Drastycznie niskie stawki netto na godzinę.. wręcz nielegalne. Dla osoby nie posiadającej już statusu studenta przykładowe zlecenie, np. W media Markt, w Warszawie, na koniec 2023 roku, to 16,51 zł netto. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Dlaczego Tikrow zabiera tak ogromna część dla siebie? Przecież klient wam płaci dużo..a ja dostanę 16,51 zł netto. Dramat
Potwierdzam. Zarobki netto dla osób powyżej 26 roku życia, bez statusu studenta Tikrow zmniejszył w ciągu kilku ostatnich tygodni o kilka zł. Przykład Zara było przeważnie 20 zł netto teraz 17,06 firma up clean było 35 zł netto a jest 18 zł netto. Dramat. Dlaczego Tikrow (usunięte przez administratora) pracujących????
No nie wiem, może dlatego, że ktoś przetwarza Twoje aplikacje, że ktoś opłaca infrastrukturę, i pewnie firma wykłada swoje, a rozlicza się później. Zawsze możesz się rekrutować do firmy na etat, dostaniesz więcej, tylko jak już minie kilka tygodni i przejdziesz rekrutację i Ci się nie spodoba, to możesz mieć konieczność pozostania przez okres wypowiedzenia. A, no i pieniądze dostaniesz raz w miesiącu. Ale nie no, w ogóle "nie wiadomo", dlaczego tikrow ma jakieś zalety. Powinny być zalety i stawki jak dla osoby ze zobowiązaniami względem pracodawcy. Bo nie zapominaj, że większość tych prac jest za prace minimalne.
To jest agencja pracy tymczasowej to jak chcesz na stałe umowę dostać? Jak idziesz pracować do nich do biura to pewnie umowa jest, a przez nich jak pracujesz przez agencję to masz zlecenie. Szczególnie że to są zlecenia jednodniowe
Ale jak coś to dbają o stałość tych całych zleceń? robota możne zdawać sie niepewna więc dobrze żeby dbał o ciągłość
Wchodzisz sobie na aplikację ich i przyjmujesz wtedy kiedy Ci pasuje. Ja chodzę między zajęciami więc nie mogę codziennie bo mam studia. Także dla mnie opcja ideolo. Biorę zmiany 2-3 dni w tygodniu
Mnie zwolnili i zablokowali konto, ponieważ 2 razy nie mogłem przyjść. Ale ich poinformowałem o tym.
Ej to słabo bo podejrzewam ze to nie z kaprysu tylko sytuacja losowa zawolala. No ale dobra to jest na umowie ze mogą wywalić za to?
Nie powinno tak być, jeśli ich się informuje o tym, że nie da rady się przyjść. Jeśli bym nie informował, to wtedy bym zrozumiał, bo mogliby sobie pomyśleć, że mi na tym nie zależy.
A masz potwierdzenie ze to info doszło? Poza tym jak widać stawiają na frekwencje, widocznie byli tacy co cały czas przychodzą
Zgadzam się z opiniami na tej stronie. Po 1. Jeśli chodzi o zlecenie, napisane jest w zleceniu jedno np. jak się ubrać. W praktyce różnie to bywa. Jeden przymknie oko, drugi nie. Po 2.Panie i Panowie pracujący w Tikrow są z natury osobami pozbawionymi jakiejkolwiek kultury osobistej. Zachowują się w sposób ordynarny, chamski, są nieprzyjemni(a to tylko rozmowa telefoniczna). Jest to wysoce niewskazane tak się zachowywać. Pod tym względem firma kuleje. Nie dają dojść do głosu rozmówcy, pyskują, krzyczą, robiąc wielka łaskę, że w ogóle odbierają telefon. Tam zadzwonić to trzeba mieć anielska cierpliwość. Ja dodzwoniłam się za 7 razem, nikt nie odbierał wcześniej, chociaż sygnal był. Po.3. Blokują konto, nie tłumacząc się dlaczego. Wystarczy, że raz nie przyjdziesz na zlecenie, pomimo tego że zadzwonisz i tak Cię zablokują. Tłumacza to regulaminem. To, delikatnie mówiąc, nie fair. Regulamin regulaminem, ale każdemu może coś wypaść lub stać, to tylko życie. Niestety, pracownicy firmy Tikrow nie mają cierpliwości i wyrozumiałości i po daniu blokady jesteś dla nich Nikim. Po 4. Te pochwalne opinie są najprawdopodobniej pisane przez pracowników firmy Tikrow. Miałam styczność z panią Anną Tikrow, wprawdzie nie osobiście, tylko mailowo, ale i to wystarczyło, żeby rozeznać się, co to za typ osoby. Moim zdaniem jest to osoba niekompetentną, fałszywa, pisząca na forum, aby się skontaktować w sprawie bana. Przez telefon jednak mówi wprost, że się nie da. To po co oferować pomoc? Odnoszę wrażenie, że pracownicy firmy Tikrow nie potrafią poprowadzić firmy w odpowiednim kierunku. Nie potrafią ogarnąć niczego, niczym pokierować, nawet rowerem w parku(takie sprawiają wrażenie). Po 5. Jeśli chodzi o kasę, w mlim przypadku wypłacili. Niestety, nie wpłacają tak szybko, jak się reklamują. Trzeba wielokrotnie upominać się. Ja dostałam wypłatę po dwóch dniach! Uważam, że z takim podejściem do pracownika i takim nastawieniem, obliczonym na zysk firma ta długo się nie utrzyma. Chcą za każdym razem mieć kogoś innego na zleceniu, a nie osoby doświadczone, które coś wiedzą, żeby nie dać im zarobić. Na kłamstwach i propagandzie, jaką uprawiacie, daleko nie pojedziecie. Zobaczycie, przyjdzie taki czas, że będziecie odblokowywać konta, bo nie będzie komu pracować. Tylko nie wiem, czy ludzie do Was wrócą... ŚMIEM wątpić. WSTYD, WSTYD i jeszcze raz WSTYD!!! Żenada to za mało powiedziane. Widać, iż brak tam twardej ręki, trzymającej dysxyoline(kierownika albo dyrektora). Zwykli krętacze.
Dłuższy czas realizowania przelewów może wynikać z procesowania transakcji przez banki - należy uwzględnić weekendy oraz święta, podczas których czas ten się nieco wydłuża. Ja (Ania Tikrow) procesuję większość zapytań za pośrednictwem Facebooka - w imieniu pracowników dopytuję o możliwości w przypadku blokady konta, ale w monecie, kiedy są to bardziej złożone sytuacje niestety konieczny jest kontakt z centralą. Odnośnie blokowania kont - blokujemy je tylko i wyłącznie wtedy, kiedy pracownik nie wywiąże się z regulaminu współpracy - w większości przypadków to brak pojawienia się na zleceniu bez zgłoszenia swojej nieobecności wcześniej. Żaden pracownik, który realizuje swoje zadanie w sposób rzetelny nie ma blokowanego konta. Pozdrawiam serdecznie, Ania Tikrow
Proszę o kontakt Jestem też tak potraktowana. nataliaexpert@onet.pl
Jeśli nieobecność na zleceniu nie zostanie wcześniej zgłoszona wówczas następuje blokada konta. Potrzebujemy ok. 24 h na znalezienie zastępstwa. Pozdrawiam serdecznie, Ania Tikrow
Tak, ale prosimy o kontakt z centralą: kontakt@tikrow.com lub telefonicznie: 22 100 43 15. W nadzwyczajnych sytuacjach istnieje możliwość odblokowania konta. Pozdrawiam serdecznie, Ania Tikrow
Oj kochaniutka, byliście poinformowani o tym że nie pojawie się na zleceniu, mieliście czas na znalezienie osoby na zastępstwo, co więcej ja dostałam zablokowane konto, a i tak szukaliście kogoś na zastępstwo poprzez fb. Także :)
A mi wcisneliście kit, że nie możecie już nikogo szukać bo jest za późno. Gdzie zlecenie wstawione o 8, a zaczyna się następnego dnia o 5. To halo, gdzie tu jest 24h? Ogarnijcie system wstawiania zadań w porę, albo regulamin doprecyzujcie
Mi zablokowali konto bo "słabo wykonywałem swoją pracę" a co najlepsze rozmawiałem z kierowniczka zmiany i ona powiedziała mi że chętnie mnie zobaczy następnym razem bo jestem dobrym pracownikiem
Mnie też zablokowali nie dość że zgłosiłam w aplikacji dlaczego nie mogę być na zleceniu jak mam przewidzieć w 24 godziny że coś się wydarzy barany zwykłe i krętacze !!!
W moim przypadku taka sama sytuacja z blokadą. Śmiech na sali. Zgadzam się że wszystkim co jest tu opisane
Az sie zatrwozylam po wysypie tych smiem twierdzic pomowien. Pracowalam z poręki tej firmy w Lodzi, biorac zlecenia w roznych firmach. Bylam szczerze zaskoczona serdeczna rozmowa z dziewczyna, która prowadzila moje sprawy. Sadzę, ze to od wlascicieli lub kierownikow firm zalezy czy beda chcieli nas ponownie zatrudnic.
Moje konto zostało zablokowane choć wcześniej zgłaszałem meilowo że nie mogę się wstawić na zleceniu.
Ja od kilku dni próbuje i proszę o kontakt w celu wyjaśnień. Nikt nie oddzwania lub nie odpisuje mi na e-mail.
Korzystaliście z aplikacji tikrow i przesyłaliście skan dowodu osobistego? Mieliście jakieś wątpliwości czy te dane później gdzieś nie zostaną wykorzystane? Jak to wyglądało u was?
Skan dowodu osobistego? Matko w życiu bym nie udostępniła. Żadna agencja pracy tego nie wymaga. Ciekawe w jakim celu zbierają sobie takie skany ....
Dane wrażliwe są niezbędne do sformułowania umowy zlecenie - pozostają w bazie na czas współpracy. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości dotyczących przetwarzania danych, usunięcia ich z bazy zapraszamy do kontaktu, chętnie odpowiemy na wszystkie pytania. Telefonicznie: 22 100 43 15, lub poprzez e-mail: kontakt@tikrow.com Pozdrawiam serdecznie, Ania Tikrow
nie zmienia to faktu że nie macie Państwo prawa kopiować lub żądać skanu dokumentu tożsamości. Praktyka taka może zostać potraktowana jako przetwarzanie danych osobowych ponad miarę, a więc przetwarzanie większej ilości danych, niż jest to wymagane przy stosunku pracy. Należy też przypomnieć, że kary pieniężne nakładane na podstawie przepisów RODO mogą sięgać 20 mln euro lub 4% obrotu spółki. Ponad to kodeks pracy znowelizowany w maju 2019 roku przepis art. 22'1 wyraźnie wskazuje, jakich informacji (danych osobowych) może żądać pracodawca od kandydata do pracy, a później od pracownika. Wśród tych danych nie znajduje się jednak numer dowodu osobistego. Ponadto, zgodnie z ust. 5 przywołanego wyżej przepisu udostępnienie danych wskazanych w treści przepisu następuje w formie oświadczenia, natomiast pracodawca może żądać udokumentowania tych danych wyłącznie w zakresie niezbędnym do ich potwierdzenia. Należy wyjaśnić, że potwierdzenie danych należy rozumieć jako okazanie dokumentu, a nie jako jego skopiowanie. Proponuje zmienić lub wyszkolić osobę odpowiedzialną za przestrzeganie prawa pracy i zapoznać się z przepisami RODO.
Skan dowodu jest niezbędny do sformułowania umowy zlecenie. Istnieje również możliwość wizyty w naszym biurze w Pruszkowie oraz okazanie dokumentu do sporządzenia takiej umowy. Pozdrawiam serdecznie, Ania Tikrow
Widzę że jest w aplikacji sporo zleceń ale...żadna inna agencja nie wymaga dowodu osobistego. To jest karalne. Do umowy zlecenie wystracza dane w formularzu kontaktowym imię nazwisko PESEL .nikogo nie zastanawia to że oni mając skan dowodu mogą brać na was kredyty?
Zablokowane mam teraz konto niewiem dlaczego a mam jutro zlecenie i co teraz?
W takich sytuacjach prosimy o pilny kontakt z centralą: kontakt@tikrow.com lub telefonicznie: 22 100 43 15. Pozdrawiam, Ania Tikrow
kobieto idz na szkoslenie w sprawach rodo kadr nie masz prawa żądac skany dowodu osobistego to raz ,a dwa po to w kwestionarjuszu padaje sie dane pesel serie numer dowodu prawda dramat
Do sformułowania umowy niezbędne jest potwierdzenie danych poprzez skan dowodu. Istnieje również szansa okazania dowodu w naszej siedzibie w Pruszkowie. Pozdrawiam, Ania Tikrow
kobieto do sformułowania umowy potrzebny kwestionariusz osobowy ,skoro biuro tak nalega na skan dowodu po po co wypisuje sie dane np pesel adres serie numer dow. wie Pani że na takie oszusto sa paragrafy NIKT NIE MA PRAWA ZADAC SKANU DOWODU OSOBISTEGO kobieto isc na jakies szkolenie z rodo z kadr to trzeba wezwac policje
Absolutnie nie można tego robić. Skan dowodu osobistego nie jest wymagany w żadnym procesie rekrutacji. Zakres informacji, które może żądać pracodawca od osoby ubiegającej się o zatrudnienie określa art. 221 kodeksu pracy.
Spoko apka, hajs szybko. Jak nie możesz, zgłaszasz wcześniej i mszz wolne. Polecam tego allegrowicza !
Chyba coś Ci się pomyliło albo masz jakieś inne kontakt w Szefostwem. Firma pomimo mojego zgłoszenia o nieobecności zablokowała mi konto.
Nie, pewnie mi nie uwierzysz, ale jestem pierwszy raz, w firmie na zleceniu bardzo fajni i mili ludzie, a pieniądze w jakieś pół godziny od wyjścia z firmy były u mnie na koncie. Ale tak... pewnie nie uwierzysz. Piszę tutaj, bo o ile rozumiem ostrzeganie przed wyzyskiem, o tyle już czasem mam wrażenie, że ludzie by chcieli super wynagrodzenie za nic. Przychodzisz z ulicy, nie musisz bawić się w rekrutacje. A znaleźć dorywczą pracę, mając w przeszłości prace bardzo specyficzne, nie jest prosto, a usunąć wszystko z cv, też średnio. A czasem potrzeba po prostu pracy i tyle. Przychodzę, podoba mi się, to przychodzę dalej, znam warunki, akceptuję je i tyle.
Zablokowane mam teraz konto niewiem dlaczego a mam jutro zlecenie i co teraz?
Najgorsza firma. Zatrudniają i na początku jest wszystko dobrze. Potem gdy się rozkrecasz i pokazujesz że Ci zależy to potem robią problemy. Kłamią na temat opinii wystawionych przez klientów. Stawka powinna być 18zl brutto za godzinę czyli 15zl netto za godzinę dla osoby nie uczzaczej się czy nie pracującej nigdzie a okazuje się że dla osób bez podatku czyli uczącej się jest 13-14zl Dla osób pracujących gdzieś indziej bez zusu 12-13zl a dla osób bezrobotnych 9-12zl za godzinę gdzie to jest skandal. Nie traktują poważnie pracowników. Za odwołanie przez pracownika po niżej 24h przyjścia do pracy z powodu np L4 są kary finansowe. Ale to, że np. klient odwołuje np. pracę w piątek o godzinie 23:00 a pracownik przyjeżdża na miejsce i dowiaduje się od klienta że zlecenie zostało odwołane, dzwoni pracownik do firmy i odp. Mu że zapomnieli powiadomić a na pytanie czy zwrócą za dojazd to odp. Że nie bo to jest umowa zlecenie to to jest skandal.
Stawki są wyliczane zgodnie z obowiązującymi przepisami dla umów zlecenie. Nie spotkaliśmy się z opinią, abyśmy robili problemy pracownikom, którzy wywiązują się ze swoich zadań, wręcz przeciwnie - często podsyłamy oferty pracy zaangażowanym kandydatom. Co do kar finansowych za odwołanie zlecenia - nie ma takiego zapisu w naszym regulaminie, brak pojawienia się na miejscu pracy skutkuje zablokowaniem możliwości zapisania się na następne zlecenia. A co do odwołanego zlecenia przez pracodawcę - prosimy o kontakt w tej sprawie, sprawdzimy o jakie zlecenie chodziło oraz postaramy się pomóc. Telefonicznie: 22 100 43 15 lub poprzez e-mail: kontakt@tikrow.com Pozdrawiam serdecznie, Ania Tikrow
Coraz mniej ofert że stawkami premium a wszystko wokół drożeje. Płaca jedynie minimum,chyba pora zmienić pośrednika????
Nie polecam. Wszystko premium. Zostają oferty za miastem dla kulturystów za 22 zł. Smiechu warte. Tyle premium, że już chyba nikt nie może.
Ten cały Tikrow wielkie nieporozumienie. Absolutnie niezrozumiała polityka, kto może albo nie może pracować. Niezależne od tego jaką ma notę. A te kompetencje firm - żałosne. Weryfikacja ludzi. Pracowałem wiele razy, nota 4,9 i weryfikacja. Podejrzane, że niemal wszystkie ofert to premium. Żenuła!
(usunięte przez administratora). O ile można pochwalić, to tylko za przejezystość stawek i przelewy. Jeśli 90 proc robicie premium, to alvo promujecie swoich, albo firmy z Wami współpracujące to idioci. Tworzycie segregacje jakby na rynku nie było prac dorywczych i w dodatku firmy te miały nadmiar chętnych, zwłaszcza na zadupiu. Niejednokrotnie te same firmy zamieszczają wszędzie ogłoszenia, że szukają ludzi. Zatem komu się w (usunięte przez administratora) przewraca? Jest sporo agencji płacących może nie dniówki, ale tygodniówki i warto się nad tym zastanowić. Jeśli ktoś ma średnią ocen 4-5 a Wy jeszcze serwujecie mu premium, i jakieś weryfikacje to(usunięte przez administratora) Nie wy, to ktoś inny. Marketing publiczny w zakresie co to wy nie dajecie - kłamliwy.
Wszystko było super dopóki była możliwość wyboru zlecenia... Od kiedy zaczęły pojawiać się tzw. Oferty "premium", to już nie da się zapisać poprzez aplikację na zlecenie. Dla kogo są zlecenia premium? I gdzie można znaleźć informację na ten temat: jak można zapisać się na takie zlecenia.
Nie polecam tej firmy jest to dramat i szkoda czasu jak przelicze to więcej zarobię na korportaz materiałów reklamowych bo m żeam stawkę godzinową i nikt mi nie wystawia oceny (usunięte przez administratora) firma (usunięte przez administratora) może trzeba zgłosić ich do inspekcji pracy.
BEZNADZIEJA ! Dostajesz zlecenia za 20zl/h do 25zl/h gdzie musisz sam wszystko miec jak (buty ochronne badania sanepidu i inne takie) firmy ktore daja zlenia o 18 nad ranem nastepnego dnia cofaja ci zlecenie bez podania przyczyny zas ty jak nie przyjdziesz zaspisz . Usuwaja ci konto bez dania ci szansy . Oczywiscie z tymi zleceniami nie jest tak ze widzisz je tylko ty , tylko kazdy kto w twojej lokalizacji jest czyli mozesz miec 5 zlecen na 20 osob i wez siedz sobie i sprawdzaj i walcz o ochlap
Cześć, czy macie w umowie zapis o blokowaniu konta w przypadku gdy ma się komornika xd? Jak człowiek ma zarobić i go spłacić jak z automatu jest blokowana aplikacja.
Hej, czy ktoś brał już zlecenia w Pandorze i mógłby mi powiedzieć na czym ta praca mniej więcej polega?
Przymierzam sie do skorzystanua z tej oferty ale mam watpliwosci.Czy w sytuacji gdybym nie stawiła się na zlecenie ponoszę jakieś konskwencje?np.finansowe?jakich czynności dotyczą zlecenia? I czy mogę określić kiedy mogę pracować?np weekendy narazie u mnie odpadają. Czy mogę w każdej chwili usunąć konto? Założę konto podam nr tel i co dalej?
Mam to samo Trójmiasto. Widzę dużo ogłoszeń z agencji na fb że szukają na zlecenia do biedronkę może przez to zabierają oferty na Tikrow
Wszystko super, pieniądze na koncie kilkanaście minut po wyjścia ze zlecenia.
Jak zaczynałem z tikrow to zawsze były jakieś wolne zlecenia do złapania a od święta zmarłych jest duży problem z nimi tak że udaje mi się zapisać na maksymalnie 1 w tygodniu. Moja dziewczyna ma ten sam problem. Ktoś wie o co chodzi? Gdzie są te wszystkie wolne zlecenia??? Poznań jakbyco
Jestem zalogowany w aplikacji czy będę widział swoją ocenę po wykonaniu zlecenia bo czytałam że pracodawca nas ocenia
Figę z makiem zobaczysz, a nie ocenę. Wystawionych Ci ocen nie zobaczysz na oczy, a po kilku zleceniach wlepią Ci blokadę konta za rzekomo niskie oceny od zleceniodawców.
W aplikacji w zakładce profil pod imieniem masz średnią ocen. Możesz sobie wyliczyć ocene. Np ja mam ocenę 4.67 i zrealizowałam 45 zleceń. Więc sobie to mnożę. To jest 210,15. Jak po 46 zleceniu będę mieć 4,65 to mogę sobie założyć że dostałam 4 i podstawić 214,15/46 i będę wiedziała co dostałam jak wynik będzie się zgadzał, a jak nie to podstawiam do czasu aż będzie się zgadzał.
Czy przeszkodą we wziętym zleceniu będzie brak doświadczenia w handlu w markecie spożywczym ?
Leci 3 dzień od zlecenia i brak wypłaty.W meilu potwierdzenie wykonania zadania jest, więc to ściema z wypłata do 24 h od zakończenia zlecenia.
Poczekaj na spokojnie kilka dni, to nie jest tak że kasę wypłacają natychmiast. Mają kilka dni aby to ogarnąć tak że na spokojnie
To wszystko zależy od miejsca w którym pracujesz. Kierownik tego miejsca, np. Biedronki musi potwierdzić w aplikacji czy tam dać znać do regionalnej, czy nie wiem jak dokładnie oni to robią ale musi potwierdzić do Tikrow ze byłeś i wtedy dopiero rozpoczyna się procedura wypłacania. Jak miejsce w którym byłeś zwleka z potwierdzeniem tego to masz później hajs na koncie. Wydaje mi się że tak to działa. Ja ze swojej strony mega polecam. Pracuję tam dorywczo już od chyba około 2 lat i mam za sobą ponad 40 zleceń. Zawsze dostałam pieniądze i nigdy nie było problemu. Kilka razy nawet dostałam pieniądze zanim skończyłam pracę bo byłam już kolejny raz w jakimś tam miejscu i wysłali potwierdzenie jak tylko zobaczyli że przyszłam.
Hej, mam pytanie. To byłaby moja pierwsza praca i wywiązuje się z obietnic, dlatego chciałam spytać czy jest to naprawdę taka straszna praca i blokują za nic czy jeżeli będę przychodzić i wykonywać swoją robotę to wszystko będzie dobrze? Czy są jakieś kary za niestawienie się na zlecenie mimo poinformowania o tym wcześniej?
Zlecenia możesz bez problemu odwoływać do 24h przed ich rozpoczęciem. Tych później nie można odwołać i wtedy są blokady jak nie bedziesz przychodzić. Bez tego mozesz sobie na spokojnie chodzić na zlecenia i nie musisz się martwić że będą Cie blokować. Robisz swoje, bierzesz kase i tyle.
Ostatnio pojawiło się ogłoszenie na stronie firmy na stanowisko Business Development Manager. Czy ktoś może coś więcej powiedzieć o samej organizacji i pracy tam?
Najgorsze miejsce do którego można trafić pod względem zarządzania firmą, a zwłaszcza pracownikami. Nielogiczne nakazy, brak szacunku do pracownika i zwalnianie z dnia na dzień - to praktyka Tikrow. Niesamowita rotacja w każdym dziale oraz nie dotrzymywanie ustaleń jeżeli chodzi o premię . Jednym słowem - NIE POLECAM, chyba, że ktoś chce się nabawić nerwicy.
Zwalnianie z dnia na dzień to brzmi jak brak umowy o pracę. Robicie tam na smieciówkach czy co?! Czy macie umowy, tylko tak dramatycznie chciałaś zabrzmieć?
Podejście do pracowników jest takie, jak jest tu napisane. Zwolnić można każdego z dnia na dzień, nawet przy umowie o pracę, a firma preferuje umowy B2B ;-)
Aktualna stawka, najniższa, to 28,50 zł. To jakim cudem Tikrow w 99% przypadków zleceń daje stawkę 20,32 zł netto Gdzie brakująca kwota?? Tym jakiś prawników trzeba zainteresować
minimalna na zleceniu jest 28,10 brutto.składek społecznych od tego jest 3,85 zł, zdrowotna 2,19, podatek jakieś 2,90 . Jak nie płacisz podatku , to może ta wyjść, jak z podatkiem to nawet mniej
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Tikrow Sp. z o.o. - Warszawa
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Tikrow Sp. z o.o.
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Tikrow Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Tikrow Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 99.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Tikrow Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 83, z czego 16 to opinie pozytywne, 52 to opinie negatywne, a 15 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
- Równoległa 2
- Pracuj.pl 2 743 308
- OLX.pl 2 427 246
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |