Prawda ale stara i do dziś nieaktualna? Sama sobie nie wyobrażam jak taka sytuacja mogłaby sie ciągnąć latami. Warunki pracy sa lepsze?
Właściciel ,no jak by to powiedzieć . Kombinator na zleceniach nie zapewnia podstawowego nawet bhp nie mówiąc już o narzędziach do pracy. zna się na cyferkach i poganianiu pracowników tylko tyle . Przyjmuje zlecenia gdzie nie ma pojęcia jak je wykonać tym bardziej nie posiadając żadnego zaplecza narzędziowego . Nazwał bym go jako nieszkodliwy dur*ń ale naprawde stosuje szantaże , przy odmówieniu zostania po godzinach teksty typu nie przychodź jutro są normalne . Nie opłaca zusów umowy jakie daje to dno no chyba że jesteś z pośredniaka to wtedy da ci taką by na niej jak najwięcej zarobić (dofinansowania za zatrudnienie bezrobotnych ) ubezpieczenie na wyjazdy zaagraniczne ? A co to ? Właściciel powinien być komikiem Ale tak to jest jak nawigator bierze się za mechanikę.
TopMech, mówisz o swojej firmie czy masz obiekcje co do swojego kontrahenta?Z tego co tu czytam łatwo wywnioskować, że ktoś kto zatrudnia (usunięte przez administratora) (dlatego nie może skorzystać z programów dofinansowania) kopie dołki bo przegrał przetarg z moim szefem. Co do wykształcenia to szef Polship ma wykształcenie techniczne z budowy okrętów. Szkoda komentować wpis i człowieka, który za wszelką cenę próbował nie raz odbić stałego klienta naszej firmy.
Interesują mnie zarobki na stanowisku pracownika technicznego, wie ktoś coś?
Masakra jakaś !!! Co za wyzysk, trzymać się z daleka !!!
Podpowiecie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Tak dawno nikt nie korzystał z forum
Na jakie warunki można liczyć? Czy firma ma na wstępie jakieś oczekiwania od kandydatów?
Czy ktoś z pracowników mógłby napisać coś o pracy i atmosferze w pracy?
Jest ok, głównie obsługa zleceń na statkach, czasami trzeba zostać po godzinach ale szef przynajmniej docenia zaangażowanie.
Jak się pracuje w POLSHIP Karol Falba?
Zobacz opinie na temat firmy POLSHIP Karol Falba tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.