(usunięte przez administratora) wylałam im dokumenty w sprawie szkody a oni wypisują uporczywie że dostało nie palna dokumentacje ignorują mejle nie polecam uszutwo o naciągacze
Ale wiecie że atmosfera człowiek rachunków nie zapłaci? O ile nie każą robić nadgodzin to przeżyje. Czytam że dają umowę o pracę i jest możliwość awansu. Wskoczył ktoś ostatnio na wyższe stanowisko?
Ja dostalam pieniądze za pobyt w szpitalu,uszczerbek na zdrowiu. Córka za złamaną rękę a mąż za ranę ciętą. Nie rozumiem jak to możliwe że na tym forum nikt oprócz mnie nie dostał odszkodowania?
Pracę tworzą ludzie, ale w dużej mierze w tej firmie trochę toksyczni jak dla mnie. Pieniądze takie można zarobić w wielu miejscach, ale atmosfera, która tam jest nie zachęca do tego, żeby w tym uczestniczyć.
Od paru miesięcy walczę o roszczenie. (usunięte przez administratora) , nie polecam pocztowego.Należy się wypisać , biorą kasę o do wypłaty roszczeń zero.
Mój mąż był ubezpieczony przebił operacje nic nie otrzymał robił odwołanie to samo zero . Ostrzegam przed tym Towarzystwem wpłacaj nic nie będziesz miał.
U mnie podobnie operacja pobyt w szpitalu i zero odszkodowania ....To (usunięte przez administratora) nie ubezpieczenia
Jak dużo osób pracuje na stanowisku service desk w firmie Pocztowe Towarzystwo Ubezpieczeń Na Życie S.A.?
Najgorsze ubezpieczenie jakie istnieje na decyzję czeka się miesiąc a puzniej i tak okazuje się że odmownie bo wiecznie utajone mają jakiej prawne zastrzeżenia.szkoda płacić.w porównaniu do innych firm to jest to firma co tylko składki pobiera nic więcej.
Odmówili mi wyplaty za śmierć partnera życiowego chociaż miałam na niego polisę opłacana regularnie przez 6 lat,robią wszystko ,żeby nie wypłacić odszkodowania,nie ma z nimi kontaktu , najgorsze ubezpieczenie jakie istnieje, nastawieni tylko na zysk.Nie polecam ,odradzam każdemu. SZKODA PŁACIĆ DO NICH SKLADKI.
Mi też przyszła odmowa wypłaty odszkodowania za przebytą operację
Najgorsze Towarzystwo ,jeśli nic się wam jeszcze ,nie przytrafiło to uciekajcie ,szkoda płacić tam składek.Tylko podszyli się pod nazwę,,pocztowe,,
Jak się pracuje z ludźmi z Pocztowe Towarzystwo Ubezpieczeń Na Życie S.A.?
Mówią oczywiście to czego oczekuje od nich Towarzystwo. Nie wiedzą o tym, ze nie wypłacane są odszkodowania , Klienci są oszukiwani. Towarzystwo szuka możliwości minięcia wypłat.
Czy jest ktoś kto długo już pracuje i poleca?
Dziewczyno. Nie podpisuj z nimi umowy. Robią wszystko by nie wypłacić należnych odszkodowań.
Sam zarząd Towarzystwa twierdził, że poprzednie choroby nie będą brane pod uwagę przy wypłacie odszkodowań. Niestety likwidatorzy o tym nie zostali poinformowani i robią wszystko by mie wypłacać należnych kwot. ZUS w porównaniu do Towarzystwa to najlepsza przyjaciółka.
Jakie są mocne strony pracodawcy Pocztowe Towarzystwo Ubezpieczeń Na Życie S.A.?
Niestety kolejny raz Towarzystwo nie wypłaciło mi należnej kwoty za przebytą operację. Nie przystępujcie to tego Towarzystwa
Cudowne uzdrowienie przez Towarzystwo. Zachorowałam na ciężką nieuleczalną, wyniszczającą chorobę. Towarzystwo mimo wyników z rezonansu magnetycznego, wyników z punkcji oraz kart informacyjnych z Kliniki uznało mnie za osobę zdrową. Brawo Towarzystwo. Na jakąkolwiek wypłatę trzeba czekać ponad miesiąc. Aż wstyd przyznawać się, że jesteście Pocztowe.
Graja na czas.kombinuja i brak kontaktu w sprawie likwidacji szkody
Jak się pracuje w Pocztowe Towarzystwo Ubezpieczeń Na Życie S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Pocztowe Towarzystwo Ubezpieczeń Na Życie S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Pocztowe Towarzystwo Ubezpieczeń Na Życie S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!