Jakie są warunki zatrudnienia w Słowacki Sanatorium?
to zależy jaką umowę sobie wynegocjujesz, właściciele patrzą krzywo na umowę o pracę... najlepsze dla nich jest jeżeli masz jednoosobową działalność gospodarczą, mogą cię wtedy wykorzystywać 12h dziennie, bez urlopów, świąt i płatnych L4
Nie jest tam dobrze, wykorzystanie 1 pracownika na 15 godzinnej zmianie, płacą wspaniałą też nie jest, pytają się czy (usunięte przez administratora) 15 godzinnej zmianie możesz przyjść na jutro też do pracy, ciągle nowe uczące się osoby, nikt nic nie wie, zamieszanie ogromne, brak jakiejkolwiek pomocy plus presją wywoływana przez panią Danusię która (usunięte przez administratora) wie kim jest wchodzi pod nogi plącze się komentuje nie daje pracować wydaje polecenia takie które nie należą do zakresu obowiązków (kazała mi myć naczynia a laska od zmywaka paliła papieroska na dworze) w jej oczach im więcej robisz tym bardziej jesteś 1 do wywalenia bo (usunięte przez administratora) albo wcale nie podadzą powodu odstąpienia od umowy (odstąpienia od umowy też nie dali mi podpisać) ale walić młodego pracownika no on nie da rady ich pozwać w sądzie pracy, nie polecam.
pracodawca to typowy Janusz (nomen omen prawdziwe imię "właściciela"), wszystko działa podwiązane na sznurek od snopowiązałki i przybite gwoździem do ściany, (usunięte przez administratora) kiła i mogiła... najlepszy jest pracownik na umowę zlecenie, dłużej niż 3 miesiące pracują tylko desperaci chcący "przezimować"... to że przyjmujesz się jako hydraulik nie znaczy że nie będziesz robił elektryki albo wywoził (usunięte przez administratora) czy woził kamieni na prywatnej działce szefa... "dobre słowa" od szefa są tylko po to byś (usunięte przez administratora) bardziej
praca jak praca, nie jest jakaś ciężka. mimo wszystko brak wyrozumiałości ze strony pracodawców. co chwile zmieniają się pracownicy - to nie przypadek, ze co chwilę ktoś odchodzi. łatwo o wyrzucenie, bo to zdecydowanie nie praca o której można powiedzieć, że jest stabilna - jak nie maja za co cię wyrzucić to powód zawsze się znajdzie. ja radzę każdemu stamtąd uciekać.
Bardzo dobre opinie ma firma , powiedzcie jak przetrwała czas zablokowania w związku z pandemią?
Wprowadzają swój kodeks pracy zmiany 15 godzinne .Nadgodziny nie płacą .Wydaje się im że każdy ich okrada .Nie polecam .!!! Były pracownik kuchni.
omijajcie to miejsce z daleka
Nowi użytkownicy forum sprawdzają opinie o pracodawcy przed podjęciem pracy. Pomóż im podjąć decyzję i napisz kilka słów o firmie Słowacki Sanatorium.
Jak się pracuje w Słowacki Sanatorium?
Zobacz opinie na temat firmy Słowacki Sanatorium tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.