Opinie o Usługi Remontowo-Budowlane Fachbud Michał Bryda w Różanka

Poniżej znajdziesz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie Usługi Remontowo-Budowlane Fachbud Michał Bryda. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do pracy w firmie Usługi Remontowo-Budowlane Fachbud Michał Bryda o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Budowa mieszkań i domów/budynków

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Usługi Remontowo-Budowlane Fachbud Michał Bryda w Różanka

Pytanie Nowy wpis

Czy Usługi Remontowo-Budowlane Fachbud Michał Bryda oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

Pracownik Nowy wpis
@Pytanie

Wszystkie umowy to umowy o pracę. Nikt nie jest zatrudniany na zlecenie. Pozdrawiam

Zainteresowany Nowy wpis

Podobno ładnie robią i nie ma z nimi problemow tak słyszałem. Co jest nie tak? Chciałem u nich zamówić elewacje domu dlatego pytam.

Pracownik Nowy wpis

Nie profesjonalna i nie fachowa firma nie polecam kiepska strasznie noe fachowa itd

pozytywnaneutralnanegatywna

Firma do (usunięte przez administratora)nie wyplacalna i pracuje się bez umowy do tego pracuje się od rana do wieczora a szef i tak potem kręci z pieniedzmi nie polecam nikomu

Michał Bryda
@Anonim

Jeżeli tak to oceniacie to prosze podać komu nie wypłacono pieniędzy a nie opowiadać bzdur. Czas pracy nie różni sie od reszty firm budowlanych. A pan Warchoł to mój dalszy sasiad który nigdy u mnie nie pracował i właśnie zazdrość przez niego przemówiła bo w życiu dorobił się starego Passata w firmie w której nie ma żadnych wymagań i perspektyw. Proszę o tel. w sprawie zaległych płac skoro takie są 698-887-162. Pozdrawiam

pozytywnaneutralnanegatywna
Zostaw swoją opinię o rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Usługi Remontowo-Budowlane Fachbud Michał Bryda. Jak oceniasz zaangażowanie rekruterów, ich podejście do kandydata, punktualność oraz organizację spotkania? Czy poleciłbyś aplikację innym? Czekamy na Twoją opinię.
warchoł

To widać jak często szuka ludzi do pracy jak by płacił to pracowników by nie szukał co miesiąc nowych nikomu nie polecam .

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Usługi Remontowo-Budowlane Fachbud Michał Bryda - Różanka

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie