Opinie o Universal Energy Sp. z o.o.
Na jakich kopalniach można się zatrudnić jako elektromonter?
Elektromonterów obecnie przyjmujemy na KWK Wesoła, PG Silesia, KWK Halemba oraz KWK Ziemowit. Zapraszam do kontaktu z biurem w Mysłowicach, ul. Oświęcimska 54.
Tak, oczywiście, nadal przyjmujemy do pracy górników. Zapraszam do kontaktu z biurem, przedstawimy, co możemy zaproponować Pani mężowi.
Dzień dobry. Osobę bez doświadczenia możemy obecnie zatrudnić na kopalni Mysłowice-Wesoła i Silesia Czechowice-Dziedzice.
Nie polecam. Kolejna slaba firmeczka. Slaba kasa na przodku na strzal(220-230zt/dn.). Do przodka chodzi 2-4 osoby, nimo ludzi. Problem ze sprzetem.
Dzień dobry. Żeby wyrażać opinię nt. firmy, najpierw wypadałoby trochę ją poznać. Pan przyjął się do pracy w piątek 28 października, a w poniedziałek 31 października już Pan podjął decyzję o zwolnieniu się. Trochę niepoważne. Pozdrawiam.
Dzień dobry. Prace wykonujemy na wielu kopalniach. W tej chwili poszukujemy pracowników do pracy w KWK Wesoła, Silesia, Budryk, ale będą też inne kopalnie. Siedziba firmy mieści się w Mysłowicach, ul. Oświęcimska 54.
Kiedy na przodku nimo nawet zadnego kilofa, tasma nie przygotowana do fedry, a ranna zmiana wyjezdza przed 12.00, to wszystko z ta firma juz wiadomo. Za ta smieszna kasa szukajcie dalej oslow.
Najlepiej byłoby, gdyby skontaktował się Pan bezpośrednio z nami. Wtedy moglibyśmy poznać pana kwalifikacje i coś zaproponować.
No widze ze kolejka z chetnych do przyjecia:):):) Za 4500 mom robota na kneflu:):):) Powtarzam- slaba firmeczka, slaba kasa.
Dzień dobry. Jeżeli ma Pan uprawnienia, to oczywiście. Jeżeli nie, to zapraszamy do pracy, jako górnik, a w trakcie zatrudnienia ew. możemy robić kwalifikacje elektromontera.
Dzień dobry nie mam transportu na Silesia ppg,więc opcja Jas mos wchodziła by w grę , pozdrowiam Grzegorz
Każda tego typu firma słabo płaci i ma problemy ze sprzętem.Proszę się pochwalić za ile wygrywacie przetargi a potem piszcie o zarobkach czy poznaniu firmy.Sporo czasu pracuje na Budryku i wiem ile już firm tam się przewinęło.Pochwalcie się tutaj na forum o zarobkach o zapleczu technicznym a nie tylko telefon lub przyjdź do Oświęcimia.Chetnym do pracy to się należy.
Czy współpracujecie z kwk halemba?
Jest możliwość zatrudnienia sie w waszej firmie i pracować na kwk halemba?
Aktualnie jest możliwość zatrudnienia na KWK Halemba. Zapraszam do kontaktu z biurem w Mysłowicach, ul. Oświęcimska 54
Czy pomoc dolowa ma szanse zarobic 4000 netto+
Dzień dobry. Zapraszamy do kontaktu z firmą w Mysłowicach, ul. Oświęcimska 54 w celu ustalenia warunków ew. zatrudnienia. Pozdrawiam.
Rozmawiajac przez telefon nie uslyszalem takze stawki. Jedynie co to prosze przyjechac. Po przyjezdzie nadal nie znam stawki.
Proszę przynieść dokumenty Stawka dogadania. Do dnia dzisiejszego zero odzewu.
Zadzwonimy do Pana - olewka.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Proponuja najnizsza krajową porazka
Proszę nie przekazywać nieprawdziwych informacji. Żaden pracownik nie otrzymuje najniższej krajowej.
Proponuja prace, wysylaja na badania pozniej 0 odezewu
Dzień dobry. Przepraszam za zaistniałą sytuację. Standardowo kandydaci do pracy po wykonanych badaniach kontaktują się z firmą w celu ustalenia terminu szkolenia wstępnego BHP oraz podpisania umowy o pracę. Jeżeli w Pana sytuacji było coś inaczej, to proszę o kontakt, albo podanie jakichś informacji, żebyśmy mogli odezwać się do Pana.
Badania lekarskie są przeprowadzane na koszt pracodawcy.
Witam. Proszę o maila bądź telefon (32 416 20 45), sprawdzę, co się stało. Bez tego nie jestem w stanie Pana zweryfikować.
Uważać na tą firmę obiecują kokosy potem kary a zarobek 4500 w tym kartki czyli zarobek 3500 i 1000 zł kartki uważać na Mundka złodzieja z firmy Klimer który tam pracuje bo musi odrobić długi oszukał bardzo dużo ludzi na Halembie był przodek z firmy Klimer firma padła co chwilę awarie itd wina ranego dozoru a dozór wtedy (usunięte przez administratora) farbowany i(usunięte przez administratora) koledzy Mundka UWAGA za badania płacisz sam a potem niby po 3 miesiącach odają
Dzień dobry. Opinię nt. firmy Klimer proszę wystawiać pod Klimerem. Jeżeli chodzi o kartki, to to również są pieniądze dla pracownika. Co do badań, to firma Universal Energy ma podpisaną umowę z siecią przychodni i tam wykonuje się badania bezpłatnie. Jeżeli jednak pracownik chce zrobić badania w innej placówce, to musi zapłacić sam, a fakturę przedstawia w firmie. Zwrot środków na konto pracownika odbywa się w tym samym miesiącu, w którym faktura była przekazana pracodawcy. Firma Universal Energy nie jest odpowiedzialna za działania firmy Klimer.
Dzień dobry. Proszę o kontakt z firmą, tel. 32 416 20 45 lub 606967227, albo osobiście w Mysłowicach ul. Oświęcimska 54.
Zwolnilem się bo firmy proponujo 5 tyś lub 6tya przynajmniej w ogłoszeniu....więc muszę to sprawdzić....albo robio ludzi w (usunięte przez administratora)
Witaj Sybki czy Szybki jak zwał tak zwał na której kopalni pracowałeś i przyczym tak z czystej ciekawości hm? Za każdą jedną robote płaco tyle samo czy jak to jest? Bo ponoć przy pomocy dołowej wszyscy mają jednakowo i 220 zł na dniówkę? I co ogólnie myślisz o tej firmie warto tam iść z góry wielkie dzięki za info Pozdrawiam
10- go zapytam chopakow z Budryka i Ci napisze. Ba na chwola obecna chodza na tasmy, obsluga i czyszczenie, prscuja pid Gor - Karbo
Wesola 160 zl+40 zł kartka przygodowy może wiecej atak ogólnie jest ok firma wypłacalność i uciwa.....tylko czemu tak mało malo
Witam mam pytanie odnośnie pracy na KWK BUDRYK w Ornontowicach jako pomoc dołowa lub obsługa przenośników taśmowych z uprawnieniami, na co można liczyć w tej firmie i ile można zarobić z jakimiś sobotami niedzielami itd..? Jaka ogólnie jest atmosfera między pracownikami a dozorem? Z góry będę wdzięczny za pomoc i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku Pozdrawiam
pragniemy złożyć najlepsze życzenia wszystkim naszym Pracownikom, Współpracownikom, Kontrahentom oraz Klientom.
Niech ten czas będzie dla Was magiczny i wyjątkowy a chwilę spędzone z rodziną niech będą najpiękniejszymi przeżyciami.
