Polecam czystym sumieniem sklep AGD przy ul. Legionów 16 w Wołominie, Obsługa posiada bardzo dobra znajomość techniczna produktu ( w moim przypadku pralka WM14N208PL, miły i profesjonalny personel. Szybka dostawa z wniesieniem bez dodatkowych opłat. Pralka Siemens którą zakupiłem spełnia w pełni moje oczekiwania. :
Polecam czystym sumieniem sklep RTV-AGD przy ul. Legionów 16 w Wołominie, Obsługa posiada bardzo dobra znajomość techniczna produktu ( w moim przypadku suszarka do ubrań), miły i profesjonalny personel. Szybka dostawa z wniesieniem bez dodatkowych opłat. Suszarka Siemens którą zakupiłem spełnia w pełni moje oczekiwania. :)
Dziękuję bardzo z profesjonalną i fachową obsługę. Zakupiona pralka bardzo cicha, praktycznie nie słychać jak pierze (nawet jak są maksymalne obroty wirowania). Czytelny wyświetlacz elektroniczny, jest pokrętło, łatwo mogę wszystko ustawić. Moja odzież odzyskała swoje właściwości. Dobra ta pralka jest!!!
Czy pracownik szeregowy może zajść wysoko w firmie Elektro-Serwis S.C. Barbara Kowalczyk Grzegorz Oljasz? Czekamy na Twój komentarz.
Jak się pracuje w Elektro-Serwis s.c. Grzegorz Oljasz Barbara Kowalczyk?
Zobacz opinie na temat firmy Elektro-Serwis s.c. Grzegorz Oljasz Barbara Kowalczyk tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Elektro-Serwis s.c. Grzegorz Oljasz Barbara Kowalczyk?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!