Nie polecam tego sklepu zakupiłam Ruter WiFi okazał się niepotrzebny myślałam że przyczyną jest Ruter w moim internecie jednak nie i chciałam go zwrócić jednak ten sklep nie przyjmuje zwrotów co dla mnie to śmieszne mam prawo jako klient zwrócić towar Proszę tam nie robić zakupów
Czy możecie brać udział w szkoleniach pracowniczych?
Zostawiłem sprawny laptop do wymiany pasty pod procesorem i naprawy włącznika sieciowego po odebraniu po czasie kiedy był potrzebny napęd optyczny okazało się,że nie działa(zalany kawą czy też czymś podobnym) to samo z czytnikiem kart SD stanowczo nie polecam zostawiać sprzętu w sklepie.
TO PO PROSTU ŚMIESZNE ,WŁAŚNIE DOSTAŁAM TELEFON ,ŻE RZECZYWIŚCIE BYŁ NIE TAK ZŁOŻONY,INNY PRACOWNIK GO ZŁOŻYŁ I PODOBNO DZIAŁA. DZWONIĄC POWIEDZIAŁ, ŻE CO MÓGŁ NAPRAWIŁ ,ALE O CPYKAJĄCE OTWIERANIE NIESTETY NIE NAPRAWIĄ BO TEN CO POPSUŁ ,STWIERDZIŁ ,ŻE NIE BYŁO ŚRUBKI I TAKI ODDAŁAM DO NICH.WŁAŚNIE (usunięte przez administratora)
TRAGEDIA TO MAŁO POWIEDZIANE!!!!! Zostawiłam laptopa do wyczyszczenia fizycznego,czyli z kurzu. Sprzęt był sprawny ,ale po kilku latach czas było go wyczyścić. Zaniosłam go do PC Market w Alfie.Obsługa bardzo miła,myślałam ,że będę zadowolona. Niestety,trafił mnie szlak. Odebrałam laptopa ,włączam go w domu i myślałam ,że padnę. Okazało się ,że osoba która go czyściła ,uszkodziła mi coś w laptopie.Włączając laptopa ginie obraz ,a przy poruszaniu ekranem wskakują migające,kolorowe pasy.Już przy samym otwieraniu słychać cpyknięcia na zawiasach jakby był niedopasowany przy złożeniu. Oddałam go następnego dnia w to samo miejsce z nadzieją ,że spotkam pana ,który to czyścił i stosownie go potraktuje. Ale była inna zmiana i nie wyzywałam przecież,kogoś kto nie nabroił. Teraz czekam co z nim zrobią ,mam nadzieję ,że drugi pracownik jest bardziej kompetentną osobą,poczekamy zobaczymy. Na obecną chwilę nie polecam tej firmy ,ponieważ zatrudniają niedouczonych pracowników. Wkurzona (usunięte przez administratora)
Tragedia odradzam wszystkim jakikolwiek kontakt z tym sklepem sprzęt oddany do naprawy gwarancyjnej dwa miesiące temu i w dalszym ciągu cisza i jedynie ciagłe zwodzenie o kolejnym terminie naprawy No i co dziwne podobno jest tam jakaś właścicielka która oczywiście nigdy nie jest osiągalna....najprawdopodobniej jakaś "figurantka" Kpina !!!!!!!!
Jak się pracuje w Salon Komputerowy Pc - Market Patrycja Pokornicka?
Zobacz opinie na temat firmy Salon Komputerowy Pc - Market Patrycja Pokornicka tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Salon Komputerowy Pc - Market Patrycja Pokornicka?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!