Opinie o Furnichil Sp. z o.o. w Rogi

Na podstawie 3 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Furnichil Sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do pracy w firmie Furnichil Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: AGD - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Furnichil Sp. z o.o. w Rogi

Konrad Nowy wpis
 Problem

Drogo!

Kamil Nowy wpis

Nie polecam, jestem rozczarowany z wykonanej pracy przez tę firmę.

GOŚĆ Nowy wpis

Bardzo nie terminowo

GOŚĆ Nowy wpis

Bardzo nie terminowo

Jak przebiegła Twoja rozmowa kwalifikacyjna w firmie Furnichil Sp. z o.o.? Napisz o swoich odczuciach ze spotkania. Czy coś Cię zaskoczyło w oferowanych warunkach współpracy? Opowiedz nam o tym.
Szymon

Nie jestem zadowolony z usług i wykonanej pracy przez tę firmę.

Karolina
@Szymon

Ja też!

asia

A ja jestem zadowolona. 15 lat temu robiliśmy wszystkie meble do nowego domu. W listopadzie 2014 r. zmieniliśmy jedynie fronty meblowe na nowe i dodałam sobie piękne panele ażurowe. Kuchnia jest boska. Teraz w Rogach mają najnowocześniejszą firmę w powiecie a może i nie tylko w powiecie. Nowoczesna firma, biuro z dostępem do wszystkich kolorów płyt, pełen asortyment akcesoriów meblowych. Zresztą wszystkie większe firmy i urzędy w okolicy meblowali. Ja polecam.

majstepol
@asia

auto reklama wlasciciela hhahaha ja nie polecam

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bogusław
@asia

To jest Pani chyba jakimś wyjątkiem. Haha.

Martyna

Same komentarze klientów ! A chciałam się dowiedzieć jak jest w tej firmie od strony pracodawcy.

Tomek
@Martyna

No, MOIM ZDANIEM, od strony pracodawcy firma prezentuje się nie najlepiej, ale proszę pamiętać, że to moja opinia!

dina

NIE POLECAM NIE POPEŁNIJCIE MOJEGO BŁĘDU BĘDZIECIE NIEZADOWOLENI CENA WYSOKA JAKOŚĆ BARDZO NISKA .NIE NIE NIE

aga

podtrzymuję powyższe opinie katastrofa.NIE POLECAM

Mati

A ja pozdrawiam z Warszawy. Mam całe mieszkanie umeblowane super! Jesteśmy z żona zadowoleni. Nowocześnie, kompleksowo na uzgodnionych warunkach cenowych. Polecamy zaglądnąć na stronę (usunięte przez administratora) i na facebooku można ich znaleźć "furnichil" lub "meble - chilik" - nowocześnie i na temat Polecamy!

nowy

u nas też katastrofa! kolory niezgodne z ustaleniami, wykonanie jak za króla Ćwieczka, poza tym kiepski kontakt, bardzo długie terminy i zbyt wygórowane ceny - widać, że dla właściciela liczą się jedynie pieniądze a nie zadowolenie klienta! Zdecydowanie nie polecam!

zawiedziony

PORAŻKA! wykonanie kiepskie, akcesoria najtańsze, nieterminowo, cena z kosmosu...

Zostaw merytoryczną opinię o Furnichil Sp. z o.o. - Rogi

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Furnichil Sp. z o.o.
  • Długa 26
    38-430 Rogi
  • NIP: 6842639289 REGON: 181162819 KRS: 0000526180
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)