Tak dostajesz tam kartę multisport, za każdy zakończony projekt w czasie Szefostwo odpala Ci premie, jak przyjedziesz do pracy nie o 11:00 a o 08:00 to dostajesz dodatki. A tak na poważnie to zapomnij! Płaca na czas przeważnie czasami sa opoźnienia ale w gruncie kasa jest. nikt nigdy nie dostal tam premii choć na rozmowie kwalifikacyjnej były obiecane
Czy pracownicy Undicom chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?
Bardzo nie polecam. Bardzo małe zarobki, praca pod presją czasu, chaos i dużo nerwów. Toaleta dzielona z całym piętrem i mikro kuchnia, gdzie ledwo herbatę można zrobić. Jedyny plus to że dużo projektów wpadało, ale nic poza tym. Umowa o dzieło... Z dnia na dzień żegnanie się z członkami zespołu, bo przecież na takiej śmieciowej umowie wszystko można.
O dziwo ostatnio bez problemu można się dodzwonić!!miła sympatyczna obsługa!!!
Czy Undicom organizuje staże dla studentów?
Polecam ta firmę solidny alegrowicz.
A jaka jest ich strona internetowa ? Czy tam jest podany do nich kontakt ?
Przez formularz kontaktowy na stronie podałem dane do wyceny projektu internetowego - mimo upływu kilku dni , nie dostałem żadnej odpowiedzi
Są organizowane jakieś firmowe wydarzenia typu imprezy integracyjne?
Polecam tą firmę.
Dziewczyny jaki styl panuje w Undicom?
Współpracujemy od wielu lat, polecam.
Dramat, ciężki kontakt z właścicielem, lub praktycznie jego brak. Stanowczo nie polecam nikomu.
Pracuję tu od dawna i szczerze polecam. Wynagrodzenia na czas, premie w zasadzie co miesiąc (za dobre wyniki), atmosfera miła.
No moim zdaniem to nie jest jakaś mała sprawa na początek, bo oczywiście mówimy o netto więc chyba w porządku jest całkiem, no wiadomo że w niektórych miastach czy firmach jest lepiej, ale to tez nie jest złe
2200 na poczatek dla designera czy programisty? by niepelnosprawny,org
Dokładnie tak
Nie polecam jesli juz masz jakies doswiadczenie chyba ze nie potrafisz nic i ogolnie nikt cie nie chce zatrudnic
Firma jak firma nie jest zle raczej nie ma cisnienia, nadgodzin czy wykorzystywania oprocz tego szef idzie bardzo na reke wszystkim czasem za bardzo. Minusem praca na starych technogiach. Accounci słabi dupy nie urywają... Niewiem czy jeszcze tam jest tester zamulacz który testuje i testuje a ledwo umie Windowsa włączyć. Na początek 1-2 lata polecam bo atmosfera ok i spokój. Ale jak ktoś chce robić apki, crm, portale po tym czasie czas na zmiany.
Zgadzam się! Jak ktoś dopiero się uczy to jest ok na rok, dwa lata! Potem trzeba szukać coś lepiej płatnego i bardziej rozwijającego! Choć nigdzie indziej takich absurdów nie zaznasz jak tam a to duży plus, bo zawsze coś się dzieje!
Jak się pracuje w Undicom?
Zobacz opinie na temat firmy Undicom tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.