Życzymy Wam spokoju i zdrowia oraz pomyślności w Nowym Roku!
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Wesołych Świąt :)
Czy firma pracuje na kopalni Piast lub Ziemowit ?
operator ładowarki jaka jest stawka
W celu ustalenia szczegółów wynagrodzenia zapraszamy do kontaktu z firmą w Mysłowicach, ul. Oświęcimska 54
Tak, ale w tej chwili mamy pełny skład. Zapraszamy do kontaktu z biurem w celu przedstawienia możliwości zatrudnienia.
Obecnie zatrudniamy pracowników na kopalnię Silesia w Czechowicach-Dziedzicach, Kopalnię Wesołą w Mysłowicach i kopalnię Budryk w Ornontowicach, ale planowane są zatrudnienia też w innych miejscowościach, więc najlepiej być w kontakcie z biurem.
Witam czy stawka ustalona na rozmowie jest stawka na umowie o pracę???
Dzień dobry. W celu ustalenia szczegółów ew. zatrudnienia, proszę o bezpośredni kontakt z biurem.
Serdecznie witamy wszystkich użytkowników platformy GoWork.pl szukających opinii oraz informacji o firmie Universal Energy Sp. z o.o.
Każda opinia, która wskazuje nam obszary wymagające naszej uwagi czy poprawy jest dla nas bardzo cenna, pomaga nam się rozwijać i zmieniać się na lepsze. Jednocześnie pragniemy poinformować, iż komentarze zawierające treści niezgodne z prawem oraz naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.
Liczymy, że znajdujące się tu informacje będą pomocne w podjęciu decyzji o współpracy z nami.
Odwiedźcie naszą zakładkę praca - jest tam wiele ciekawych ofert dla Was! :)
Pozdrawiamy
Zespół Universal Energy Sp. z o.o.
Witam mam pytanie jaka kopalnia JSW ? Robota na ładowarke czy kombajn ?
Dzień dobry. Aktualnie w JSW pracujemy na kopalnia Borynia Zofiówka i Pniówek. Praca na ładowarkę.
na jakich kopalńiach pracujećie są aktualne oferty pracy.
Witam. Aktualnie poszukujemy pracowników do pracy w kopalni Silesia w Czechowicach-Dziedzicach. Zapraszam do kontaktu z firmą pod nr 32 416 20 45, 32 416 20 47 lub mailowo: sekretariat@universal-energy.pl.
Dobra
Firma Gwóźdź 160 zyla za dniówkę. W biedrze lepiej zarabiają.
Dzień dobry. Proszę o kontakt z firmą w celu uzyskania prawdziwych informacji, dotyczących zarobków. Podaje Pan dane, które są dość mocno nieaktualne.
Bedzie dobra kasa na przodku(min 400zt./dn.) to dzwon. A za te ochlapy to szukaj dalej
Witam macie państwo możliwość transportu Jastrzębia i okolice
Jeździ ktoś z Jastrzębia na silesie priv ...510955747
Dzień dobry są przyjęcia do pracy
Tak, przyjmujemy pracowników. Zapraszam do kontaktu z firmą: 32 416 20 45, 32 416 20 47, 606 967 227, bądź bezpośrednio w biurze. Mysłowice, ul. Oświęcimska 54.
Witam czy jest szansa zatrudnienia dla osób bez kwalifikacji? Mam małe doświadczenie bo tylko praktyki dolowe na KWK Wesoła. I nieskończoną szkołę zawodową o profilu górniczym.
Dzień dobry. Proszę o podejście do biura firmy w Mysłowicach, ul. Oświęcimska 54, w godz. 8:00 - 14:00. Postaramy się coś dla Pana znaleźć.
Jak się pracuje w Universal Energy Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Universal Energy Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 49.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Universal Energy Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 21, z czego 6 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 8 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Universal Energy Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Universal Energy Sp. z o.o. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.