Ten człowiek wyszukuje osób z problemami życiowymi i proces wygląda tak. Przychodzisz i uświadamia cie ze masz problem jakbyś (usunięte przez administratora) tego nie wiedziała. Za co płacisz. Kolejnym etapem jest utrzymanie cie przy sobie i powolne odcinanie cie od bliskich ponieważ osoby trzecie mogą cie odwieźć od znajomości z sektą.Znajdowanie "czarnej energi" w śród twoich bliskich aby cie od nich odsunac. Drążenie tematów aby znaleźć jaki kolwiek punkt zaczepienia z twojej przeszłości. Ostrzegam wszystkich blokujcie energie tego człowieka bo ma bardzo destruktywny wpływ. Jeżeli ktoś z waszych bliskich jest zakotwiczony u tej istoty to będzie wam bardzo ciężko. Dlaczego blokować energie? Ponieważ uważam że istota która w sposób energetyczny jest w stanie wpędzić drugie człowieka w bardzo poważne problemy zdrowotne przy pomocy swoich poplecznikow powinna zostać pozbawiona takiej energi. Energią światła jest energią miłości dana od Boga i jest dobra energią nawet dla twojego wroga więc zatem jeżeli twoje działanie powoduje uszczerbek na zdrowiu drugiej istoty uważam że ta energią powinna zostać zablokowana u Pana (usunięte przez administratora) Jest to człowiek który pięknie opowiada ale nie dajcie się zwieść. Ludzie którzy biorą w tym udział są utrzymywani w ciągłych problemach aby nie mogli opuścić sekty. Tak samo jak w kościele mamy energie zebrana przez ludzi tak samo działa pan Dariusz nie dajcie się zwieść bo dobrze wiem jak to wygląda
Guru. Świetnie manipuluje ludźmi którzy mu ufają bezgranicznie bo mieli ciężkie życie. Jak przekonać najbliższą próbę z rezygnacji takich naciagaczy.
Sam szef...
Jak przekonać osobę zeby zrezygnowała z "GURU ???? Osoba została zmanipulowana do tego stopnia ze nie pojedzie na urlop do puki guru nie określi kiedy jest najlepsza energia na to. Tego sie tyczy rowniez wyjazdów rodzinnych lekarzy badan itd itp boję się że niedługo będzie trzeba chodzić nago do niego i grupowo.
A jakie to da dokładnie wykłady? To firma jednoosobowa ?
Jaka jest średnia wieku? Zatrudniają z orzeczeniem o niepełnosprawności ?
Czy w ostatnim czasie ktoś z Was korzystał z usług, które oferuje ta firma? Jestem ciekaw, czy efekty są rzeczywiście tak zadowalające, jak przedstawiane jest to na oficjalnej stronie internetowej firmy Ezotericuss.
Naciągacz. Wystarczy posłuchać jego mądrości na (usunięte przez administratora) Ja dam tańsze i lepsze wykłady 004796887536 Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Powiesić się
Jak przekonać osobę żeby zrezygnowała z "GURU" ??? jestem też tego zdania że szkoda kasy!!
nie polecam odradzam chodzi tylko o kase,wedlug mnie to sciemna na kase
Jak się pracuje w Ezotericuss Loga Dariusz?
Zobacz opinie na temat firmy Ezotericuss Loga Dariusz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Ezotericuss Loga Dariusz?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!