Mówiąc krótko ta śmieszna firma ma ogromne problemy ze stabilną siecią, i przez to co się z nią dzieje chyba czas przejść na światłowód od firmy UPC bo korzystając z owej sieci ,,Greenlan" czerpie wiecej nerwów niż przyjemnosci i korzyści. Serdecznie nie pozdrawiam, użytkownik Greenlana od ponad 5 lat.
Polecam tą firmę. Mam od nich Internet i telewizję i jestem bardzo zadowolona. Internet działa prawidłowo i nie ma przerw. Obsługę mają miłą i zawsze otwartą na wszelkie pytania. Wszystko mi wyjaśnili przed podpisaniem umowy, a to w dzisiejszych czasach jest rzadkością.
Podpowiedz skąd wziąć innego co oferuje światłowód bo też mam dość tego Greenlanu . W koło ta sama śpiewka że z winy mojej problemy z internetem a wychodzi że po ich stronie, ręce opadają. A jeszcze ciekawe że po 2024 mają ograniczyć prędkość na Sobótce do 30Mb/s w cenie 49.99zł , to dopiero będzie cena jak za kamienia łupanego. Przydała by się konkurencja dla zdrowego rynku a nie monopol.
od 2 tygodni packetlosty po 10-20 % na kablu bezposrednio od ich złącza. Greenlan to taka tragedia ze szok. Nadaje sie tylko na przegladania stron www. Modle sie o jakas konkurencje
Ktoś pisał. Ze super pracodawca A możecie podać konkret przykłady?
Internet beznadzieja, non-stop przerywa połączenie, człowiek się tylko denerwuję i żałuje że zakupił ten (usunięte przez administratora) Nie polecam
Nareszcie mam dobry Internet. Szybki, niezawodny. Jestem zadowolony z działania Internetu jak i obsługi. Obsługa kompetentna, kulturalna, duża wiedza. Dział Obsługi Klienta również kompetentny, przyjazny klientowi po prostu są merytoryczni.. Oby tak dalej Klient
Ha, ha, ha... Bardzo śmieszne, Panie kolego! Mój internet działa znakomicie i bez wad odkąd podpisałem ową umowę! A ty, smarkaczu lepiej uważaj co piszesz w internecie...
Do panów monterów trzeba nauczyć się montować antenę . Szkoda że nie można zdjęcia dodać kpina.
hujowy maja internet nie polecam przejebalem w fortnite prosze oddac moje pieniadze za przegrana gre mialem 400 pingu i grac sie nie dalo i dojechal mnie jakis grubas
Nie potrafią zrobić nic porządnie, notorycznie co 30 minut przerywa mi internet na 0 mbps najpierw wina rutera po wymianie dalej to samo nie polecam
Trochę to śmieszne że każdy może zostawić tu swoją opinię.
Świetny pracodawca więc jest spokojnie na forum. Zadowoleni klienci to dodatkowo potwierdzają
Kontakt super, zawsze służą pomocą. Na internecie zdalne nauczanie bez rwania, dobre łącze. Polecam.
Klienci Nie są chyba zadowoleni? Czy pracownicy może tu zaglądają?
Tacy widzę zadowoleni, pewnie dlatego że nic nie robicie i macie swoich klientów w (usunięte przez administratora)Ciągłe braki dostępy do netu, okłamywanie klientów, informacje o braku prądu w urządzeniu przesyłowym a później zwalanie poddostawce i przerwanie światłowodu (kolejny raz w ciągu kilku miesięcy!) jesteście żenujący jako pracownicy i cała firma!
@zadowolony a zarobki tez zadowalające ?
Ja tam jestem zadowolony. Praca na miejscu:)
Praca na chwilę , nie polecam
Pracuję ponad rok w Greenlan i pracę mogę śmiało polecić. Nie ma wywyższania się, tak jak czasami bywa u innych przełożonych. Wszyscy traktują się na równi, można powiedzieć, że panuje w tej firmie rodzinna atmosfera. Firma się rozwija, więc zachęcam tym, którzy szukają pracy z dziedzinie internetu.
Dla mnie super . Podoba mi się pracodawca. Polecam
Nie polecam , głównie ze względu na atmosferę. Reszta ujdzie .
Jak się pracuje w Greenlan Fiber Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Greenlan Fiber Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Greenlan Fiber Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!