Opinie o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rak-Bud Raczkowski i Wspólnicy sp.j. w Księżyno

Na podstawie 2 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rak-Bud Raczkowski i Wspólnicy sp.j.. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do pracy w firmie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rak-Bud Raczkowski i Wspólnicy sp.j. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja masy betonowej prefabrykowanej

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rak-Bud Raczkowski i Wspólnicy sp.j. w Księżyno

justyśka Nowy wpis

Hej, warto żeby partner do was aplikował? Jak mógłby zarobić? dodam też ze ma doświadczenie i liczę na to ze je u was doceniają

anonim Nowy wpis

Ty Nowy wpis

Przecież ty gamoniu zdania nie umiesz skleić a kierowcom w raku to możesz buty czyścić. Śmieciu....

KIEROWNIK zkp hahaha Nowy wpis

Płacą w firmie na czas i dają bony a kto zna prawo ten więcej wyciągnie gratyfikacji.łot i całe plusy.W pracy nie liczy się to co umiesz tylko to jakie masz koneksje.200 h 4 z przodu :)

ja

Praca po 15 h dziennie, czasami wiecej,14 zl netto plus dodatki za nadgodziny i soboty ,nie mila atmosfera wśród kierowców

Qaz
@ja

A jak wygląda sytuacja u operatorów ładowarki na węźle? Jakie zarobki i długość pracy ?

Jaga
@Qaz

Witam nie ma rewelacj słaba stawka pk 10h nie polecam

Jak opisałbyś przebieg rekrutacji w firmie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rak-Bud Raczkowski i Wspólnicy sp.j. na stanowisko Dyrektor produkcji prefabrykatów betonowych? Czy odbywa się ona w formie rozmowy, czy kandydat otrzymuje do wykonania jakiś test lub zadania?
Nie jest źle

Praca jak praca, wszędzie można się przyczepić do czegoś. Atmosferę tworzą ludzie i na każdym dziale jest inna, nie ma co uogólniać. Zarobki przeciętne, ale są karty medyczne i bony na święta. Jak ktoś chce pracować i nie szuka dziury w całym to się tam odnajdzie i będzie zadowolony.

Darek

14 zł na godzinę atmosfera bardzo negatywna zero podwyżek praca po 14h zero szacunku dla ludzi

Nikodem

praca średnia zarobki nie rynkowe kariery tam nie zrobisz szefowie ok klimat pracy słaby

Qaz
@Nikodem

Mówisz ogólnie o firmie czy konkretnie o jakimś dziale / stanowisku ?

Zainteresowana

Dlaczego co roku (mniej więcej o tej samej porze) pojawiają się ogłoszenia na Specjalistę ds. sprzedaży w Księżynie? Czy jest tam taka rotacja pracowników i co roku wymieniają się? Może ktoś zna odpowiedź bo zastanawiam się aby złożyć CV.

Bibi

Zgadzam się w 100%

Nie polecam.

Agata
@Marcin

Mógłbyś napisać dlaczego? Na jakim stanowisku pracujesz? Zastanawiałam się aby złożyć tam swoje CV.

Dfg
@Marcin

POPIERAM

Toldi

Praca tam jest średnia i średnia kasa tak od 1do1przy tych cenach nawet Białorusini nie chcą pracowac

?

@Bibi a jest możliwe home office?

Ignaś

Firma się rozwija więc potrzebuje nowych pracowników a czasami ktoś odejdzie i to cała tajemnica.

Jak długo trzeba mieć doświadczenie jako kierowca ?Czy są wyjazdy długoterminowe ?

pracus

firma na 5+ super warunki i sprzęt do pracy pieniądze na czas zawsze

kierowca

Jakie zarobki mają kierowcy ciężarówek? Czy to prawda, że naginają czas pracy Kierowców? Czy warto isc tam do pracy na kierowce?

graza

Miła atmosfera pracy, duża samodzielność w wykonywaniu obowiązkòw, miłe szefostwo, firma rozwojowa..++

Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rak-Bud Raczkowski i Wspólnicy sp.j. - Księżyno

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rak-Bud Raczkowski i Wspólnicy sp.j.?

Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rak-Bud Raczkowski i Wspólnicy sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rak-Bud Raczkowski i Wspólnicy sp.j.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 0 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rak-Bud Raczkowski i Wspólnicy sp.j.
  • Przemysłowa 6
    16-001 Księżyno