Ostatnio była praca dla elektryka. W opiniach przeczytałem że to praca głównie wyjazdowa na delegacjach ale za wszytko płacą. A na miejscu też można pracować? Bo zależało by mi na robicie z normalnym powrotem do domu. Przyjmują elektryków stacjonarnie na jedna zmianę?
Powiedzą Ci że będziesz pracował na miejscu żebyś przyszedł do roboty bo nikt u nich pracować nie chce później będą wysyłać w delegację na siłę "bo pracy nie ma na miejscu". Szkoda czasu.
Mało kto chce w tej firmie pracować to na miejscu. Firma nie ma stałych kontraktów na miejscu łapią co tylko da się złapać po całej Polsce.
Witam Pracowałem kilka miesięcy temu na umowie zlecenie i firma wypłaciła mi wszystkie pieniądze zarówno za delegacje jak i za samą pracę więc duży plus, firma zapewnia odzież roboczą dopłatę do butów 100 zł i do podstawowych narzędzi 100 zł. Jeśli masz coś do załatwienia panie w biurze ci załatwią. Generalnie bardzo duży plus za to. Zakwaterowanie i dojazd na miejsce pracy jest za darmo. Firma ma bardzo mało pracy na miejscu, głównie pracuje w delegacji. W firmie są premie 50% za nadgodziny. Średnia stawka dla elektromontera wynosiła 15 zł/h ale bywało że i więcej. Firma daje umowę o prace po okresie próbnym. Minusem jest to że praca często bywa ciężka, ale to oczywiste i że delegacje trwają po 10 dni pracy z rzędu. (Ale po powrocie 4 dni wolne) Pracownicy w Rzeszowie są w porządku, w delegacji troszkę mniej. Prezes wydaje się być w porządku, chociaż na rozmowie o prace lubi punktować twoje błędy i udaje niezainteresowanego, , ale wydaje mi się że to taka taktyka negocjacji. Generalnie to moja opinia o tej firmie jest pozytywna. Pracowałem w niej krótko być może za mało widziałem. Być może się mylę. każdy ma swoją przygodę z tą firmą. Pozdrawiam
Witam. Jakiś czas temu miałem okazję przyjrzeć się tej firmie. I powiem tak pracownicy mogą liczyć na szkolenia i podnosić kwalifikacje, pracodawca w nich inwestuje po czym jak już czegoś więcej się nauczą to uciekają i nazywają się fachowcami. Każdy chce zarabiać kokosy ale żeby się wykazać to już nie "BO MI SIĘ NALEZY".
Witam wszystkich , zaglądałem na opinie czy coś się zmieniło ale widocznie nie :) . Cytując niszy komentarz Janusze biznesu :))) trafione 100% , motto prezesa przyjąć wykorzystać wyrzucić i niech nie piszą bzdur ze tak nie jest , ODRADZAM Z CAŁEGO SERDUCHA jeśli masz gram oleju w głowie to przemysł te wszystkie komentarze i sam sobie odpowiedz polecam Opinie o Wolak Marek Amperon w Niechobrz to to samo tylko zmienili nazwę :)
Jak się pracuje z ludźmi z Amperon Elektryka Sp. z o.o.?
Ciężko odpowiedzieć na to pytanie ponieważ jest taka duża rotacja ludzi że ledwo co zapoznasz się a chłop już za drzwiami dziękuje za taką pracę
Jakiś czas temu byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na jedno ze stanowisk "biurowych". Zrobiłam małe rozeznanie na rynku dotyczące firmy, więc chyba warto podzielić się tym co wiem, może komuś również pozwoli to na nie zmarnowanie czasu na pracę tam... Chociaż już po samej rozmowie, bardziej ogarnięty człowiek domyśli się, że trzeba uciekać jak najdalej :D Otóż. Prezes firmy (Pan Marek) to taki typowy "Janusz biznesu" już przy pierwszym spotkaniu można odnieść takie wrażenie, a później jest już tylko gorzej. Rozmowa to jakiś koszmar, brak merytoryki, obiecywanie gruszek na wierzbie (o tym później), brak konkretów, ogólnie to mówił takie bzdury, że ciężko opisać i przytoczyć - jakieś zaawansowane bajkopisarstwo. "Biuro" to jakiś magazyn, a sala "konferencyjna" do której zostałam zaproszona przypomina schowek na miotły, zresztą, Pan "prezes" świetnie się w tym klimacie odnajduje, pasuje tam idealnie. Propozycja wynagrodzenia to kolejny temat do dyskusji, a właściwie do zgłoszenia konkretnym urzędom. Na umowie minimum jakie można dać, reszta do ręki pod stołem. Ciężko jednak mówić tutaj o "reszcie" bo to jakieś grosze, bez pokrycia z realnymi wynagrodzeniami na rynku pracy. Wynagrodzenie miało się opierać na "premiach" których (jak się dowiedziałam) nie ma szans otrzymać, bo firma wiecznie na deficycie finansowym. Ciekawostką są również toczące się sprawy sądowe, oraz KOMORNICY !!! Dużo nasłuchałam się o cyrku jaki tam się wyprawia, więc naprawdę przestrzegam przed pracą w tej firmie. Ogólnie podsumowując: Szef to typowy "Janusz biznesu". Firma niewypłacalna z komornikami. Rozmowa oraz traktowanie pracowników (co zresztą potwierdzają pozostałe komentarze) to jakiś żart. Brak jakichkolwiek szkoleń, Brak możliwości rozwoju. Brak perspektyw na zarobek "normalnych" pieniędzy. Same obietnice bez pokrycia. UNIKAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!! Więcej opini na temat firmy znajduje się pod: "Opinie o Wolak Marek Amperon" To ta sama działalność, tylko firma zmieniła się na spółkę ponieważ amperon marek wolak jest zablokowany przez komorników!!!!!
Dziękuję za tak obszerną opinię. Widzę, że mocno nadepnąłem na odcisk, skoro pisze Pani takie rzeczy. Przykro mi, że w taki sposób odbiera Pani porażki, ale sukcesem moim jest to, że Pani u mnie nie pracuje. Ocena wyglądu biura i mojej osoby jest subiektywna, mi rzeczywiście podoba się miejsce gdzie pracuję i zgodzę się, że dobrze się tu czuję. Kondycja finansowa firmy jest łatwo sprawdzalna w nr KRD lub BIG – serdecznie zapraszam do weryfikacji, jak również wszystkie inne podmioty w których jestem uczestnikiem. Szanowni Czytelnicy, Na tej stronie wszyscy mogą pisać opinie jakie tylko przyjdą do głowy, zazwyczaj jest to wylewanie żali porażki nie przyjęcia do pracy lub ze względu na zwolnienie. Niestety informacje te nie są w żaden sposób weryfikowane przez administratora, co więcej strona żyje z usuwania niewygodnych wpisów. Marek Wolak
Zgadzam się z Pani komentarzem w 100%. Ktokolwiek to czyta cytuję, "UNIKAĆ SZEROKIM ŁUKIEM". Największy błąd życiowy jaki możesz popełnić to pracować w tej firmie.
Miałam przyjemność współpracować z powyższą firmą. Ludzie rzetelni i godni zaufania. POLECAM!
Jak się pracuje w Amperon Elektryka Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Amperon Elektryka Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.