Do tej pory to najlepszy mechanik jakiego znalazłem. Polecił mi go mój sąsiad i miał rację. Gość zna się na rzeczy, naprawia to co potrzeba, zamiast eksperymentować jak inni. Dobra komunikacja i wszystko na czas.
Oddałem samochód do konserwacji, oraz naprawy szyby, która się nie podnosi. Po 1.5 miesiąca oczekiwania na auto otrzymałem szrok, którym strach jeździć. Tak spartaczonego auta jeszcze nie widziałem. Farba na nadkolu została odpryśnięta, zderzak został cały przerysowany, podejrzewam, że podczas cofania. Szyba, która się nie podnosiła nie podnosi sie dalej na dodatek tak samo dzieje się z drugiej strony, drzwi się nie otwierają z obu stron z tyłu. Silnik został ubrudzony gorzej niż po off roadzie. Mechanik nie odbiera telefonu, na dodatek (usunięte przez administratora) na koszty i nie dotrzymuje terminów. Lepiej samemu spróbować naprawić auto niz oddać je takiemu partaczowi. Nie polecam
A ja tam polecam wszystkim firmę Car Fan Paweł Pas -solidność , miła obsługa i rozsądne ceny ,ogólnie jest o.key.
Warsztat i obsługa super. Większe naprawy schodzą dłużej ale to i w każdym warsztacie jest tak samo. Drobne usterki usuwają od ręki. Kolega chyba nigdy nie był na serwisie bo ceny mają dobre i jakość wykonania.Korzystam z usług firmy car-fan od lat i polecam wszystkim.
A ja Pana Pawła polecam. Niejednokrotnie naprawiałem u niego samochód i nigdy nie miałem jakiś dziwnych problemów opisywanych przez Fizyka. Jeszcze raz polecam i pozdrawiam.
Naciąga na koszty , drogi w naprawie , naprawiał by to co jemu pasuje a nie to co klient rząda , to jak on mówi o naprawie samochodu to można wywnioskowac że jego znajomość o naprawie samochodów jest tylko w 30 % , jest bardzo nie słowny nie dotrzymuje terminów i jeszcze raz podkreślam jest droższy niż serwisy w polsce. W ogóle nie polecam !!