Szczerze nie polecam tej firmy jako pracownik. Całkowity brak szacunku do pracowników, nie ważne na jakim stanowisku się pracuje. Kierownictwo to jakiś kabaret. Nie chcą płacić chociażby najniższej krajowej, dawać umowy. Po informacji, że chce zrezygnować z dalszej współpracy utrudniali pracę oraz zmieniali dogadane kwestie. Cieszę się, że koszmar z tym miejscem się skończył i współczuję osobom, której dalej tam pracują.
Jak to możliwe żeby ludzie pracowali sobie tutaj bez umowy za mniej niż minimalna? takie przypisy tu widzę a nikt już nawet sie nie odnosi. Ze względu na co godzą sie na takie warunki?
@Mają 2 firmy i kombinują ,najpierw obiecują nie wiadomo co ,wykorzystają, a jak już jesteś niepotrzebny to zwalniają i szukają nowych głupich ,którzy się będą godzić na te warunki ale do czasu,nie polecam !!!!!szkoda czasu ,zdrowia i nerwów!!!!
Co takiego jest tu obiecywane, co później nie do końca jest spełniane? Czy w takim razie nie ma się co łudzić, że da się tutaj osiąść na stałe, skoro piszesz o zwolnieniu??
A obiecują zlote góry, z umowami tak kombinują żeby dla nich było jak najlepiej, nie polecam pracy w tej firmie ,zmieniaj pracowników jak rękawiczki,porażka ????
Nie szanują pracownika,zwalniają bez powodu, brak komunikacji, nie polecam pracy w tej beznadziejnej firmie!!!!!!
Nie polecam pracy w tej firmie, brak komunikacji, zwalniają pracowników z dnia na dzień bez powodu:(
Bezczelne i całkowicie bezmyślne traktowanie klientów, nie wspominając o wymuszaniu danych osobowych. Moja wizyta wyglądała następująco: Dojechałem spóźniony równo 5 min. na umówioną wizytę (niestety korki mnie pokonały). Kobieta zwraca mi uwagę, że nie mam maski. Tłumaczę, że się bardzo śpieszyłem aby dojechać na czas i zapomniałem zabrać (w poczekalni jestem sam, kobieta za szybą), ale zaraz wchodzę przecież na wizytę do laryngologa i raczej nie zbada mnie z maską. Kobieta upiera się, że "musi być do rejestracji", co już samo w sobie jest kompletnym idiotyzmem. Ale ok. Mówię "dobrze, nie ma problemu, to proszę mi dać taką maskę jednorazową, założę". Na to dostaję odpowiedź, że "oni tu masek nie mają i mam iść sobie kupić do biedronki". Myślałem, że to żart, ale kobieta upiera się i koniec. Mówię więc, że przecież płacę prawie 200zł za wizytę, to chyba nie powinien być problem aby dali mi maskę skoro sami jej "wymagają". Dostaję odpowiedź, że oni "nie mają żadnego obowiązku rozdawać masek i nie mają zamiaru tego robić". Moja wizyta jest już jakieś 10 min po czasie. Zostałem zmuszony do wyjścia, powrotu do domu i ponownego przyjazdu na miejsce. Po powrocie kobieta wręcza mi formularz do wypełnienia, z żądaniem podania WSZYSTKICH możliwych danych osobowych. Adres, pesel, mail, telefon, wszystko. Zwracam kobiecie uwagę, że takie dane, nie są niezbędne do wykonania usługi "konsultacji laryngologicznej", a ona na to, że muszę je podać. Jako, że na co dzień sam pracuję z danymi klientów i jestem wręcz przewrażliwiony na punkcie ich udostępniania, podaję kobiecie podstawowe przepisy odnośnie RODO i ochrony danych wrażliwych. Że nie wolno ich zbierać NADMIAROWO, że tylko w niezbędnym zakresie, itd. W zamian dostaję formułkę, że "przecież wszyscy podają i jak mi się nie podoba to mogę nie korzystać z ich usług". To przelało szalę i oczywiście zrezygnowałem z wizyty. Z takim poziomem bezczelności i braku profesjonalizmu nie spotkałem się już dawno. P.S. Dla ciekawych - nie przyszedłem chory. Do laryngologa przyszedłem na konsultację odnośnie potencjalnego wycięcia migdałków (w przyszłości) i z prośbą aby zajrzał w uszy czy wszystko ok.
