Unikać z daleka! Firma sprzedaje samochody po szkodzie całkowitej, podaje fałszywe numery VIN w ogłoszeniach i zaniża ceny na fakturach sprzedaży. Oczywiście można skorzystać z rękojmi ale tylko na podstawie zaniżonej faktury. Szkody w samochodzie są doskonale maskowane, co niestety wpływa na bezpieczeństwo pasażerów.
Nie kupujcie nic od Krzysztofa Jóźwiak! (usunięte przez administratora) i uchyla się od odpowiedzialności. Sprzedaje samochody po szkodach całkowitych skrzętnie to ukrywając. Nieuczciwy sprzedawca który wymusza zaniżanie kwot na fakturach doskonale wiedząc co robi!
Firma sprzedaje auta po szkodach całkowitych , ukrywając ten fakt bardzo staranie przed zakupem i po zakupie. Ludzie unikajcie tej firmy i tego człowieka .
Można dostawać wynagrodzenie w gotówce?
Polecam kupno auta u Pana Krzysztofa. Moje służy już 2 lata bez niespodzianek. Przy wymianie na świeższy model na pewno zgłoszę się ponownie. Pozdrawiam
Koledzy UK nawet swoi go olewają, dlatego że nie umie połączyć początku wsadu. Co się będę rozpisywał szukają dziury w całym
Ale to jest forum pracownicze a klienci nie tu powinni kierować uwagi
postanowiłem dodać opinię gdyż od człowieka kupiłem już piąty samochód. na portalu występują tylko opinie ludzi niezadowolonych lub jakiejś chorej konkurencji która chce zrobić pod górę. pierwsze auto kupiłem ponad 6 lat temu. (wszystkie jeżdżą w mojej firmie do dziś) Ze wszystkich jestem super zadowolony. Teraz kupiłem najnowszą astrę która nowa kosztuje ponad 120 tyś zł,a auto ma rok czasu i kosztuje połowę ceny. Mam nadzieję że będzie służyła jak pozostałe. pozdrawiam
(usunięte przez administratora)!!! kupiłem auto za 40tys niby wszystko było cacy. Bierzcie fakture koniecznie , tylko na tej podstawie można rościć od niego czegokolwiek. W ciągu roku w 4 letnie auto włożyłem ponad 16 tys złotych, wady były bardzo sprytnie ukryte od samego początku, sam serwis opla się dziwił
Ja kupiłem astrę k za 66tyś + w ostatniej chwili poczęstował mnie informacją o kosztach przerejestrowania (akcyza, tłumaczenia i badania techniczne) okazało się że roczna astra z przebiegiem 5,5 tyś km ma bogatszą historię od nie jednego 10 letniego strupa :( teraz walczę o zwrot kasy i oddanie mu auta. Pochwal się czy Ci się udało i na jakim etapie.
(usunięte przez administratora). I chociaż wydasz 50000 zł to nie łudź się ze będziesz jeździć super autem. Wtedy zacznie się pasmo Twoich nieszczęść, bo Pan KAMELEON jest to odpowiednia nazwa do człowieka sprzeda Ci auto piękne tylko z zewnątrz a jak się potem okazuje w środku złom.
Transakcji z zakupem aut nie polecam .
Jak się pracuje w Kameleon Krzysztof Jóźwiak?
Zobacz opinie na temat firmy Kameleon Krzysztof Jóźwiak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Kameleon Krzysztof Jóźwiak?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!