To na jakie zarobki u was można teraz liczyć, powiecie? Widzę ze ktoś z parę lat już robi więc liczę na to ze nie ma problemu z podwyżkami
Ja już nie wiem, co z tą firmą, raz widzę, że zamknięte, a raz, że działa normalnie. Ktoś tu pracuje i mógłby opisać sytuację? Partner szuka pracy w branży, więc chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej.
Pani Doroto pracuję w DAG-DAR od wielu lat nie bardzo rozumiem co to znaczy" zamknięte, a raz, że działa normalnie" Jeśli chce się Pani dowiedzieć coś więcej o firmie Dag-Dar lub o pracy w niej to zapraszam do siedziby Skierniewice al. Niepodległości 16 .
Ni polecam sprzedawcy, poniewaz nie posiada towaru wystawionego na stronie sklepu internetowego. Kupującego wprowadza w blad i zero kontaktu z klientem.
Skierniewice to małe miasto, w którym nie ma wielu firm zajmujących się kotłami. Ja jednak zdecydowałem się na tę i jestem szczerze zadowolony.
Zdecydowanie nie polecam zakupu w Sklepie internetowym Merkury RTV AGD. Zamowilam towar wystawiony na stronie Merkury RTV AGD , ktorego De facto sklep nie posiada . Zaplacilam za towar i zero kontaktu przez prawie 10 dni . Sprzedawca przez kilka dni nie odbieral telefonu jak rownież nie odpisywal na Email. Po 10- dniach otrzymalam odpowiedz , że nie posiadaja jednego z zamowionych przedmiotow. Jako klient poczulam sie oszukana , poniewaz obracano moimi pieniedzmi przez 10 dni i zero kontaktu z klientem.
Serdecznie polecam! Obsługa na bardzo wysokim poziomie, konkretnie, bez żadnych problemów. Usługa wykonana kompleksowo. Czas realizacji błyskawiczny. Oby każdy tak dbał o nawet najmniejszego klienta tak jak Firma Dag-Dar !
SPRZEDAWCA - ZAOPATRZENIOWIEC na tym stanowisku rozumiem, że oprócz sprzedaży należy prowadzić także ewidencję towarów, zamówienia itp ?
Poleca firmę DAG-DAR. Pełen profesjonalizm. Wszystko załatwione w jednym miejscu.
Możesz dodać coś więcej w temacie atmosfery w pracy i zarobków?
Firma solidna godna polecenia
Polecam gorąco!
Polecam.
Szybko i profesjonalnie, czyli to co lubię.
Polecam. Szybko, profesjonalnie i według ustaleń.
Jak wygląda rekrutacja do firmy P.H.U. Dag-Dar Dariusz Paweł Dyba?
Kandydaci do pracy w P.H.U. Dag-Dar Dariusz Paweł Dyba napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.