny

@Wozkowy

Nadgodziny są zawsze wypłacane, nikt się nie skarży, co za głupoty

:?
@Wozkowy

Podwyżkę dostaniemy 1 stycznia najniższą krajową i tyle.

@Justa

Niech mąż idzie na produkcję będzie miał święty spokój. Na magazynie cyrk się dzieje ludzie są wykańczani psychicznie przez panią kierownik. Pani kierownik magazynu która nigdy nie pracowała na magazynie ale i tak lepiej wie od ciebie jak się pracuje... Co miesiąc premia zabierana nie wiadomo za co od tak.

Kris

Byłem na okresie próbnym popracowałem 3 tygodnie ale po tym co zobaczyłem jak traktuje ludzi glowny kierownik zakładu to złożyłem wypowiedzenie skacze do ludzi rzuca farbami pierwszy raz coś takiego widziałem

Chętny do pracy

Czytałem stare opinie. Czy na chwile obecną, coś się zmieniło w kwestii przerw na maszynach? Czy drukarze, to dalej nietykalne "święte krowy"???

pomocniczek
@Chętny do pracy

@Pracodawca Dobrym zwyczajem była rotacja Liderów zmian, co parę lat. Nie w taki sposób, że pociągną za sobą swoich (usunięte przez administratora) drukarzy. Tylko nowe rozdanie. Drukarze to święte krowy w tej firmie. Trzymanie Liderów latami w tym samym towarzystwie, prowadzi do układów. Przymykanie oka na palenie papierosów, jest tego najlepszym przykładem. Liderzy mają w nosie, gdzie jest, co robi drukarz. Na drugiej i trzeciej zmianie to istna samowola. Ważne, żeby pomocnik był uwiązany do maszyny, reszta się nie liczy.

Haha

Wielka ściema przez 3miesiace na początku bez premi bez niczego !!!! Pracujesz za najniższą krajową , a wymagania jak od starego pracownika . Drukarze podejście mają do nowego pracownika olewajace i cwaniaki same . Odradzam szerokim łukiem od tej firmy

Kandydat na rozmowie rekrutacyjnej ma informację, że premia jest po okresie próbnym, tj. po 3 miesiącach.

Niedoszły pracownik

Witam. Jestem trochę skołowany i zawiedziony rekrutacja w tej firmie. Było ogłoszenie że potrzebują magazyniera aplikuję wiec i dzwonią, jedna rozmowa z miłą panią ,Ok dogadujemy się ze dam znać, dzwonie dwa dni później że się zdecydowałem jednak na pracę na ww stanowisku i słyszę od pani (nie wiem czy to ta sama),że na pomocnik drukarza, ja odpowiadam że magazynier było ogłoszenie na które aplikowałem a pani się zapierała że nie było takiego ogłoszenia napewno.. więc podziękowałem przecież kłócić się nie będziemy ale pytanie : o co chodzi???

pominięty

podzialy w firmie kierownik robi imprezy zamkniete tylko dla drukarzy jak jestes pomocnikiem jestes nikim wazne zeby im starczylo wiecej piwa i kielbasy a te kalduny przyjda w poniedzialek i beda ganiac pomocnikow i pokazywac palcem szybciej szybciej

Pomocnk

I to jest odpowiedz typowego drukarza, czyli zgnoić drugiego pracownika i powiedzieć mu choćby przez komentarz jaki on jest beznadziejny

Zostaw merytoryczną opinię o Impress decor Polska Sp. z o.o. - Ełk

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Impress decor Polska Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Impress decor Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 75.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Impress decor Polska Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 57, z czego 14 to opinie pozytywne, 26 to opinie negatywne, a 17 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii