w zeszłym roku troche słabsze zdawały sie te premie u was. Do teraz może nieco sie poprawili bo już nikt nie narzeka? weszły podwyżki?
Cześć, zauważyłem ofertę pracy w Sztumskim Polu na utrzymanie ruchu stawka od 8000-10000brutto z czego to wynika z nadgodzin czy taka jest podstawa, mam 5 lat doświadczenia w UTR I kończę studia Energetyczne
Jedno wielkie (usunięte przez administratora) warunki jak dla zwierząt jesz w (usunięte przez administratora) pracujesz w (usunięte przez administratora) traktują cię jak psa jednym słowem z dala od tego miejsca
Co Ty (usunięte przez administratora) za głupoty, kasa na czas, premie potężne, robota ciężka, ale wcześniej pracowałem w wielu miejscach w Sztumie i lipa była totalna.
Premie może nie potężne ale średnio 5% dodatkowo co miesiąc na umowie a nie "do ręki" za dobrze wykonaną pracę. Podstawa 3k ale to głównie dla początkujących najczęściej po 2 miesiącach dostaje się podwyżkę do 3100-3200. Długo nie pracuję ale praktycznie zawsze staram się wykorzystywać max ustawowych nadgodzin jeżeli jest taka możliwość. Także jak na ten zawód wydaje mi się całkiem wporzo. 3100-3200 +5% za ambicje i możliwość dorobienie na nadgodzinach jest naprawdę okej tym bardziej, że osobiście problemów z wypłatą nigdy nie miałem.
Agrochemia Wlazlo na piatym miejscu najbardziej zadluzonych firm z ogloszona restrukturyzacje dlugow. Wow! Ponad 30 mln zl zadluzenie. Poplyneli na maksa!!! Odradzam!!!
Zgadza sie! Odradzam od przedplat. Najwyzej przez Escrow trzeba dzialac. Tak naprawde to chyba ma ponad 40 mln dlugow.
Uwaga.Pozamiatany! Oglosili upadlosc. Daleko od nich.
Zaciekawił mnie ten komentarz ponieważ pracodawca poinformował mnie jak i resztę pracowników o wejściu w proces restrukturyzacji i nie było mowy o upadłości. Sprawdziłem z ciekawości przedstawioną przez Pana informację i mija się ona z prawdą ponieważ firma jest w stanie restrukturyzacji co jest zgodne z informacją otrzymaną od pracodawcy. Zakładam, że jak większość osób myli Pan pojęcia Restrukturyzacji i Upadłości a zapewniam, że znacząco się one różnią. Pozdrawiam
Praca ciężka, ale z wypłatą nie ma problemów + premie.
@PP a jakie te premie? Coś więcej?
Zastanawiająca jest taka cisza, czyżby nikt nie pracował a może po prostu nikt nie słyszał o tym forum?
Jak się pracuje w Agrochemia Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Agrochemia Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Agrochemia Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!