Praca ciężka, na hali w upały po 42 stopnie a jak piec od hartowania pracuje non stop to jeszcze więcej. Ciasno, nigdzie nie ma miejsca, czasami nawet szyb zespolonych nie ma gdzie odkładać; brak możliwości ustalenia grafików, konieczność raportowania ilości produkcji w Excelu. Linia produkcyjna przestarzała, ciężko nawet mówić, że to półautomat. No i wynagrodzenie, nigdy nie wiesz ile zarobisz , bo premie są naliczane przez Pana (usunięte przez administratora) wg jego widzimisię.
Dziwna firma po jednym dniu kazali mojemu koledzei dać wypowiedzenie .Szukają robotów (usunięte przez administratora) czy nie wiem czego. Po jednym dniu jeszcze takiego czegoś nie slyszalem Jak tak będą z ludźmi robić to może z biura (usunięte przez administratora)będą musieli przenieść na produkcję i sami (usunięte przez administratora)
Glas-Tech S.A. prowadzi rekrutację na na stanowisko operator produkcji. Średnie wynagrodzenie na rynku na tym stanowisku to 3600 . Czy Waszym zdaniem to uczciwa stawka?
Co to za pracodawca,który dyskryminuje kandydata na pracownika,odmawiając mu szansy na zatrudnienie ze względu na chorobę skóry jeśli lekarz wydaje zgodę i nie widzi przeciwwskazań.Żenujące poprostu
Podstawowe wynagrodzenie(usunięte przez administratora) która może być albo(usunięte przez administratora) w zależności od widzimisię pana (usunięte przez administratora) Praca na zmiany ale bez grafiku, nic nie można zaplanować. (usunięte przez administratora)
Można mieć w firmie ruchome godziny ?
Szkoda czasu. Nie polecam
Brak szacunku dla pracowników !!! . Wynagrodzenia (usunięte przez administratora) . Omijać szerokim łukiem. !!!!
Bałagan na hali. Ciągłe zmiany planu pracy co wprowadza chaos i napiętą atmosferę. Brak szacunku dla pracownika. Żadnej możliwości rozwijania się, chyba że poldizuje się przełożonym. Nie polecam
Jak się pracuje w Glas-Tech S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Glas-Tech S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Glas-Tech S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!