Hey. Sprostuję, że wizyta miała miejsce na 2-3 dni przed "oficjalnym zniesieniem nielegalnego nakazu maseczek". Niezbyt dużo to jednak zmienia w moim odczuciu. Pani ewidentnie chciała "pokazać kto tu rządzi", mimo, że prosiłem o udostępnienie jednorazówki. Oczywiście nie przeszkadzało jej odebranie ode mnie teczki z formularzami i długopisu, a następnie przekazanie ich kolejnej osobie, która akurat przyszła na wizytę po mnie bez żadnej dezynfekcji. Bo maska jest niezbędna "do rejestracji", ale już na wizycie nie, a dotykać to mogę wszystkiego dookoła i tu zarazków/wirusów też już magicznie nie ma. Pozdrawiam
NIE POLECAM, SZCZEGÓLNIE OTOPEDY DOKTORA KRZYSZTOFA KOWALCZYKA, TOTALNY BRAK KOMPETENCJI, LEKARZ ZAMIAST SKUPIC SIĘ NA BOLU PRAWEGO KOLANA ZACZĄŁ SPRAWDZAĆ LEWE, PO CZYM JAK MU ZWRÓCIŁAM UWAGE TO POWIEDZIAŁ, ŻE SIĘ POMYLIŁ.... MASAKRA SZCZEGÓLNIE ODRADZAM RODZICOM, KTÓRZY CHODZA TAM NA USG BIODEREK DLA MAŁYCH DZIECI.
Nie polecam tego centrum. Zapisałam się na wizytę do Pani laryngolog. W dniu wizyty zadzwoniono do mnie, że Pani doktor się spóźni, wypadła nagła sytuacja. Wszystko byłoby do zrozumienia gdyby nie fakt, że zapisana byłam jako pierwsza, a Panie z rejestracji chciały przesunąć mnie o całą godzinę, nie zmieniając wizyt pacjentom po mnie. We wszystkich przychodniach jak lekarz się spóźnia, to cała kolejka pacjentów jest przesuwana. Tutaj najgorzej ma pierwszy pacjent....
Nie jestem zadowolona. W dobie zagrożenia wirusem, pomimo wyznaczenia wizyty na badanie USG na konkretną godzinę, bez zachowania dystansu, przez kilkadziesiąt minut oczekiwało wielu pacjentów. Samo badanie przebiegało w iście błyskawicznym, niespotykanym przez mnie tempie ( badaniom USG poddaję się systematycznie od 10 lat), co wzbudziło moje i nie tylko moje wątpliwości do jego rzetelności. Nie polecam i nigdy już nie skorzystam z usług tej Firmy.
Im lepsze opinie zbiera firma tym konkurencja bardziej inspiruje do oczerniania?
(usunięte przez administratora)Brak organizacji placówki,donosicielstwo.Notoryczne zwalnianie pracowników.Nie polecam!
Umowe dano mi dopiero kiedy zagrozilem zgloszeniem sprawy do inspekcji pracy. Nie zaplacono mi tyle ile mialo byc. Nie przyjemna atmosfera ,duza presja . Ogolne niedbalstwo poprzednich pracownikow odbija sie na nowych pracownikach ktorzy sa zmuszani w krotkim czasie dokonywac prac nie do wykonania. Nie dziwie sie ze desperacko szukaka tam pracownikow a raczej naiwniakow ktorzy beda robic bez umowy a nawet za darmo. Wsrod personelu panuje zmowa milczenia a te pozytywne opinie to chyba sami sobie wystawiają. Radze omijać imed w gdyni chwarznie jak ktos szuka pracy.
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Centrum Medyczne Imed Sp. z o.o.?
Atmosfera jest bardzo okej - przyjacielska. Zawsze możesz liczyć na koleżanki, a lekarze to w zdecydowanej większości bardzo sympatyczni ludzie (chociaż zdarzają się wyjątki) ;)
Czy poszukują teraz pracowników biurowych?
Fajne miejsce pracy.
Hej. Zatrudniłam się w Imedzie jakiś czas temu. Trochę miałam wątpiliwości czytając te opinie. Ale teraz mogę śmiało stwierdzić, że jest to fajne miejsce pracy. Nie jest źle!
