Universal Energy Sp. z o.o.

Dodaj merytoryczną opinię

NIP: 2220897186 REGON: 243560660 KRS: 0000504995

Adres: Oświęcimska 54, 41-400 Mysłowice

1.6/5
Na podstawie 11 ocen.

Opinie o Universal Energy Sp. z o.o.

Fachman

Na jakich kopalniach można się zatrudnić jako elektromonter?

@Fachman

Elektromonterów obecnie przyjmujemy na KWK Wesoła, PG Silesia, KWK Halemba oraz KWK Ziemowit. Zapraszam do kontaktu z biurem w Mysłowicach, ul. Oświęcimska 54.

Tak, oczywiście, nadal przyjmujemy do pracy górników. Zapraszam do kontaktu z biurem, przedstawimy, co możemy zaproponować Pani mężowi.

Dzień dobry. Osobę bez doświadczenia możemy obecnie zatrudnić na kopalni Mysłowice-Wesoła i Silesia Czechowice-Dziedzice.

Serfi

Nie polecam. Kolejna slaba firmeczka. Slaba kasa na przodku na strzal(220-230zt/dn.). Do przodka chodzi 2-4 osoby, nimo ludzi. Problem ze sprzetem.

@Serfi

Dzień dobry. Żeby wyrażać opinię nt. firmy, najpierw wypadałoby trochę ją poznać. Pan przyjął się do pracy w piątek 28 października, a w poniedziałek 31 października już Pan podjął decyzję o zwolnieniu się. Trochę niepoważne. Pozdrawiam.

@Universal Energy Sp. z o.o.

Gdzie pracuje firma? Gdzie pracuje firma?

@Waldi

Dzień dobry. Prace wykonujemy na wielu kopalniach. W tej chwili poszukujemy pracowników do pracy w KWK Wesoła, Silesia, Budryk, ale będą też inne kopalnie. Siedziba firmy mieści się w Mysłowicach, ul. Oświęcimska 54.

@Universal Energy Sp. z o.o.

A na jastrzębi coś macie?

@Waldi

Na kopalnię Jas-Mos chętnie przyjmiemy elektromontera.

Ser
 Problem
@Universal Energy Sp. z o.o.

Kiedy na przodku nimo nawet zadnego kilofa, tasma nie przygotowana do fedry, a ranna zmiana wyjezdza przed 12.00, to wszystko z ta firma juz wiadomo. Za ta smieszna kasa szukajcie dalej oslow.

Waldia
@Universal Energy Sp. z o.o.

A pomoc dołowa z doswiadczeniem

@Waldia

Najlepiej byłoby, gdyby skontaktował się Pan bezpośrednio z nami. Wtedy moglibyśmy poznać pana kwalifikacje i coś zaproponować.

Sergi
@Universal Energy Sp. z o.o.

No widze ze kolejka z chetnych do przyjecia:):):) Za 4500 mom robota na kneflu:):):) Powtarzam- slaba firmeczka, slaba kasa.

Grzegorz b.
@Universal Energy Sp. z o.o.

Czy górnik ma opcję pracy jako elektromonter??

@Grzegorz b.

Dzień dobry. Jeżeli ma Pan uprawnienia, to oczywiście. Jeżeli nie, to zapraszamy do pracy, jako górnik, a w trakcie zatrudnienia ew. możemy robić kwalifikacje elektromontera.

Grzegorz b.
@Universal Energy Sp. z o.o.

Dzień dobry nie mam transportu na Silesia ppg,więc opcja Jas mos wchodziła by w grę , pozdrowiam Grzegorz

@Universal Energy Sp. z o.o.

Czy pracuje firma na jaw mówię?

Marc
@Universal Energy Sp. z o.o.

Każda tego typu firma słabo płaci i ma problemy ze sprzętem.Proszę się pochwalić za ile wygrywacie przetargi a potem piszcie o zarobkach czy poznaniu firmy.Sporo czasu pracuje na Budryku i wiem ile już firm tam się przewinęło.Pochwalcie się tutaj na forum o zarobkach o zapleczu technicznym a nie tylko telefon lub przyjdź do Oświęcimia.Chetnym do pracy to się należy.

Nieznajomy

Czy współpracujecie z kwk halemba?

@Nieznajomy

Tak, wykonujemy prace na KWK Halemba.

@Universal Energy Sp. z o.o.

Jest możliwość zatrudnienia sie w waszej firmie i pracować na kwk halemba?

@Nieznajomy

Aktualnie jest możliwość zatrudnienia na KWK Halemba. Zapraszam do kontaktu z biurem w Mysłowicach, ul. Oświęcimska 54

Gornik

Czy pomoc dolowa ma szanse zarobic 4000 netto+

@Gornik

Dzień dobry. Zapraszamy do kontaktu z firmą w Mysłowicach, ul. Oświęcimska 54 w celu ustalenia warunków ew. zatrudnienia. Pozdrawiam.

Gornik
@Universal Energy Sp. z o.o.

Rozmawiajac przez telefon nie uslyszalem takze stawki. Jedynie co to prosze przyjechac. Po przyjezdzie nadal nie znam stawki.

@Gornik

Stawki nie ustala się telefonicznie - może w Providencie.

Górnik
Przebieg rekrutacji

Proszę przynieść dokumenty Stawka dogadania. Do dnia dzisiejszego zero odzewu.

Pytania

Zadzwonimy do Pana - olewka.

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy
Porazka

Proponuja najnizsza krajową porazka

Proszę nie przekazywać nieprawdziwych informacji. Żaden pracownik nie otrzymuje najniższej krajowej.

Dolnik

Proponuja prace, wysylaja na badania pozniej 0 odezewu

@Dolnik

Dzień dobry. Przepraszam za zaistniałą sytuację. Standardowo kandydaci do pracy po wykonanych badaniach kontaktują się z firmą w celu ustalenia terminu szkolenia wstępnego BHP oraz podpisania umowy o pracę. Jeżeli w Pana sytuacji było coś inaczej, to proszę o kontakt, albo podanie jakichś informacji, żebyśmy mogli odezwać się do Pana.

Badania lekarskie są przeprowadzane na koszt pracodawcy.

@dolnik

czekam 3 tygodnie od zrobienia badań na bhp i dalej cisza

@@dolnik

Witam. Proszę o maila bądź telefon (32 416 20 45), sprawdzę, co się stało. Bez tego nie jestem w stanie Pana zweryfikować.

Strzałowy

Uważać na tą firmę obiecują kokosy potem kary a zarobek 4500 w tym kartki czyli zarobek 3500 i 1000 zł kartki uważać na Mundka złodzieja z firmy Klimer który tam pracuje bo musi odrobić długi oszukał bardzo dużo ludzi na Halembie był przodek z firmy Klimer firma padła co chwilę awarie itd wina ranego dozoru a dozór wtedy (usunięte przez administratora) farbowany i(usunięte przez administratora) koledzy Mundka UWAGA za badania płacisz sam a potem niby po 3 miesiącach odają

@Strzałowy

Dzień dobry. Opinię nt. firmy Klimer proszę wystawiać pod Klimerem. Jeżeli chodzi o kartki, to to również są pieniądze dla pracownika. Co do badań, to firma Universal Energy ma podpisaną umowę z siecią przychodni i tam wykonuje się badania bezpłatnie. Jeżeli jednak pracownik chce zrobić badania w innej placówce, to musi zapłacić sam, a fakturę przedstawia w firmie. Zwrot środków na konto pracownika odbywa się w tym samym miesiącu, w którym faktura była przekazana pracodawcy. Firma Universal Energy nie jest odpowiedzialna za działania firmy Klimer.

Dzień dobry. Proszę o kontakt z firmą, tel. 32 416 20 45 lub 606967227, albo osobiście w Mysłowicach ul. Oświęcimska 54.

Sybki

Zwolnilem się bo firmy proponujo 5 tyś lub 6tya przynajmniej w ogłoszeniu....więc muszę to sprawdzić....albo robio ludzi w (usunięte przez administratora)

@Sybki

Witaj Sybki czy Szybki jak zwał tak zwał na której kopalni pracowałeś i przyczym tak z czystej ciekawości hm? Za każdą jedną robote płaco tyle samo czy jak to jest? Bo ponoć przy pomocy dołowej wszyscy mają jednakowo i 220 zł na dniówkę? I co ogólnie myślisz o tej firmie warto tam iść z góry wielkie dzięki za info Pozdrawiam

Ser
@Nieznajomy

10- go zapytam chopakow z Budryka i Ci napisze. Ba na chwola obecna chodza na tasmy, obsluga i czyszczenie, prscuja pid Gor - Karbo

Wesola 160 zl+40 zł kartka przygodowy może wiecej atak ogólnie jest ok firma wypłacalność i uciwa.....tylko czemu tak mało malo

Kandydat 2023

Witam mam pytanie odnośnie pracy na KWK BUDRYK w Ornontowicach jako pomoc dołowa lub obsługa przenośników taśmowych z uprawnieniami, na co można liczyć w tej firmie i ile można zarobić z jakimiś sobotami niedzielami itd..? Jaka ogólnie jest atmosfera między pracownikami a dozorem? Z góry będę wdzięczny za pomoc i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku Pozdrawiam

@Kandydat 2023

Dzień dobry. Zapraszam do kontaktu z firmą, udzielimy odpowiedzi na pytania.

