Firma porażka kiedyś podstawa była dobra względem innych firm teraz różnica 200 zł od najniższej krajowej. Dodatkowo jak coś od Ciebie chcą są na ranę przyłóż, jeżeli Ty coś chcesz już kolorowo nie jest. Wypadki w pracy nie są zgłaszane jako wypadki .Wszystko zacierane pod dywan , a o swoje musisz się nachodzić a i tak nic z tego nie ma .Firma schodzi na (usunięte przez administratora)szkoda czasu i zdrowia.
Hej, myślę o aplikacji do firmy na stanowisko Specjalisty ds. Sprzedaży z językiem hiszpańskim. W związku z tym, że piszą o wyjazdach służbowych, jak często zdarzają się takie delegacje? Ponoć oferują konkurencyjne wynagrodzenie i jakiś super system premiowy z nagrodami, to prawda?
Nikt do teraz o podwyżkach sie nie wypowiadał a widzę ze parę osób o nie podpytywało. Jest gwarancja ze je dadzą?
Ole! :) poziom zarobkowania na pewno jest konkurencyjny, aczkolwiek jak wszędzie - trzeba się postarać. Co do wyjazdów - różnie to bywa, ale w moim przypadku (matka dzieciom) spokojnie godziłam pracę i życie prywatne, podobnie zresztą jak reszta ekipy.
no pewnie! a porada na rozmowę - bądź sobą, to firma rodzinna, więc wartości takie jak otwartość, szczerość, to elementy, które widać gołym okiem "na korytarzach" i w biurze. powodzenia :)
ja poszłam prosto po studiach, ale pracowałam w administracji studiując zaocznie. język znam bdb, reszta to szkolenia wewn. ale wiadomo - im większe doświadczenie tym większa szansa na angaż. powodzeniaQG
proces rekrutacji 10 dni, bardzo sprawnie rozmowa z szefostwem działu i chyba był ktoś z HR godziny elastycznr
Dzień dobry Wszystkim - intryguje mnie wicąż pojawiająca się oferta z j.hiszpańskim. Juz ponad rok firma szuka odpowiedniego kandydata czy też dział się powiększa o nowego członka? No chyba, że tak bardzo trudno jest obsadzić tą rolę ze względu na rozrzut oczekwiania vs. możliwości?
Mnie z kolei interesuje Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży z Językiem Francuskim. Tutaj żadne benefity nie są podane (może słusznie, skoro wg @Eryk dofinansowanie jest niewielkie, więc po co robić kandydatom apetyt?) Tutaj poprosiłabym Was raczej o podanie, jakie kwoty składają się na stałą podstawową pensję oraz premiowy system nagród? :)
z tego co pamiętam to bylo 7t podstawy plus premie roznie 3-10t, ale to bylo dwno temu i mam nadzieje ze sie ruszylo cos
Fajnie, że są lekcje języka w godzinach pracy. A ile wynosi dofinansowanie firmy do ubezpieczenia zdrowotnego? Rozważam aplikowanie na asystentkę działu handlowego, bo widzę, że wykształcenie kierunkowe nie jest wymagane, tak samo jak doświadczenie. Proszę o odpowiedź :)
wysokość dofinansowania jest uzależniona od wybranego pakietu, ale to nie są na tyle wysokie kwoty, aby miały decydować o wyborze bądź nie tego pracodawcy, więc osobiście w ogóle bym tego nie analizował. Jest jeszcze nowy benefit w postaci multisport i to też jest zależne od wybranej opcji, ale jest ich conajmniej trzy, do tego rodzina i dzieci,wiec na prawde spoko
Ogłoszenie na Specjalista Ds. Sprzedaży do Walcownie Ostrowieckie Wost S.A. pojawiało się w Lento.pl, polecacie aplikować?
Aplikować zawsze warto, zawsze można zmienić warunki zatrudnienia na lepsze, szczególnie, że ekipa fajna i mają sporo benefitów, w tym bezpłatną naukę j. angielskiego w godz. pracy(!)
wchodzisz i uczysz się, dwa razy w tygodniu, to wszystko, benefity wymienione w poszczególnych ogłoszeniach o pracę good luck! :)
raczej powiem, że nowe stanowiska to dowód rozwoju firmy, a niekoniecznie sygnał, że coś/ktoś się wysypał...
W sieci można znaleźć ofertę pracy na posadę Specjalisty ds. Sprzedaży. Wskazany jest średni zarobek od 13000 do 19400 zł miesięcznie. Chciałabym się dowiedzieć, od czego zależy górna kwota, którą można zarobić? Jakie warunki należy spełnić? :)
poproszę o link do opisanego ogłoszenia. Nigdzie nie jestem w stanie znaleźć takiego, a kwoty, o których piszecie wydają się nie realne, chyba, że mowa o podstawia + prowizja(?)
Jak przebiega rozmowa rekrutacyjna? trzeba jakieś zadania wykonywać jak w niektórych firmach ? ( Dział handlowy)
Jeżeli szukacie miejsca w którym będą was wyzyskiwać na pieniądze za pracę szkodliwą dla zdrowia i nie mieć życia prywatnego to idealne miejsce
Hej, szukam osób pracujących w dziale jakości ;) Zaciekawiło mnie jedna oferta pracy, mianowicie kierownik tego działu. Co myślicie o pracy w firmie? Warto aplikować? Wynagrodzenie liczy 7500 - 11300 zł / miesiąc. Widełki wydają się spoko, ale zastanawiam się, czy firma dba o pracownika np. przy tej rosnącej inflacji? Dostajecie podwyżki, premie?