Również muszę stanąć w obronie Imedu. Faktem jest, że już tu nie pracuję ale odeszłam z zupełnie innych przyczyn niż opisane przez "koleżanki". Ale tak: - atmosfera w pracy - zawsze sympatycznie i miło. Wiadomo, że czasem zdarzają się zgrzyty ale gdzie ich nie ma. - wynagrodzenie - zostało mi przedstawione na rozmowie o pracę. Zawsze na czas. Po jakimś czasie podwyżka. - lekarze - jeden specjalizuje się w zachowawczej, inny w endo, a jeszcze inny w implantach. Partaczy tam nie było. Ogólnie miło wspominam czas spędzony w Imedzie choć rzeczywiście kierownik przychodni mógłby szybciej reagować ;)
A ja pracuję w IMEDzie już kilka lat i trochę nie rozumiem tych opinii. Atmosfera jest ok. Wiadomo, że jak pracujemy to pracujemy ale i pośmiać się można i pożartować. Nie wiem skąd negatywne opinie o zarządzie, jak miałam problemy to poszli mi na rękę (nawet więcej, bo sami z siebie zaproponowali zmiany i pomogli). Zarobki, jak to zarobki - zawsze mogą być większe ;) ale jak się sprawdzasz to docenią :) Z mojej strony jest ok :)
Potwierdzam powyższe ... Zarobki na poziomie minimum krajowego, najlepiej żeby wszyscy pracowali na kontrakt, brak zaplecza socjalnego. Miejsce pracy jedno z najgorszych w Trójmieście... Odradzam, odradzam, jak najdalej od IMEDU !!!
Potwierdzam i odradzam tam pracę. Asystentki regularnie zwalnianie po 2 miesiącach pracy. Choćby nie wiem jak oddana i solidna była. Nie chcą umów na dłużej dawać. Nie szanują pracowników . Wiecznie niezadowoleni. Atmosfera jest niemiła. Więc jeśli podejmiesz tam pracę, nie będziesz czuła się doceniona. A co za tym idzie -wypalenie zawodowe. Szkoda czasu i zaangażowania. Zarząd powinien się obudzić. Bo to źle o nich świadczy.
Pani Paulino, a w którym punkcie Pani pracowała? Jestem właśnie po rozmowę na stanowisko rejestratorki i nie podano mi konkretnie wysokości wynagrodzenia. Czy może mi Pani powiedzieć ile zarabia pracownik na pełen etacie?
Warunki zatrudnienia złe. Wynagrodzenie tylko ciut wyższe niż najniższa krajowa, bez możliwość premii, awansu itp. Najgorsza atmosfera w pracy, gdzie pracowała, pracownicy zwalniają się po kolei, a zarząd tylko się z nich śmieje, że pracują za mniej niż najniższa krajowa.. Brak kontaktu z kimkolwiek z osób zarządzających placówką, ludzie niedoświadczenie, nie zorganizowani, bez szacunku dla pracownika. Placówka w Gdyni nie jest zarządzana tak naprawdę nikim, niech nie zwabią was ogłoszenia, gdzie podana jest osoba kontaktowa tak samo niekompetentna jak reszta zarządu.. Asystentki i rejestratorki pracują za marne 2 tyś zł.. zero premii uznaniowych, dodatków, itp. Lekarzy mało, a ci którzy pracują równie niekompetentni, skargi pacjentów zdarzają się bardzo często, lekarze stomatolodzy-dziecięcy, nie potrafią zrobić niż oprócz założenia różowej plomby u dziecka. Dorosłym odradzam to miejsce z całego serca, a wiem, co mówię, gdyż przepracowałam tu jakiś czas i również skusiłam się na skorzystanie a usług. Placówka chyli się ku zamknięciu, to tylko kwestia czasu.
Zdecydowanie odradzam pracę asystentki stomatologicznej w Imed ! Szkoda czasu i poświęcenia dla nich. Nikt tam Cię nie doceni. Gdy pierwsza umowa na okres próbny się skończy, natychmiast podziękują Ci za pracę (2 panie) w kulturalny sposób. Nieważne jakbyś się starała! Nie dają następnej umowy. Nie jestem jedyną, która została tak potraktowana. Asystentki ciągle nowe. ...
potwierdzam, choć pracowałam na innym stanowisku, nie doceniają pracownika, organizacji brak, pensje tak niskie, że aż wstyd, do tego naprawdę niezdrowa atmosfera w pracy, nie polecam zdecydowanie
Nie polecam, zarobki: najniższa krajowa, zero szacunku do pracownika ... klepanie pacjentów jak kurczaki w chłodni
Jak się pracuje w Centrum Medyczne Imed Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Centrum Medyczne Imed Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.