Pan K. Jako pracodawca jest niekompetentny, niewypłacalny, a na dodatek brak mu taktu i obycia z kulturą.
Radze omijać szerokim łukiem, praca za najniższą krajową a wymagania masakryczne... Proponują tydzień próbny a później dziękują za współpracę. Praca dla kogoś kto na dzień dobry nauczy się całej branży i to najlepiej pierwszego dnia bez przyuczenia.
Oczywiście bez umowy.. jakieś grosze dostaje się w gotówce na pożegnanie...
Nawet jak się nauczysz to nie ma znaczenia,zawsze otrzymuje się negatywną opinię o sobie i wykonanej pracy , po czym z dnia na dzień dostaje się wypowiedzenie (zazwyczaj bezprawnie rozwiązana umowa bez podania przyczyny-bo jej tak naprawdę nie ma).
Niestety też nie mam dobrej opinii o tej firmie. Kpina z ludzi, oczekiwania ogromne ,pieniądze żałosne.Szef przerzuca po stanowiskach tak jak mu przyjdzie w danej chwili do głowy przy czym krytykuje pracę sam nie wiedząc czego naprawdę chce.Obiecuje premię,ale nie daje ponieważ wymyśla nieuzasadnione rzekome problemy.Cos tam jest nie tak, psychologiczne zagrywki, manipulacje.Nie polecam ,nie warto pracować dla kogoś takiego.
Pracodawca niestety totalnie oderwany od rzeczywistości, wymagania ma wygórowane za najniższą krajową. Sam nie wie kogo i na jakie stanowisko szuka. Codziennie zmienia zdanie i wymyślą nowe rzeczy. Nikomu nie polecam aby tam trafił. Nie szanuje ludzi, z dnia na dzień zostawia bez pracy.
Jak się pracuje w Tech-Plast System Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Tech-Plast System Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.