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia,
pragniemy złożyć najlepsze życzenia wszystkim naszym Pracownikom, Współpracownikom, Kontrahentom oraz Klientom.
Niech ten czas będzie dla Was magiczny i wyjątkowy a chwilę spędzone z rodziną niech będą najpiękniejszymi przeżyciami.

Życzymy Wam spokoju i zdrowia oraz pomyślności w Nowym Roku!
Dziękujemy, że jesteście z nami!

Wesołych Świąt :)

Darek

Czy firma pracuje na kopalni Piast lub Ziemowit ?

naiki

operator ładowarki jaka jest stawka

samson
@naiki

4000 tys. miesiąc

@naiki

Zapraszamy do kontaktu z firmą w Mysłowicach, ul. Oświęcimska 54.

W celu ustalenia szczegółów wynagrodzenia zapraszamy do kontaktu z firmą w Mysłowicach, ul. Oświęcimska 54

Tak, ale w tej chwili mamy pełny skład. Zapraszamy do kontaktu z biurem w celu przedstawienia możliwości zatrudnienia.

@Universal Energy Sp. z o.o.

Jestem z radlina.gdzie najbliżej pracujecie?

@Waldi

Obecnie zatrudniamy pracowników na kopalnię Silesia w Czechowicach-Dziedzicach, Kopalnię Wesołą w Mysłowicach i kopalnię Budryk w Ornontowicach, ale planowane są zatrudnienia też w innych miejscowościach, więc najlepiej być w kontakcie z biurem.

Damian

Witam czy stawka ustalona na rozmowie jest stawka na umowie o pracę???

@Damian

Dzień dobry. W celu ustalenia szczegółów ew. zatrudnienia, proszę o bezpośredni kontakt z biurem.

Dzień dobry :)

Serdecznie witamy wszystkich użytkowników platformy GoWork.pl szukających opinii oraz informacji o firmie Universal Energy Sp. z o.o.

Każda opinia, która wskazuje nam obszary wymagające naszej uwagi czy poprawy jest dla nas bardzo cenna, pomaga nam się rozwijać i zmieniać się na lepsze. Jednocześnie pragniemy poinformować, iż komentarze zawierające treści niezgodne z prawem oraz naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.

Liczymy, że znajdujące się tu informacje będą pomocne w podjęciu decyzji o współpracy z nami.

Odwiedźcie naszą zakładkę praca - jest tam wiele ciekawych ofert dla Was! :)

Pozdrawiamy
Zespół Universal Energy Sp. z o.o.
Kacpi

Witam mam pytanie jaka kopalnia JSW ? Robota na ładowarke czy kombajn ?

@Kacpi

Dzień dobry. Aktualnie w JSW pracujemy na kopalnia Borynia Zofiówka i Pniówek. Praca na ładowarkę.

marćin

na jakich kopalńiach pracujećie są aktualne oferty pracy.

@marćin

Witam. Aktualnie poszukujemy pracowników do pracy w kopalni Silesia w Czechowicach-Dziedzicach. Zapraszam do kontaktu z firmą pod nr 32 416 20 45, 32 416 20 47 lub mailowo: sekretariat@universal-energy.pl.

Tak bo jest

Dobra

Roy

Firma Gwóźdź 160 zyla za dniówkę. W biedrze lepiej zarabiają.

@Roy

Dzień dobry. Proszę o kontakt z firmą w celu uzyskania prawdziwych informacji, dotyczących zarobków. Podaje Pan dane, które są dość mocno nieaktualne.

Sergi

Bedzie dobra kasa na przodku(min 400zt./dn.) to dzwon. A za te ochlapy to szukaj dalej

Borys

Witam macie państwo możliwość transportu Jastrzębia i okolice

@Borys

Niestety, w tej chwili nie mamy pracowników z Jastrzębia.

Miłosz skórny

Jeździ ktoś z Jastrzębia na silesie priv ...510955747

Miłosz skórny

Dzień dobry są przyjęcia do pracy

@Miłosz skórny

Tak, przyjmujemy pracowników. Zapraszam do kontaktu z firmą: 32 416 20 45, 32 416 20 47, 606 967 227, bądź bezpośrednio w biurze. Mysłowice, ul. Oświęcimska 54.

Mark

Witam czy jest szansa zatrudnienia dla osób bez kwalifikacji? Mam małe doświadczenie bo tylko praktyki dolowe na KWK Wesoła. I nieskończoną szkołę zawodową o profilu górniczym.

@Mark

Dzień dobry. Proszę o podejście do biura firmy w Mysłowicach, ul. Oświęcimska 54, w godz. 8:00 - 14:00. Postaramy się coś dla Pana znaleźć.

Zostaw merytoryczną opinię o Universal Energy Sp. z o.o. - Mysłowice

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Universal Energy Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Universal Energy Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 49.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Universal Energy Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 21, z czego 6 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 8 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Universal Energy Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Universal Energy Sp. z o.o. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Przejdź do nowych opinii