Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Bustan Mgr. Inż. Stanisław Buczkowski w Nysa

1.8/5

Branże: Mechanicy samochodowi

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Bustan Mgr. Inż. Stanisław Buczkowski w Nysa

Pytanie Nowy wpis

Wiecie czy w Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Bustan Mgr. Inż. Stanisław Buczkowski szukają chętnych na staż?

Pawel Nowy wpis
@Pytanie

Nie polecam tam iść,

Gosc Nowy wpis
@Pawel

Pracowales tam?

Daniel Nowy wpis

@Pawel Obawa przed nowymi i chętnymi do pracy ludźmi podsuwa takie opinie? Firma jest dobrze oceniana przez pracowników!

Czarek

To forum pracownicze nie jest najwłaściwszym miejscem do zamieszczania uwag dla firmy!

Wiesław B.

Nie polecam tego serwisu kiedys wymienialem rozrzad w aucie koszty byly uzgodnione a co chwile coś dochodzilo i zaplacilem 3 razy wiecej niz bylem przygotowany .Czlowiek nie ma wyjscia auto rozebrane .Nie spotkalem sie z czyms takim nigdy tylko widocznie tam tak jest jak jest... 10x Nie polecam serwisu Bustan!!!!!!!!!!#

Dario
@Wiesław B.

Co ty za głupoty gadasz chłopie. Jakie 3 razy większe koszty. Poinformowany zostałeś ile kosztuje rozrząd wraz z usługą wymiany, co mogło dojść to groszowe sprawy jak uszczelniacze, czy napinacz czy pasek osprzętu silnika - nie oczeraniaj porządnych ludzi!

Czy w trakcie Twojej rozmowy kwalifikacyjnej w Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Bustan Mgr. Inż. Stanisław Buczkowski rekruter przedstawił Ci możliwą kwotę wynagrodzenia? Jakie warunki zatrudnienia oferowane są na stanowisku BLACHARZ SAMOCHODOWY?
Konrad

Warunki finansowe ustalane są przy rozpoczynaniu pracy i wówczas jest ok to dlaczego teraz to biadolenie?

Obiecanki cacanki. Firma tylko zyskuje dzięki tobie a nic nie oferuje w zamian. Śmieszne premie za sprzedany samochód a w dodatku szzef odlicza jeszcze podatek, oczywiście(usunięte przez administratora) bo na papierku tego nie masz. Więc za samochody nie masz nic prawie. Cały czas rotacja pracowników. Dlatego nie mają nikogo prócz rodziny na stanowiskach. Aut do wydania nie ma kto czyscic. I handlowcy muszą myć i czyścić. Nie pokażą ci jak korzystać z programów. Sam musisz sobie radzić i dzwonic po specjalistach z Warszawy. Firma dno. Nie polecam pracy tam

Busz kran

Firma krzak, komunista zarządza i żeruje nadal na śmiesznym nyskim rynku pracy wykorzystując pracowników za ukraińskie pensje. Soboty free, nadgodziny free, opierdziel free, humorki i sceny przy klientach bezcenne, premie za cokolwiek to grosze, zarządzanie jak za Smutkiewicza choć mamy 2018 rok...

Waldi

Czy jest jakiś powód, że od dawna nikt nie pisze?

on

Nie polecam - bron boże od pracy w tej firmie!!!!! Oszuści

Ewka

Zdecydowanie nie polecam drogo ,usluga zle wykonana.

Hemp sru

Hahaha ludzie gdzie wy dajecie auta ;-) Bustan? Dam wam dobra rade to tak jakby cukiernikowi kazali płytki klasc ;-)

Nysanin

Odradzam tam oddac auto!!!!

Znam ich zagrania bardzo dobrze jak klient nie zadowolony z uslugi i juz zaplaci to go zbywaja zapomnij o gwarancji fikcja bo ci jeszcze bardziej dojada auto .Uciekaj i nie wracaj moja rada i rob foty przed oddaniem autka bo ci powiedza ze tak bylo stara ich zagrywka a mlodziki u niego to maja jazdy ...ooo trafiles w niego zobacz czy widac bo nas stary.... Tam czolg tylko dac .Popatrzcie sami kto tam pracuje ...

Pisduś

Ma tam praktykantow a pija ponoc w robocie moj kuzyn tam robi Cukiernik buhaha

Przemo

Kolo moj tam pracowal to co tam sie dzieje to PIP Prokuratura mialaby co tam robic.

Kejo

Medialny szkoda strzepic r..a człowieku widzialeś jaka zgraja mlodych stoi przy aucie w tym warsztacie i się uczą? Kasuja na maxa na czesciach jeszcze zarabiaja i to nie male pieniadze.Brak fachowosci. Auto w gorszym stanie wyjezdza od nich jak zostalo przyjete !!! i malo tego psuja inne czesci bo ida na skroty nie znam zadnego serwisu w opolskim tak drogiego nie znajacego sie na tym co robi.

Medialny

Proszę o kontakt bylych pracowników firmy Bustan ,oraz osob niezadowolonych z uslugi (gdzie co chwile, cos dochodzilo i koszty naprawy wraz z czesciami rosly) oraz osoby oszukane powiem tak na czesciach wala dwukrotnie i wciskaja zeby wymienic niepotrzebnie Prosze zostawiac wiadomosci bede oddzwanial potrzebuje kilku informacji ktore mi sa potrzebne w trybie pilnym chce udowodnic i pokazac jak wszystko dziala

Medialny

Ja również odradzam pracę w Bustanie ,szef przed i po wypłacie ma humory az strach do niego sie odezwac nie chce puszczac na urlopy dłuzsze i strach sie nawet zapytac o urlop,a na dodatek jak ktos zachoruje to juz masakra,lepiej nie chorowac,za darmo sie pracuje w soboty,wszyscy pracuja źle oprócz jego córek,niewazne jest jak ktos pracuje do 15 bo jak klient przyjdzie to trzeba zostac nawet do 17 i nadgodziny nie sa liczone.Jednym słowem nie dba i nie szanuje pracownika i sam siedzi w pracy od rano do nocy,nie interesuje go życie rodzinne

SŁawek

Ja jestem zadowolony z obsługi . Po nowego Focusa przejechałem przeszło 500 km. Opłaciło mi się nawet wynająć hotel mimo że w moim mieście jest salon Forda ale nie mogłem się z nimi dogadać co do ceny i wyposażenia. Obsługiwała mnie sympatyczna pani z którą korespondowałem około tygodnia ażeby sfinalizować zakup.

Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Bustan Mgr. Inż. Stanisław Buczkowski - Nysa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie