Widziałem, że szukają spedytora do firmy, czy ktoś wie jakie są warunki pracy i wymagania u nich ?
Świetna firma,kompetentna, miłą atmosfera w pracy i do tego dobre zarobki, warto tu się znaleźć.
Ok. 6600 za 4dni w miesiącu w domu
Krystyna jasne że się da, wystarczy iść do biedronki jeździć i zarobi się troszkę mniej ale codziennie w domu!
Dlaczego nikogo nie dziwi że w-ce prezes podszywa się pod damskie imię :D
Fajnie było w tej firmie za czasów granic jeszcze jak Leszek był spedytorem
Nowy ład, nowe możliwości i stare nawyki kiero. 3500 brutto podstawy (na umowie) a do ustawowowej średniej krajowej podnosi magiczna premia wyciągana jak królik z cylindra. Jeden drugiemu wilkiem a "uprzejmie donoszę" na porządku dziennym aby wejść w poczet zasłużonych.
Jeżeli twierdzisz że jest inaczej to nigdy nie miałaś nic wspólnego z tą firmą.
Kierowca z tej firmy mowil na parkingu ze nawet koledz z ukrainy odchodza stamtad
@123 a dotego dochodzą jakieś premie czy to stała pensja?
@123 to brzmi sensownie co mówisz, ale te 5800 jest za miesiąc pracy czy za te 2 tygodnie?
49e diety UE. 30PLN diety PL + 45PLN spanie w budzie PL. Podstawa ok. 2300 zł. W tym są diety PL. Razem daje kwotę ok. 5800PLN na rękę. Kierunek głównie DE i NL. Wyjazd w pon a powrót za dwa tygodnie w sobotę. Pauza 45h i tak w kółko.
Tyle to mamy w firmie będąc codziennie w domu... Dalej jazda Landowkami po Niemczech? Osobiście żałuję każdej minuty spędzonej w tej firmie.
Od dawna nikt nie korzystał z możliwości zostawienia tu opinii? Jest tak dobrze i nie macie takiej potrzeby?
Nie polecam.
na przytoczonym przez ciebie forum roszczeniowi kierowcy mają pole do popisu, polecam poszukać w google mniej pieniackich miejsc pozdrawiam
najwięcej informacji dotyczących firmy Acting dowiecie się na stronie [usunięte przez moderatora] Polecam-niezła lektura :-)
Jak się pracuje w Acting Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Acting Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.