Hej. w tym roku jak u was podwyżki wypadly? Niczego o nich niestety nie piszecie a szkoda żeby stawka stała latami w miejscu
Ile jest zmian w Biuro Rachunkowe Wajsprych Sp. z o.o.?
Jak długo czekaliście na odzew z Biuro Rachunkowe Wajsprych Sp. z o.o.? Oddzwaniają zawsze?
Przed pisaniem opinii proszę się upewnić czy wybrała Pani właściwą firmę. Nie przypominamy sobie kandydatki do pracy o imieniu Urszula. Zawsze kontaktujemy się z naszymi potencjalnymi kandydatami. Sądzę, że pomyliła Pani firmy. Nie do tej Pani aplikowała. Przykro mi. Życzę miłego dnia!
Współpracuję z tym biurem już od wielu lat. Wszystko jest w porządku i zrobione na czas. Polecam!
Pani Doroto, bardzo dziękujemy za opinię. Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie się dalej układała. Pozdrawiamy:-)
Bardzo dziękuję za pomoc. Szybka i kompetentna obsługa.
Panie Pawle, bardzo dziękujemy za opinię. Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie się dalej układała. Pozdrawiamy:-)
Czy Biuro Rachunkowe Wajsprych Sp. z o.o. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
Tak, oczywiście. Bez szkoleń nie jesteśmy w stanie dobrze wykonywać naszej pracy. Tym bardzie, że prawo podatkowe nieustannie się zmienia.
Tak, oczywiście
Bardzo dziękuję za pomoc w przygotowaniu dokumentów. Pozdrawiam!
To było przygotowanie dokumentacji związanej ze zmianą umowy spółki z o.o. Uchwała Zgromadzenia Wspólników, pomoc w wypełnieniu druków do KRS itp.
Pani Aniu, bardzo dziękujemy za opinię. Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie się dalej układała. Pozdrawiamy:-)
Fachowa i miła pomoc. Współpracujemy od lat z tym biurem. Polecam!!!
Wiecie, czy Biuro Rachunkowe Wajsprych Sp. z o.o. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
Czy w Biuro Rachunkowe Wajsprych Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
Czy biuro jest czynne w weekendy?
Biuro jest czynne od poniedziałku do piątku. W sobotę jesteśmy w stanie się spotkać po wcześniejszym umówieniu. Pozdrawiamy, Biuro Rachunkowe Wajsprych Sp.z o.o.
Nie polecam! Omijajcie to "biuro" z daleka. Chyba ze lubicie tracić pieniądze czas i nerwy. Pani mimo popełnionych błędów jakoś nie lubi brać za nie odpowiedzialności wmawiając ze robi wszystko aby je naprawić tak aby po kilku miesiącach okazało się że nie zrobiła nic. Reklamują się jako przyjazne biuro rachunkowe, ale to chyba dopiero w planach...
Witam serdecznie, Podobnie jak w poprzednim wpisie (zresztą pisanym w ciągu 2 dni) jest nam niezmiernie przykro czytać coś takiego. W związku z tym prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia niniejszej oceny. Tel. 786-149-400 e-mail: biuro@biurowajsprych.pl Z wyrazami szacunku, Biuro Rachunkowe Wajsprych Sp. z o.o.
Jedno z gorszych i mało profesjonalnych biur. Pani księgowa ma wiele rzeczy w nosie, i ciągle zasłania sie choroba jak cos spieprzy. Nic nie potrafi dobrze załatwić. Nie polecam!!!
Witam serdecznie, Jest nam niezmiernie przykro czytać coś takiego. Z uwagi na to, że nie wiemy kim Pani jest, nie kojarzymy Pani jako naszej klientki prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia niniejszej oceny. Tel. 786-149-400 e-mail: biuro@biurowajsprych.pl Z wyrazami szacunku, Biuro Rachunkowe Wajsprych Sp. z o.o.