Pisaliście wcześniej o braku premii. do teraz jej nie wprowadzili? A była chociaż jakaś podwyżka dla poprawienia warunków?
Kiedy tam pracowałem. Pieniądze ???????????? marne. Jak nie ma zleceń to zwalniają tej firmę nie ma przyszłości. Marnie płacą. Człowiekiem żyje bez przyszłości nie pewności
Pieniądze ???????????? i Ca marne. Nie ma przyszłości tej firmę zatrudnią na zlecenie. Nie ma premi jak nie ma już zleceń to zwalniają nigdy w życiu nie zatrudnię tam to praca dla mężczyzny nie nadaję. Teraz zarabiam innej firmę 7.5 tys mam premie i bogaty fundusz pracy
Biedronce w Kałuszynie poszukują kasjera sprzedawca i w mrozach
Nie polecam firmy Myrra Power. Ta firma trzyma w niepewności przed ponad miesiąc. Składałem CV na stanowisko "Monter Transformatorów" i zostałem wstępnie przyjęty po kilku dniach. Pozostała tylko wizyta u lekarza medycyny pracy, którą odbyłem. Niestety, kazali mi potem czekać do 10 stycznia tego roku (mimo że zostałem przyjęty na początku grudnia). 3 stycznia poinformowałem firmę, że będę na kwarantannie do 20 stycznia. Po czym znowu czekam w niepewności aż do dziś (12 stycznia), gdzie dowiedziałem się telefonicznie, że nie zostałem przyjęty. Typowa kapitalistyczna firma, która patrzy tylko na zarobki, nigdy na ludzi którzy poszukują pracy. Dla tej firmy mogą zdychać ludzie z głodu, a i tak nie będzie miała litości.
Moim zdaniem troszkę przesadzasz. Fakt, w trakcie epidemii był problem kadrowy/kierowniczy. Ponadto firma borykała się z problemami natury organizacyjnej w trakcie trwania pandemii. Być może dlatego stało się tak, jak opisywałeś. Myrra ma swoje wady i zalety, ale nie zgodzę się z tym, że jest to zła firma. Zarobki na produkcji niewielkie, aczkolwiek atmosfera i luźne podejście do pracy nadrabiają te niedogodności. Potrzebujesz dnia wolnego a nie masz urlopu? Nie ma problemu, da się jakoś odrobić dany dzień. Choruje ci dziecko? Żaden problem, zarząd i brygadziści zazwyczaj rozumieją aspekty życia codziennego. Firma zatrudnia wielu ludzi, dlatego zawsze jakieś zgryzoty się znajdą, ale ogólnie rzecz ujmując jest naprawdę przyjemnie.
Czy jako monter transformatorów mam tu przynajmniej średnią krajową ?
Jak się pracuje w Myrra Power Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Myrra Power Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.