Specjalista Ds. Wsparcia Sprzedaży - na to stanowisko znalazłam ogłoszenie. Ogólnie ciekawa oferta. Interesuje mnie jednak jedna rzecz. Kto wybiera, w jakich godzinach się pracuje? Czy pracownik ma możliwość decydowania w tej kwestii? Podane są następujące godziny pracy: 7-15, 8-16 lub 9-17. To od czegoś zależy?
myślę, że to pytanie do zadania na etapie rozmowy kwalifikacyjnej
Niekompetentna firma. Na rozmowie obiecuja inne stanowisko a w pracy inne. Nie polecam. Jak mowia i ja to przrchowalnia zanim sie znajdzie normalna prace. Nie polecam. Z daleka.
Firmę polecił mi znajomy, który chwilę już tam pracuje w sprzedaży. Z tego co wiem pracy jest dużo, języka obcego faktycznie się używa. Mnie niestety się nie udało, ale sam przebieg rozmowy naprawdę OK. Warto poświęcić czas i zaaplikować.
Dobra firma,bo można ładować na robocie xD
Ludzie pomocni, zarobki ok, głównie zależą od umiejętności i doświadczenia. jeśli wyniki masz, pracujesz a nie obijasz się to podwyżki też są.
Stawkę uzgadnia się osobiście przy rekrutacji odpowiednio do doświadczenia, umiejętności, zakresu obowiązków. Zarobki w większości to kwestia indywidualna.
Pani Elżbieto wielkość stawek ustala się na rozmowach rekrutacyjnych a nie na forach dyskusyjnych. Co do równości zarobków: z oczywistych względów stawki stanowisk kierowniczych będą większe od pracowników fizycznego lub biurowych. Serdecznie zapraszamy do rekrutacji, wtedy odpowiemy na każde nurtujące Panią pytania. Pozdrawiamy
W naszych ogłoszeniach zawsze staramy się podać kwotę zarobków. W zależności od stanowiska te kwoty będą się różnić. Czasem jest również tak, że przy rozmowie rekrutacyjnej dowiadujemy się dużo więcej na temat potencjalnego pracownika i stawka może ulec zmianie, dlatego zawsze warto podejść do rekrutacji.
Wszyscy łącznie z osobami, które zaczynają swoją ścieżkę zawodową mają szanse w rekrutacji.
W większości widzę tylko wylewanie żalów pracowników którym wszystko nie pasuję. Na starcie zarobimy tyle co w innych firmach produkcyjnych. Atmosfera jest jaka jest, ale to ludzie ją tworzą więc niech każdy ma pretensje do ,,kolegów'' z pracy. Nie ma problemu z dogadaniem się z przełożonymi, jak się pracuję jak należy, robię swoje nie za szybko nie za wolno i jest OK. Urlop kwestia dogadania i kwestia zapotrzebowania i zleceń jak jest mniej to z dnia na dzień bez problemu jak więcej trzeba wcześniej dogadać. L4 nie jest katastrofą. Idziesz wracasz i wszystko ok, chyba, że z innych względów podpadłeś wtedy i bez L4 nie będzie kolorowo, bo jednak wymagane jest przykładanie się do pracy, ale to chyba normalne w każdej firmie. Wszystko zależy od człowieka - jeśli ktoś nie chce robić jakimś tempem jeśli ktoś chce w pracy siedzieć, no to pracy na produkcji w jakiejkolwiek firmie nie polecam, bo tym się charakteryzuje produkcja, że robota musi się kręcić!
Częściowo to prawda. Jednakże jak i na większości zakładów są pupilki, ci co mają plecy jak i również tak zwani "tajni informatorzy" Atmosfera jest różna gdyż najlepierw trzeba się "przypodobać starym" Bo inaczej jest się traktowanym jak pracownik drugiej a nawet trzecie kategorii
Pracowałem w innej firmie i pracuje teraz tu. Nigdy nie jest tak, że każdy z każdym się lubi. Najważniejsze, że można się dogadać w sprawach pracy i nie zauważyłem żadnych "tajnych informatorów".
Nie rozumiem skąd taka nienawiść do tej firmy i ludzi tu pracujących. Sama jestem pracownikiem WOSTu i nie zauważyłam takich sytuacji. Kontakt z kierownikami jest bardzo dobry, a wręcz wzorowy, uważam, że ta firma jest najlepszą firmą w jakiej pracowałam dotychczas...
Tak. Szczególnie że oprócz strzemion praca kobiet ogranicza się do mostków i zamiatania. Suwnicowe to akurat są w porządku. Zastanawiam się czy charakter pracy kobiet jest równie ciężki jak mężczyzn. Bo domyślam się że w wynagrodzeniu różnic nie ma.
Profesjonalne podejście do klienta. Pozdrawiam Dział Handlowy
Jakie warunki zatrudnienia proponują w firmie Walcownie Ostrowieckie Wost S.A.? Czy można liczyć na pełen etat?
W naszej firmie każdy pracownik może być zatrudniony na pełen etat. Jeżeli są osoby zainteresowane pracą, zapraszamy na rozmowę kwalifikacyjną. Wtedy odpowiemy na wszystkie pytania i przedstawimy warunki zatrudnienia.
Jak wygląda sprawa grafiku w Walcownie Ostrowieckie Wost S.A.. Czy pracodawca idzie na rękę?
Grafik wygląda tak jak system pracy zmianowej, pracujesz w określonych godzinach, zależy na której zmianie. W wyjatkowych sytuacjach zawsze można się dogadać.
Jak się pracuje w Walcownie Ostrowieckie Wost S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Walcownie Ostrowieckie Wost S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 28.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Walcownie Ostrowieckie Wost S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 25, z czego 17 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!