Wyplata na czas to według mnie żaden wyczyn aż dziwne ze to podkreślaliście kiedyś. to jakie teraz wychodzą zarobki? zawsze dają podwyżkę?
byłam raz na rozmowie kwalifikacyjnej i firma wywarła na mnie wrażenie, niestety w negatywnym znaczeniu. nie bez kozery mówi sie ze atmosfera ma znaczenie w koncu spędzamy w pracy kupę czasu. w ładnym, sterylnym biurze siedzą młode osoby i cisza, nikt nic nie mówi nawet radio nie gra, wszyscy jakby grobowe miny, miało się wrażenie ze ludzie są bardzo nieszczęśliwi . nei wiem jakie sa zarobki, pewnie dobre skoro ludzie tam pracują, ja na szczęście dostałam pracę w fajnym miejscu. rzadko pisze jakiekolwiek opinie ale w tym przypadku te miejsce wywarło na mnie straszne wrażenie wiec pisze, bo choć już rok mija od rozmowy, to co przejeżdżam obok tego miejsca to mam normalnie ciarki
Oceniasz firmę negatywnie po tym, że ludzie siedzą i pracują? Ciekawe podejście. Jest czas na pracę i czas na "klachy". Aby dobrze wykonywać pracę trzeba się skupić, to nie jest spotkanie towarzyskie. Ale myślałam że takich rzeczy nie trzeba tłumaczyć. Jako aktualny pracownik. Firmę oceniam w skali 0-10 - na jakieś 7. Może bez szału i fajerwerków, ale jest w porządku. Współpracownicy w większości fajni (jak wszędzie zdarzają się wyjątki), zwracamy się do siebie na "ty" bez względu na stanowisko - co wg mnie ułatwia komunikację. Biura wygodne i przystosowane do potrzeb pracowników. Wypłata na czas. Z benefitów karta Multisport.
Czy zwracają może za dojazd ?
Cześć Jak wygląda praca w zakładzie w Gliwicach ?
Cześć ;) jak zarobki w tej firmie? Dobrze się pracuje ?
pojawiło się ogłoszenie na RKS w Rzeszowie i Bydgoszy, ktoś może coś powiedzieć na temat tego stanowiska? jakie wymagania, zarobki, atmosfera, przełożony?
Witam , czy ktoś mógłby się podzielić opinią jak się pracuje w firmie orno , atmosfera zarobki itp.
daruj sobie , ruletka straszna , gps nawet w (usunięte przez administratora) mozesz mieć. najlepiej wszystko za darmo a ty zap....j
Jak się pracuje w Orno-Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Orno-Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.