Pracowałam w tej firmie (pod inną nazwą, bo zatrudniają na kilka spółek w zależności od tego gdzie brakuje aktualnie osób) w zeszłym roku. To co się tam dzieje to istny mobbing. Nie można nazwać tego inaczej. Przymuszanie pracowników do fałszowania dokumentacji innych pracujących, wypłacane wypłaty powyżej najniższej krajowej w delegacjach, które nie mają miejsca ale są nieopodatkowane więc to oszczędność dla firmy. Uprzejme fałszywe donosy od strony (usunięte przez administratora), która zresztą przeprowadza tam rekrutację. Wystarczy jedna odmowa z konkretnego mogłoby się wydawać powodu a rezulaltatem jest chociażby wyzwanie w drugim pomieszczeniu lub rozmowa o zachowaniu jakie nie powinno mieć miejsca. Decydujac się na pracę przy ulicy tęczowej 22 uważajcie :)
Każdy kandydat ubiegający się o pracę zawsze informowany jest na rozmowie rekrutacyjnej o warunkach zatrudnienia. Podjęcie pracy jest równoznaczne ze zgodą na podane warunki. Wypowiedź pracownika prawdopodobnie jest spowodowana frustracją ponieważ nie została przedłużona mu umowa. Stało się to dlatego, że pracownik zaniedbywał swoje obowiązki i nie stosował się do poleceń przełożonego. Powyższa wypowiedź to także oszczerstwa ponieważ żadna z wymienionych sytuacji nie miała miejsca co potwierdzą liczni świadkowie.
Możecie sobie pisać że takie sytuacje nie mają miejsca ale prędzej czy później każdy pracownik zobaczy prawdę na własne oczy (sama ilość pieczątek różnych firm i osób mówi za siebie). Zmuszanie pracowników do podrabiania dokumentów, pani prezes (która wcale nigdzie prezesem nie jest) myśli że skoro ma pracownika to może na niego zrzucić załatwianie jej prywatnych spraw. Poza tym jedna bardzo "miła" osoba/pracownica, która tak umila pracę innym że aż szkoda gadać. (usunięte przez administratora) Nie jest wam dziwne że ciągle szukacie osób na te same stanowiska? Wszystkie spółki znajdujące się pod adresem 53-602 Wroclaw, ul. Tęczowa 22 (choć często też spółki zakładane na biura wirtualne) to masakra. A wynagrodzenie nieadekwatne do pracy
Dokładnie tak...... Jedna osoba ma wpływ na wszystko, bo ślepo zapatrzona "prezes" jej ufa.... A jedna osoba sprytnie eliminuje osoby jej zagrażające.... Wiem na własnym doświadczeniu.... Pozdrawiam Kamilę
Mógłby ktoś opisać z obecnych pracowników lub osób związanych z firmą, jak aktualnie prezentuje się atmosfera i sytuacja tam? Czy poprawiło się coś w sprawie (usunięte przez administratora) ? Jak rozwiązały się poprzednie sytuacje?
Nie pakuj się w to (usunięte przez administratora) Na początku wydaje się ok, ale jak nie podpasujesz lub będziesz mieć inne zdanie niż Kamila to z czasem wylecisz .. Ona zrobi wszystko żeby jej nikt nie zagroził... A "szefowae" "prezes" ma to gdzieś bo Kamila dużo robi dla niej ....
Faktycznie w firmie jest problem z mobbingiem? Ktoś spotkał się z czymś takim?
Zgadzam się w 100% z poniższą opinią. Jeden wielki wyzysk i wysługiwanie się pracownikami. Szanowna pani prezes wprowadza prywatę do codziennych obowiązków,(usunięte przez administratora) Umowy na najniższą krajową, pensje są komiczne a obowiązków tyle, że nie da się wszystkiego pogodzić. Nigdy nikomu nie polecę pracy w tej firmie, a raczej firmach. Zakładane są co chwile inne spółki żeby na wszystkim oszczędzać.
Nie polecam. (usunięte przez administratora)